Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eumada, Evy, sa inteleg ca se pune de un pariu cu tema "Cand naste Evy".Daca da eu pledez pt sambata.

22+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Dragelor am intrat scurt sa va spun ca sutnem acasa de azi de la ora 13.30. Robert e bine si e foarte cuminte - plange doar cu motiv, de foame sau e murdarel. Totusi 3 oameni in casa si ce sa zic ne descurcam, dar e nevoie de toti 3 - eu si sotul + mama. El e un dulce, cand deschide ochii si se uita la mine deja ma topesc. I-am facut si baitza azi - si-i place nespus in apa. Deocamdata eu am doar colostru si ne chinuim sa-l pun si la san si dupa sa-i dau sa manance biberon cu Nan 1. Fiind putin colostru el trage din greu si deja mi-a clampanit ambii sani cu gingiile, stau toata ziua cu servetele Bioclin la ei si/sau ma ung cu Bephantene si/sau Garmastan. Sper in curand sa-mi vina si mie laptele calumea. Operatia e bine, dar inca mi-e greu, dar cu fiec. zi ce trece se vad imbunatatiri.

Va pup acum ma duc sa dorm vreo 2 ore (pana la urmatoarea masa) ca sunt rupta, dar sper in zilele urmatoare sa va povestesc pe larg cum a venit Robitza pe lume.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

saptamana viitoare merg la spital ( Elias ) la control. Nu stiu in ce zi exact sa vedem ce zice medicul cum are timp .
El a zis ca atunci stabilim cezariana si sper sa fie asa .
Pana pe 12nov am termenul maxim ( 39 de saptamani cf discutiilor). Eu sincer as prefera 9-10nov (adica 38sapt+4 sau 5 zile ) caci abia mai pot , dar stii cum e , doctorul decide .

de 2 zile ma lupt cu dureri de cap de ma termina . insa ma abtin de la pastile , si incerc sa uit ..insa cam greu .
bebele meu si-a facut programul dupa mine , noaptea doarme cu mine si ziua sta treaz .
sper sa fie asa si dupa nastere .

abia astept sa vina si al meu , sa il cunosc , sa il vad sanatos , si sa va arat si eu poze cu el .

Evy 37+

Draga mea Evy, AMR cat mai usor de suportat si sa ai nastere usoara, bebe sanatos si mancacios. Imi pare bine ca reusesti sa te tii de la menicamente si sa te intaresti cum poti, asta inseamna tarie de caracter si ca esti pregatita sa-l intalnesti pe baietelul vostru drag si scump.
Tot binele din lume de la mine si nastere usoaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
te pup

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun
Am trecut numai un pic prin mesaje, trebuie sa le reiau insa.

M-am intors de la parintii mei! Doamne, ce bine a fost! M-a ajutat enorm mama, nush ce-i facea la Natalia, dar o adormea foarte repede.

S-a reglat un pic cu somnul, seara adoarme pe la 9 si se mai trezeste cam de 3 ori in timpul noptii pt supt. Am dormit cu ea in pat si asa am reusit sa ma odihnesc mai bine, o simteam cand incepea sa se foiasca, o mufam, sugea cam 5-10 min si adormea la loc.
Si ziua a dormit destul de bine, nu a mai plans asa mult.
Ce sa zic, parca se vede luminita din ce in ce mai bine.
A crescut binisor, are hainutze care i-au ramas mici.

Inca vomita mult, dar nu ma mai sperie. Are insa o gramada de mucozitati, o tot dau cu ser apoi ii aspir nasucul, dar noaptea respira greu de tot. Ma gandesc ca nu au aspirat-o bine la maternitate.

Saptamana viitoare avem botezul, mai avem mici pregatiri de facut. P sa pun ceva poze dupa.

Ma duc sa mai citesc si revin!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Draga Ralu, ce trece timpul... maine fetita ta dulcica face doua luni, sa va traiasca iti zic in avans, la mine mai face si netul sau calc figuri!!!
ma bucur ca a fost bine ma mama ta, ehehe, mama e tot timpul mama si stie ea cel mai bine sa calmeze puiul tau.
Deja se apropie si botezul...deveniti crestine si sigur asta o linisteste si o va face mai cumintica!
te pup si ma bucur ca ne-ai scris!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Eumada, Evy, sa inteleg ca se pune de un pariu cu tema "Cand naste Evy".Daca da eu pledez pt sambata.

22+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

ha ha ha mama Omida ce esti tu Ellanik!!!!
eu nu-s buna de ghicitoare, nu stiu ce sa zic, n-a coborat nici burticosu...

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Dragelor am intrat scurt sa va spun ca sutnem acasa de azi de la ora 13.30. Robert e bine si e foarte cuminte - plange doar cu motiv, de foame sau e murdarel. Totusi 3 oameni in casa si ce sa zic ne descurcam, dar e nevoie de toti 3 - eu si sotul + mama. El e un dulce, cand deschide ochii si se uita la mine deja ma topesc. I-am facut si baitza azi - si-i place nespus in apa. Deocamdata eu am doar colostru si ne chinuim sa-l pun si la san si dupa sa-i dau sa manance biberon cu Nan 1. Fiind putin colostru el trage din greu si deja mi-a clampanit ambii sani cu gingiile, stau toata ziua cu servetele Bioclin la ei si/sau ma ung cu Bephantene si/sau Garmastan. Sper in curand sa-mi vina si mie laptele calumea. Operatia e bine, dar inca mi-e greu, dar cu fiec. zi ce trece se vad imbunatatiri.

Va pup acum ma duc sa dorm vreo 2 ore (pana la urmatoarea masa) ca sunt rupta, dar sper in zilele urmatoare sa va povestesc pe larg cum a venit Robitza pe lume.

37+

Miramar, bun venit acasa, ma bucur ca ai dat un semn ceva si stim ca esti bine.
Ei vine el si lapticul, sa nu capitulezi, o sa fie bine si bebe Robert sigur un mancacios ce va creste mare si frumos!
te pup si sa auzim de bine!!!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Pup fetele dulci

Mada , nu am vomitat , dar am senzatii , mai toata ziua . Am inceput , vad sa am scaun mai des , ieri de 2 ori , fericire maxima ...ca eu ma chinuiesc cu supozitor de obicei. Azi noapte abia am dormit de durere de mijloc , si parca acum a urcat mai sus pe spate si in acelasi timp jos pe noada, nu stiu ...stau in pat si vedem.
Sa ma pregatesc deci ? De fapt am totul pregatit, mai putin eu Chiar am sunat dis de dimineata medicul sa vad cand ma duc la control ,ca nu ne-am vazut de 2sapt si a zis miercuri . Deci mai am doua zile si vedem clar ce se intampla .

Ellanik , pup draga mea . te pomenesti ca ai dreptate , asa ca la Many si saptamana asta imi vad comoara ?
as fi incantata , fericita , nu am cuvinte ...

Raluca, distractie maxima la botez . Cadouri multe pt comoara ta dulce. La multi ani pentru cele 2 luni .

Miramar ma bucur ca sunteti bine . O sa te refaci , eu mereu zic ca e normal sa doara nu ? e o taietura importanta .
esti o mamica fericita . tinem pumnii sa vina laptic muuuult.

Castelana , multumesc . sa ne ajute doamne doamne si sa fie bine . pupicei dulci si tie . ce ati crescut si voi ...trece timpul
numai bine .

Evy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Va invit la noul capitol aici

Nico 26+

Mergi la inceput