Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

maine facem si noi cu ajutorul lui doamne doamne 37 de sapt . deci joia urmatoare vom avea 38 de saptamani . as vrea ca in saptamana asta sa ma programeze (luni , marti sa zicem , adica 9-10 nov ) . imi e din ce in ce mai greu si vreau daca tot fac cezariana sa fie programata si nu la declansare .
am o frica in mine de nu se poate . nu pot explica . eu sunt omul programarilor. nu imi place sa ma ia nimic pe nepregatite .
sunt cam nebuna ...stiu , stiu . vreau ca bebe sa vina cu bine pe lume

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

maine facem si noi cu ajutorul lui doamne doamne 37 de sapt . deci joia urmatoare vom avea 38 de saptamani . as vrea ca in saptamana asta sa ma programeze (luni , marti sa zicem , adica 9-10 nov ) . imi e din ce in ce mai greu si vreau daca tot fac cezariana sa fie programata si nu la declansare .
am o frica in mine de nu se poate . nu pot explica . eu sunt omul programarilor. nu imi place sa ma ia nimic pe nepregatite .
sunt cam nebuna ...stiu , stiu . vreau ca bebe sa vina cu bine pe lume

Evy 36+

Draga Evy, nu ceda acum la sfarsit, ei luptat asa mult, esti printre invingatoare, in curand iti vei tine in brate baietelul drag si scump.
Cum sa te incurajez, ca eu nu am nascut, dar trebuie sa fii tare, este pentru baietelul tau, al vostru mult iubit si asteptat.
Noi suntem aici cu mic cu mare si tinem pumnii stransi stransi pentru tine, pentru voi!!!!
Mai rezista un pic, facem galerieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Evy fii barbata!

castelana fericita 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Evy, de ce vrei sa te programeze mai repede? Mie mi se pare cel mai devreme 38 saptamani. Chiar daca totul e in regula, oricum vei naste in saptamana 38?

Raluca e plecata la parintii ei si cred ca nu are acces la net. Parca spunea ca va sta 2 saptamani.

Many, hai draga mea ca mai e un pic, un pic. Noi suntem pregatite cu galeria. Sanatate multa in continuare. Hmmm...ce emotii ma cuprind. 31 octombrie....ce aproape esti. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc si retraiesc momentele.

Imi amintesc dimineata in care mi-am luat bagajelul si impreuna cu sotul meu si mama am plecat la maternitate... ce emotii!!! Trebuia ca la 11.30 sa fiu la maternitate. Cand am ajuns acolo, in curtea clinicii ma asteptau soacra mea si nasa. Toata lumea avea emotii..., dar nimeni nu vroia sa arate ca sa nu cumva sa ma sensibilizeze pe mine prea tare.
Aveam un burtoi...ca de 40 saptamani si 2 zile....
Ne desparteau doar cateva ore pana ce sa ne intalnim cu micuta noastra. Au urmat procedurile de internare / protocol anestezie ...si....la ora 13.45 fetita noastra a venit pe lume.
Toti am fost fericiti, am plans cu totii de fericire.

...si timpul a trecut, iar micuta noastra are acum 5 saptamani. Creste frumos, e un copil care zambeste mult si pe care il adoram.

Maine, poimaine veti povesti si voi la fel. Abia astept sa va citesc povestile incarcate de emotie. Iar eu deja ma gandesc ca as vrea BEBE 2 . Poate la anul...prin vara....poate DD ne va binecuvanta din nou.

Fetelor care veti naste sau care deja ati nascut, n-ati vrea sa deschidem un subiect nou, sa refacem gasca la "SCUTECE..."?
Eu nu am gasit decat postari ale mamicilor cu puiuti mai maricei... sau poate nu am avut eu rabdare sa caut ca lumea? Mi-ar placea sa ne sfatuim in continuare ref la bebei, sa ne spunem temerile, sa impartasim impresii /pareri / sugestii...

Va pup si sunt aici pe baricade pentru galerie.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Emotionant draga hepi-hepilica ce scrii tu, of cat de fericita trebuie sa fii cu fetita voastra minunata!
Da eu sunt pro pentru alt forum de scutece, chiar daca nu urmez, dar ma pregatesc, nu? si inca ceva imi sunteti tare dragi, am fost impreuna de la prima injectie si la fiere suspin sau emotie, fiecare crampa am suportat-o aici impreuna cu voi.
te pup si mai povesteste-ne despre frumoasa ta, cum te descurci? Cum e cu alaptatul?
te pup si sanatate va doresc

castelana fericita 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Maine seara NASC! Am hotarat cu doctorita mea sa nu mai asteptam pana miercuri, asa ca maine la 6 pm ma prezint la Euroclinic. Doamne Ajuta sa fie bine!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Miramar
draga mea, iti doresc numai bine . doamne ajuta ca te-ai linistit si nu mai stai cu grija . sunt alaturi de tine .

nastere usoara si refacere rapida . sa ai laptic si bebe sa fie mancacios.
cand te vei simti in stare asteptam vesti .

si pentru curaj :

Many
ce faci ? odihneste-te zilele astea doua ok ?
sambata il vei vedea pe bebe Vlad .

Hepilica , sunt PRO scutece . este minunata ideea ta . voi intra si eu la voi in curand si cu siguranta va fi de mare ajutor .

multumesc de incurajari fetelor. mai cad si eu in butoi . acum mi-am revenit . astazi am intrat oficial in 9 luni , deci daca am ajuns aici e bine . acum cum si cand o vrea Dumnezeu . important e sa vina medicul , ca restul merge de la sine

Evy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna dimineata burtici!

Va pupic pe toate si va doresc gravideala usoara !
Eu nu prea am cu ce sa ma laud dar sunt mai mereu prin zona, bebe se joaca de mama focului si nu mai pot de dragul lui...

Vreau sa urez burticilor Miramar, Many, Evy, nastere usoara, bebici sanatosi si cuminti, mult laptic in tzitzi si recuperare cat mai rapida dupa.

Castelana
Iana
Li-am

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MIRAMAR ,nastere usoara.

Eu am fost la control la c-ta si mi-a facut control cu degetul sa vada colul ,care este lung si inchis.Am ramas surprinsa pt. ca cei de la Bucuresti nu fac,mi-a fost foarte frica in ziua aceea.
Am vazut si clinica privata EUROMATERNA,care mi-a placut si am hotarat sa nasc acolo.
Acasa sunt inconjurata de moluz si nu prea mai pot sa intru asa des pe net,mai fac si un curs de protectia muncii la firma.Deci sunt foarte aglomerata.
HUSCHI si toate celelalte mamici si viitoare mamici va inbratisez cu drag si va trimitem cate un pupic pt. fiecare.

iana

24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Many_bani a nascut un baietel frumos foc de 3800 g dimineata la 8.Este la terapie intensiva ea din cauza de cezariana dar este extrem de fericita.Sa va traiasca puiutul sau cum il alintam eu din burtica ,Dl.Talpitza.Felicitari!!!

21+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MANY BANI FELICITARI SI SA FITI SANATOSI SI FERICITI

iana

25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!

http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput