Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Many sa iti traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii, refacere rapida tie si laptic din belsug.
Mirimar iti tinem pumnii si galerii pentru o nastere usoara.. Un bebita sanatos, mancacios si necolicios.
Evy tin pumnii pentru tine sa mai stea bb in burtica la mami.
Moniland, fetitele tale sunt superbe si ce mari s-au facut. Tin minte pozele de dupa nastere imbracate in rochitele facute chiar de tine, erau asa de mititele. Ce repede a trecut timpul. Sa va traiasca.
Elenada vreme frumoasa la botez si numai bucurii sa va aduca micutii crestini.
Castelana esti la jumatatea sarcinii. Sarcina usoara in continuare si un bebita sanatos.
Eu nu prea am mai intrat, merge prost pc-ul meu dar am lene de un format. Am inceput sa sughit mai tot timpul. E normal? Burtica imi creste si saptamana viitoare ne prezentam la control. Maine terminam saptamana 12. Abia astept sa imi vad bebicii pe monitor. Mai am greata mai vomit ba ma mai doare capul dar nu tot timpul. Carne tot nu pot sa mananc dar macar imi place laptele.
Pupici la mamici si bebici.

11+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Many Bani BRAVOOOO!!!! Sa-ti traiasca bb Vlad, sa creasca sanatos si mancacios iar tu sa te recuperezi rapid.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Ce minunat !
FELICITARI MANY ! SANATATE MULTA , REFACERE USOARA !11
Ce emotionata sunt !
Ellanik ai avut mare dreptate . ai castigat pariul .

Fetelor , multumesc pentru urarile voastre . Doamne ajuta .

Evy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Si eu sughit fooaaarte des . Nu e nici o problema .
Si bebele meu sughita , am observat ca daca mananc ce imi place mult , cam la o ora , doua incepe si el sa sughita . probabil ajunge savoarea in lichidul amniotic , ii place si inghite de zor

Evy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Many_bani: Felicitari Mamico!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!! Refacere rapida si laptic mult si bun!!!

Miramar, suntem alaturi de tine! Nastere usoara, refacere rapida, laptic muuult si un bebe sanatos si mancacios!

Evy, felicitari pentru cele 37 de sapt si-l rugam pe bebe sa mai stea la mami in burtik pana pe 9-10 nov!

Hepilica, de acord cu ideea ta! Abia astept sa ne mutam la Sscutece!

Maine, facem si noi 35 de sapt. Sper ca bebelusii sa mai reziste inca o sapt in burtik, macar pana pe 8 nov!

cu drag toate , si

34+ AMR 2-3 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

[center]Many, felicitari din tot sufletul! Bravo mamico!! Ai reusit!!!
Sanatate multa, refacere grabnica!!! Lui BB ii doresc tot binele din lume, sanatate si sa fie un copil vesel .
[/center]

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

dear_bambie, evy... ma bucur ca vreti sa deschidem un subiect la SCUTECE. O asteptm pe Raluca sa se intoarca si sa ne ajute... Eu nu stiu sa deschid subiect nou. Abia astept sa ne vedem toate acolo.

Va pup si va tin pumnii.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Felicitari Many, ce bebe mare, poate ne pui poze? Abia astept sa vii sa ne impartasesti detalii despre cea mai importanta intalnire din viata ta! Doamne ajuta sa fiti sanatosi si sa aveti o familie fericita si frumoasa!

Bine ai venit bebe Vlad, iti doresc ca viata sa te trateze frumos si sa ai parte numai de bucurii! Recuperare grabnica, mami de Vladut, uite ca ai ajuns la sfarsitul acestei calatorii, eu una ma bucur ca am petrecut impreuna perioada asta, virtual vorbind, desigur...

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 36+ AMR 17

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna fetelor,

si mie imi este dor de voi...am intrat special sa vad daca a nascut many_bany si surprizaaa chiar azi s-a intamplat minunea...

Felicitari mamico !!! Sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii si sa aveti parte de zile senine impreuna !!!

Fetele, exista subiect la scutece "mamici prin fiv" asa ca va asteptam acolo !!!

Noi suntem asa de cuminti si ne prieste atat de bine laptele de la mami...de la 6 saptamani dormim intreaga noapte de la 23:00-6:00...
E adorabila si simte cat este de iubita incat i se citeste feicirea pe fata...si noua bineinteles...nu plange decat cand ii este foame in rest rade si gagureste mai tot timpul...este un copil vesel si fericit.

Si eu am mari emotii...o vom crestina pe buburuza pe 7 noiembrie si deja am inima cat un purice...de cand asteptam un astfel de eveniment !!!

Asa aratam noi acum...mari si frumoase... ca stiti cum e cu cioara

http://family.webshots.com/album/575073771lBzyHE?vhost=family

Sarcini usoare in continuare si lasati supararile si soacrele sa-si raceasca gurile ca asa sunt ele...cu unele mici exceptii... Am o prietena care zice apropos de mame de baieti : parca au nascut pe gura nu alta

Va pup pe toate !!!

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

A nascut Miramar

3.530 gr, 51 cm, Apgar 10

monis cu poze
sapt 38 +

Mergi la inceput