Gravidute prin FIV (52)
Raspunsuri - Pagina 19
ayda_m spune:
Ce de vesti bune!!
Many-bani, Miramar sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si mancaciosi si voi mamicilor refacere rapida!!

Evy, Li-am urmati si voi curand!
Fetelor, sarcini usoare in continuare!
pt toate mamicile!
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora
hepilica spune:
Klu - ce fetita draguta!!!! si ce cumintica spui ca este!!! felicitari! sa-ti traiasca.
tinem pumnii pentru botez. cred si eu ca ai emotii... abia astept sa ne povestesti..
h.
minunata!
Multumesc lui DD.
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Many_bani a nascut un baietel frumos foc de 3800 g dimineata la 8.Este la terapie intensiva ea din cauza de cezariana dar este extrem de fericita.Sa va traiasca puiutul sau cum il alintam eu din burtica ,Dl.Talpitza.Felicitari!!! 21+ George-TheodorEu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
Ellanik merci ca ne-ai anuntat!!!!
manybani felicitariiiiiiiiiiiiiiiii, sa traiasca baietelul si tu sa te refaci repedeeeeee!!!!!

te pup si asteptem cand poti un semn de la tine!
castelana fericita
17+
Evy30 spune:
Miramar felicitari mamico .
fetelor sunt incantata cum povestiti de comorile voastre .
si toate pozele sunt de-a dreptul superbe . normal ...doar personajele principale sunt superbe 
sa va traiasca , sa aibe o viata minunata , plina de impliniri .
Klu , distractie maxima pe 7 nov si multe cadouri la fetita !
Evy 37+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 A nascut Miramar 3.530 gr, 51 cm, Apgar 10 ![]() ![]() ![]() monis cu poze sapt 38 + |
Monis multumim de vestea buna!!!!
Miramar sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos, mancacios!!!
refacere usoaraaaaaaaaaaa!!!
Floricele pentru proaspata mamicaa!!!!

va pup
castelana fericita
17+
eumada spune:
Sa va traiasca comorile fetelor....sa va traiasca 1000 de ani si sa va bucurati de ele..de acum vor fi dimensiunea fundamentala a existentei voastre....sunt mici si au nevoie de atata protectie si iubire...sunt atat de neajutorati ca-ti crapa sufletul cand te uiti la ei....puiutii nostri........
BUN VENIT IN LUMEA MAMICILOR BEBEILOR ,SI BUN VENIT MAMICILOR IN LUMEA BEBEBEILOR!!!!!!
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
dear_bambie spune:

Miramar:Felicitari Mamico!!!
Sa va traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii!!! Refacere rapida si laptic mult si bun!!! 

35+
AMR 1-2 saptamani
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ellanik spune:
Miramar felicitari!Sa fiti sanatosi si voiosi si mancaciosi si dotati la tzitzi (cei care trebuie sa fiti).
Many este bine, am vb azi cu ea,se pregatea de alaptat.O cam durea operatia dar astepta intalnirea cu Vladutz.
21+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Evy30 spune:
Ellanik ,
multumim pt vestile bune . Sa ii transmiti numai sanatate si refacere rapida , ca ne gandim la ea , si abia asteptam sa o "vedem" din nou pe aici . Pupici si la bebe Vlad .
ce liniste pe aici
ma bucur ca toata lumea este bine .
pupicei si sarcini usoare in continuare .
Evy 37+