Gravidute prin FIV (52)
Raspunsuri - Pagina 20
eumada spune:
Evy tu cand nasti?
Si unde?
TE-ai pregatit psihic?Mi-e mi-a trecut dar de uitat nu am uitat.....
Si inca visez urat noaptea......dacate uiti la poze la link vei vedea de ce...am pus acolo o poza cum aratam inainte si in timpul.....si o sa intelegi mai bine niste chestii...sa fii cuminte....
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
Evy30 spune:
Mada ,
saptamana viitoare merg la spital ( Elias ) la control. Nu stiu in ce zi exact sa vedem ce zice medicul cum are timp .
El a zis ca atunci stabilim cezariana si sper sa fie asa .
Pana pe 12nov am termenul maxim ( 39 de saptamani cf discutiilor). Eu sincer as prefera 9-10nov (adica 38sapt+4 sau 5 zile ) caci abia mai pot , dar stii cum e , doctorul decide .
Referitor la pregatirea psihica , sincer cred ca habar nu am ce ma asteapta . mor de frica de rahie , mor de frica de durerile de dupa , dar de asemenea vreau sa il stiu sanatos , sa il tin in brate , sa ma joc cu el acasa , si o sa uit de tot.
inteleg bine ce ai scris , insa sa stii ca esti frumoasa pt ca maternitatea te face si mai frumoasa decat erai si importanta este comoara ta , viata ta , in rest toate sunt trecatoare .va pup dulce pe amandoua .
de 2 zile ma lupt cu dureri de cap de ma termina . insa ma abtin de la pastile , si incerc sa uit ..insa cam greu .
bebele meu si-a facut programul dupa mine , noaptea doarme cu mine si ziua sta treaz .
sper sa fie asa si dupa nastere .
abia astept sa vina si al meu , sa il cunosc , sa il vad sanatos , si sa va arat si eu poze cu el .
Evy 37+
My_Lady0091 spune:
fetelor,am o intrebare...ce inseamna FIV???pe bune ca nustiu....

alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
iana_mari spune:
EVI ce putin mai ai.Nu te mai gandi, decat ca totul va fi bine pt.tine si pt. puiul tau
.
LADY ,FIV inseamna ,fertilizare in vitro
.
iana
25+
si
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari EVI ce putin mai ai.Nu te mai gandi, decat ca totul va fi bine pt.tine si pt. puiul tau .LADY ,FIV inseamna ,fertilizare in vitro .iana 25+ si![]() |
mersic

alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
Evy30 spune:
Multumesc Iana . Pup burtica cu gemenasi .
eu prezint in continuare o stare de rau , sunt cam apatica , nu as manca nimic , am asa mici senzatii de greata .
azi dimi , m-am trezit cu dureri de mijloc spre noada si mici dureri jos, jos de burtik . bebe miscacios . nu stiu daca este vreun semn , astept cumintica . burtica nu s-a lasat deloc , e inca sub sani cand stau pe scaun si inca ma bazez pe acest "babism " spus de bunica mea .desi ea tot imi spune ca saptamana asta nasc . nu stiu ....abia joi fac 38sapt .stiti cum e , ba devreme , ba nu am rabdare ...dumnezeu sa ma inteleaga.
bine , starea de rau .poate fi si de la o mica raceala contactata de la "binevoitorii" care ne-au vizitat . insa o tin in frau cu lamaie si ceai cu miere .
pupici tuturor fetelor .

va tin la curent cat pot
Evy 37+
hepilica spune:
Evy, hai ca esti chiar la un pas. Se pare ca puiutul tau se pregateste si el de marea intalnire...
... si da, ar fi ideal sa aiba programul tau: ziua "agitatie", noaptea somn..
.
ai grija cu raceala si incearca sa limitezi intalnirile / aglomeratiile...si acum si dupa nastere.
tin pumnii draga mea. 
h.
minunata!
Multumesc lui DD.
Evy30 spune:
saru 'mana , multumesc de sfat .
ma feresc cat pot , sotul imi spune " paranoia " si "terorista" in gluma bineinteles
. incerc pe cat posibil sa am grija , dar mai e si cum nu vreau eu
.
dupa ce va veni bebe, nu vrem vizite cel putin 1 luna , decat a medicului si a familiei . 

Evy 37+
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Many, Miramar, felicitari! Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!
Am trecut numai un pic prin mesaje, trebuie sa le reiau insa.
M-am intors de la parintii mei! Doamne, ce bine a fost! M-a ajutat enorm mama, nush ce-i facea la Natalia, dar o adormea foarte repede.
S-a reglat un pic cu somnul, seara adoarme pe la 9 si se mai trezeste cam de 3 ori in timpul noptii pt supt. Am dormit cu ea in pat si asa am reusit sa ma odihnesc mai bine, o simteam cand incepea sa se foiasca, o mufam, sugea cam 5-10 min si adormea la loc.
Si ziua a dormit destul de bine, nu a mai plans asa mult.
Ce sa zic, parca se vede luminita din ce in ce mai bine.
A crescut binisor, are hainutze care i-au ramas mici
.
Inca vomita mult, dar nu ma mai sperie. Are insa o gramada de mucozitati, o tot dau cu ser apoi ii aspir nasucul, dar noaptea respira greu de tot. Ma gandesc ca nu au aspirat-o bine la maternitate.
Saptamana viitoare avem botezul, mai avem mici pregatiri de facut. P sa pun ceva poze dupa.
Ma duc sa mai citesc si revin!
Happy Hepilica, ce face Maia?
Baby
de Natalia (03.09.09)
eumada spune:
Evy sa stii ca ti se apropie ceasul....incepi cumva sa ai si diaree sau ma rog scaune dese si mai moi?Iti vine sa vomiti si sa te misti greu?
o sa nasti pe miercuri joi....![]()
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#