Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello dragutelor

Imi este dor de voi. Va citesc dar de scris voi scrie mai rar.
Moniland la multi ani printeselor tale
Noi avem 3 luni si o saptamana
Sambata avem botezul .Am asa emotii.

Va pup dragutelor si aveti grija de burticile voastre iar mamicile sa aiba grija de piticii lor.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Maine nu mai merg la spital, azi am avut senzatia ca pierd lichid amniotic si am ajuns la cabinetul particular al dr. mele. Am aterizat direct pe masa, control cu valve, dr. a zis ca lichid este suficient, caputul pluteste in lichid, ca membranele sunt intacte si ptr. linistea mea a facut analiza ph ptr. lichid si a rezultat ca este secretie de sarcina(foarte diluata) si nu lichid amniotic. Apoi am trecut la echo. de unde vestile nu sunt prea bune, bataile sunt normale, insa nu a mai luat deloc in greutate, are tot 3000gr. Daca pana sambata nu se intampla nimic, ca sa ajung la maternitate, ma asteapta sambata 31.10 cand probabil imi face si cezariana.
Cam astea sunt vestile despre mine.
Pupici

37 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Many ,
bine ca te-ai linistit . bebele o sa stea cumintel pana sambata si va lua si in greutate . vei vedea .
acum relaxare maxima .

Pupici si multa sanatate .

eu ma simt din ce in ce mai grea . astazi puiutul meu s-a miscat , insa parca mai altfel . practic , se ridica prin burta cand in stanga , cand in dreapta , de zici ca plesneste burtika , si se urca deodata spre stomac si se impinge in jos . in momentul ala ma sageata jos , simt ca plesnesc oasele ,de zici ca il scap . cam de 5 ori am patit asa . mai ales cand stau cu fata in sus .
cand imi schimbam pozita 5 min liniste si apoi impingeri , sa ma dau la loc .

Elena , va doresc un botez minunat . este cea mai frumoasa zi din viata unui om , al doilea eveniment dupa nunta .
sanatate si distractie placuta .
chiar ne-ai lipsit . dar am zis ca ai trecut la scutece si ne-ai uitat

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena ma gandeam mereu la tine si piticii tai, ma bucur ca e totul bine. Sa aveti o vreme frumoasa la botez si bebeii cumintei
Many-bani va fi bine...ecograful mai da si erori...vei vedea sambata ce veti face, asteptam vesti
Evy inca putin

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu propun un pariu.Cine pune pariu ca Many naste pana pe 30?Many sa stii ca eu si noaptea astept semn de la tine nu inchid telefonul.Miza pariului este o intalnire cu fii-miu.Deci mamicile de fete sa se apuce de pronosticuri.

21+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetelor,
nu ma bateti va rog, dar calculatorul mau nu a mai vrut sa functioneze normal, pe forumuri despre copii nu am mai putut sa intru... sper sa rezolv toata problema cat de curand.

Manybani sunt aici si eu si bebe mic, sa-ti tinem pumnii tie si strengarelului care trebuie sa vina!
AMR cat mai usor si nastere usoaraaaaaaaaaaaa!!!!

fetelor merci mult pentru urari si la toate va urez toate cele bune!
Noi suntem bine, am implinit 17 saptamani, burtelul a devenit vizibil semn bun zice sotul meu care ma topeste in felul cum ma priveste asa cu burtica, ma soarbe din ochi si asta imi da o senzatie de foarte bine.
Salut si pe Elenada care se pregateste de botez, sunt absolut superbi piticii tai, pe Moniland care are doua comori de fete frumoase foc.

Va pup pe toate si sper sa revin cat de curant activa, imi lipsiti enorm, am devenit dependenta de discutiile de pe forum, asta am simtit-o acum cand nu am mai putut intra!

Va pupppppppppppppp

castelana fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Moni, Eumada sa va traiasa frumusetile!!!

Many tin pumnii sa fie bine.

Avalon, asa cum spune Evy a decis cu ceva vreme in urma sa se retraga de pe forum. Era bine atunci, oricum ea are DPN-ul dupa mine.

S-a intors dr. mea si cum ieri era de garda la Polizu am fost sa ma vada - la control aceeasi situatie - col scurt dar inchis, bebe orientat/angajat. Ea zicea ca pare sa reziste pana saptm. viitoare mierc. pe 4 cand am facut programare la cezariana. EI dar dupa la eco a aparut placenta cam batrana si DPN a iesit la aparat 30 oct. adica vineri. Ea totusi a zis sa mai stam si daca e sa se intample o sun oricand, daca nu ne vedem din nou la control luni. Intre timp azi noapte n-am dormit deloc bine de griji, daca nu se mai oxigeneaza bb bine, plus avem probleme mari cu socra-miu cu sanatatea si tare mi-e dupa cum se prezinta ca intra iar in niste crize (nu mai intru in amanunte cu bolile lui) si ma gandesc sa-l scot e bebe acum cat mai repede...of sunt tare stresata...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Miramar
curaj. ce faci cazi in butoi acum ?
tu esti optimista , ia te rog ...
imi pare rau de problemele familiale , insa trebuie sa te mobilizezi .
bebe este bine , se oxigeneaza bine , iti spunea dr daca era ceva in neregula . nu risca nimeni nimic . vei vedea

tu esti in sapt 36 ca mine , insa iti vei vedea puiutul mai repede. eu abia pe 04 merg la spital la control sa vedem cand programam.
bine ....ca nu e exclus sa raman acolo ...cine stie ce se intampla pana atunci .

Many hai ca mai e un pic .

Eu am pregatit tot : bagaj , sacosica pt bebe , trusa pt celulele stem , si bineinteles banii .
Am ceva emotii , ca se apropie momentul . In maxim , maxim 2sapt (desi sper ca ne programeaza mai repede) o sa imi vad si eu puiul .
pana una alta , ma bucur de fiecare miscare a lui, de ridicarile si intinderile in burtik .nu mai pot de dragul lui .

Aida , ce faci iubita ? ce iti face comoara ? am emotii sa stii . sper sa ma programeze saptamana viitoare si pe mine dr R. la cezariana , cat mai repede . si mai sper sa nu stau mult pe la spital ...pana ma controleaza . o sa merg dimineata .

Raluca nu ne mai povestesti si noua nimic ?

Castelana , pupici .Ma bucur ca esti bine . Si felicitari pt burtik .deci in curand ...garderoba noua ..yupii .

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Evy, de ce vrei sa te programeze mai repede? Mie mi se pare cel mai devreme 38 saptamani. Chiar daca totul e in regula, oricum vei naste in saptamana 38?

Raluca e plecata la parintii ei si cred ca nu are acces la net. Parca spunea ca va sta 2 saptamani.

Many, hai draga mea ca mai e un pic, un pic. Noi suntem pregatite cu galeria. Sanatate multa in continuare. Hmmm...ce emotii ma cuprind. 31 octombrie....ce aproape esti. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc si retraiesc momentele.

Imi amintesc dimineata in care mi-am luat bagajelul si impreuna cu sotul meu si mama am plecat la maternitate... ce emotii!!! Trebuia ca la 11.30 sa fiu la maternitate. Cand am ajuns acolo, in curtea clinicii ma asteptau soacra mea si nasa. Toata lumea avea emotii..., dar nimeni nu vroia sa arate ca sa nu cumva sa ma sensibilizeze pe mine prea tare.
Aveam un burtoi...ca de 40 saptamani si 2 zile....
Ne desparteau doar cateva ore pana ce sa ne intalnim cu micuta noastra. Au urmat procedurile de internare / protocol anestezie ...si....la ora 13.45 fetita noastra a venit pe lume.
Toti am fost fericiti, am plans cu totii de fericire.

...si timpul a trecut, iar micuta noastra are acum 5 saptamani. Creste frumos, e un copil care zambeste mult si pe care il adoram.

Maine, poimaine veti povesti si voi la fel. Abia astept sa va citesc povestile incarcate de emotie. Iar eu deja ma gandesc ca as vrea BEBE 2 . Poate la anul...prin vara....poate DD ne va binecuvanta din nou.

Fetelor care veti naste sau care deja ati nascut, n-ati vrea sa deschidem un subiect nou, sa refacem gasca la "SCUTECE..."?
Eu nu am gasit decat postari ale mamicilor cu puiuti mai maricei... sau poate nu am avut eu rabdare sa caut ca lumea? Mi-ar placea sa ne sfatuim in continuare ref la bebei, sa ne spunem temerile, sa impartasim impresii /pareri / sugestii...

Va pup si sunt aici pe baricade pentru galerie.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Miramar, fii optimista si incearca sa gandesti pozitiv. E foarte importanta abordarea ta in aceasta perioada. Incarca sa-ti alungi toate temerile. Doar ai ajuns la 36 sapt... Sigur va fi bine totul si cu bb si cu tine. E foarte bine ca tii aproape de dr tau.

Hai, curaj.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput