Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Betty felicitari mamico, bun venit pe lume voinicului, sa fiti cu totii sanatosi si voiosi

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BETTY FELICITARI!!!!!!!!!SA FITI FERICITI!!!

CASTELANA FELICITARI SI TIE PT. CARUCIOR.CUM SE MAI SIMTE MAMA?

HUSKI PUP GRASUNELUL CA SEAMANA CU TATA.

MANY CE PUTIN MAI AI.TU ESTI UMATOAREA?

EVY EU MA GANDEAM SA-MI CUMPAR UN TROLER MIC.SI MAI AM DESTUL PANA NASC,DAR NU STIU DE CE MI-A TRECUT IDEEA ASTA PRIN CAP.

LI_AM CUM E VREMEA LA TINE?CEVA CUMPARATURI AI MAI FACUT?

PUPICI LA TOATE GRAVIDUTELE.

EU SUNT RACITA,NU AM AVUT FEBRA,DAR TUSESC SI MA USTURA GATUL.BEAU TOATA ZIUA CEAIURI DAR NU VREA SA MA LASE PACATOASA.

iana

24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

mai , ce liniste pe aici ..........
inseamna ca toata lumea este bine si ma bucur enorm. asa si trebuie .

Iana , si eu schimb geanta ca nu am ce face . nu pot sa ma duc si cu geanta si cu punga ...e urat .
Pt tuse ia STODAL sirop .E homeopat si face foarte bine . Atat timp cat nu e febra , bebe e bine mersi caci e protejat de placenta . stai linistita .

Many cred ca te pregatesti deja sufleteste .

eu raportez o noapte agitata , sunt treaza de la 5 dimineata si nu mi-e somn . Bebe la fel , dar el acum s-a culcat . De aseara am intepaturi sub burtik si o presiune jos tot la burta .Am tot luat no spa . Acum pe dimi parca s-a mai ameliorat un picut . Oare e posibil sa mai creasca uterul , se mai intind acum ligamente sau o fi ceva in neregula ? Nu stiu , asa ca ...stau si astept si ma rog ca bebe sa stea cumintel acolo , ca e devreme .

O zi buna tuturor . La Bucuresti vad ca a iesit soarele , se anunta zi frumoasa .

Evy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Evy abia de acum se produce explozia si vei creste mult si repede....eu in ultima luna am crescut cu cativa centimetri adica vreo 10 in talie..de acum orice efort e si mai greu....stai linistita si ....va fi bine...nu te speria dar....e timpul sa fii foarte foarte atenta...
EVA va saluta si ea de langa mami stam amandoua la calc..

Madalina de minunica Eva-Maria

Mergi la inceput

ce frumosssssssssssss!
cred ca esti tare mandra de scumpica ta Eva . sa fie sanatoasa .
pupici multi la amandoua .
si nu stiu daca am spus , dar spun acum : este foarte frumoasa .

ca de obicei ma linistesti intotdeauna . iti multumesc din suflet . banuiesc ca se schimba ceva pe acolo... , insa cum ai spus si tu atentia trebuie sa fie marita . insa sper sa fie doar atat .

fetelor , va pup . mai veniti si voi cu vesti .
ce mai fac bebeii , cat au mai crescut , cum e viata in 3 , sau 4 ...in unele cazuri .
Evy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Nici eu nu am avut o noapte prea buna, cred ca am inceput sa incerc contractiile sau poate pur si simplu sunt sub influenta a ceea ce a zis dr. ca se poate intampla oricand.
Acum ma bag iar in pat ca sunt zombi, va pupicesc si ne mai "auzim"

37 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Felicitari, Betty! Sa va traiasca flacaii!

Bravo, Castelana! Ti-a iesit culoarea favorita..ai grija de burtica

Fetelor de 20+...se cam apropie, nu? Ia sa vedeti ce repede trece timpul cu sarbatorile and all...maine poimaine pregatim si noi gentutele

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

neata fetele,

si eu am avut prima noapte in care nu am mai dormit lemn (lucky me)... m-am trezit pe la 4 jumate si n-am mai adormit pana s-a luminat afara... dar cand sa visez si eu ceva frumos, pac un picior in fata: s-a trezit fi-miu! si uite-asa sunt treaza, la datorie... acu l-am maritat (aka l-am trimis la soacra-mea), ma duc si eu sa fac un dus, o manichiura, o pedichiura, o programare la coafor, una la epilat, etc, ca parca vin dupa un naufragiu pe o insula salbatica (am fost singura cu vreo 2 saptamani...) sa vezi tu distractie, femeie cu burta la gura alergand in jurul rafturilor in supermarket dupa plod nebun sau tinut plod nebun intre picioare in timp ce platesti cumparaturile/deschizi usa la bloc/etc., sau implorand cu lacrimi in ochi plod nebun sa se ridice de pe jos din mijlocul strazii, ca mami are cumparaturi in mana, nu poate sa-l ia in brate...

poate fi-mea o sa fie mai cuminte... ca altfel, ce ma fac??

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 34+ AMR 26

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Li-am tare comica esti.
fetelor vin cu intrebari la voi: voi, special cele cu sarcina gemelara ati facut cerclaj? Am 2 saptamani pana la control si vreau sa vb cu dr. meu despre acest procedeu. Din cate am inteles este o procedura necesara. La cate saptamani se face si cam in ce consta?
O alta intrebare: v-ati epilat? Am o padure pe gambe dar mi-e frica sa ma epilez, am masina si benzi aplicatoare. Voi ce ma sfatuiti?
Eu simt intepaturi in partea de jos, cred ca in uter, nu iau nici o pastila, vad ca trec. Sunt normale?
Nici eu nu prea dorm noaptea, dupa vizita la toilett imi dispare si somnul, plus ca am avut azi noapte si un tantar, sotul dormea asa ca am luat lanterna si cercetam peretii. Dar am noroc ca dorm dupa ce pleaca sotul pana la 11.
Pupici la burtici si mamici.

10+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Li_am estei super haioasa . o sa fi SUPER MAMI pt cele doua odrasle ale tale .
m-ai amuzat tare pe ziua de azi .

Carmely , eu pana la incident , cand un bebe s-a oprit din evolutie , aveam trecut pe lista de la medic , cerclaj la 15-17 saptamani . acum , mai mult nu stiu , dar o sa iti raspunda fetele cu siguranta

Many
, stai cumintica. functioneaza si subconstientul muuuuuuult . totul va fi bine vei vedea . stai in pat da?

Simona , in curand se va apropia si momentul vostru . rabdare .
e o perioada minunata care merita traita la maxim , chiar daca mai apar si mici "probleme" sa le zic .

Evy 35+

Mergi la inceput