Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

la mine o sa vina mami meu din prima zi acasa la noi . o cazam in sufra . pana ne obisnuim .
plus ca nu stiu cum va fi cu burtica taiata ....

fetelor , credeti ca daca , in varianta ideala , apuc cezariana pe 12.11 cum vrea doctorul meu , ma primeste la spital cu o adeverinta datata 14.10 ? ca pe ea nu scrie nimic de valabilitate...
noi ne-am speriat cand m-a durut burtica si m-a bagat pe gynipral si am si solicitat adeverinta .

Evy 36+

Mergi la inceput

Mada , am scris in acelasi timp ...

ce minunat . chiar ai reusit niste fotografii care vor ramane pe viata . sunt extraordinare
pupici la amandoua

Hepilica , comoara ta ce minunatii mai face ?

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ce trece timpul.... azi fetele mele implinesc www.flickr.com/photos/monicahhh/4046086032/in/set-72157621980600772/" target="_blank">3 luni

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Moni
ce mari sunt . Chiar ca trece timpul foarte repede .
sunt foarte frumoase . esti o mama fericita !
La multi ani !

mi-au iesit si mie analizele , in sfarsit ...
totul este perfect

Many , mai rezisti ?

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!

Moni, ce repede trece timpul! Deja aveti 3 luni!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! La multe lunisoare, Laura Ioana si Irina Maria!!!
Sunt atat de dragalase, iti vine sa la mananci!

Eumada, sa va traiasca mica comoara! Sunt f reusite pozele! Eva este frumusica foc!

Evy, m-ai facut sa zambesc cu altoitul soacrei! Cred ca sunt o norocoasa, k am o soacra buna de pus pe rana, desi, in primul an cat am locuit impreuna, mi-a scos peri albi, dar noroc cu sotul k a pus-o la punct! Acum, in schimb este o bomboana, imi face toate poftele, nici nu comenteaza si ma va ajuta si cu bebelusii! Singura chestie, care ma deranja eraut babetismele, dar i-am taiat elanul si acum spune cu jale, ca eu si sotul vom creste copiii conform normelor europene! In schimb, oful meu este, k nu am o relatie apropiata cu mama, este o fire dificila, rece, uneori am impresia ca nu-i pasa de nimeni si de nimic...dar asta e viata... nu le poti avea pe toate!

Many, iti doresc nastere usoara, recuperare rapida, laptic mult si bun si un bebe sanatos si papacios!

De Avalon mai stiti ceva? Dupa Many, parca era urmatoarea pe lista, nu?

Vineri am fost si noi la doctor. Bebelusii au peste 2kg si un pic, fiecare, dar acum sunt greu de masurat, k sunt maricei si nici nu stau cumintei. Am facut si 2 doze de betametazona, ptr maturarea plamanilor, ptr k sunt cu amenintare de nastere prematura. Oricum, nu se astepta nimeni sa ajung la 34 de sapt , iar acum la cabinet, se fac pariuri ca voi ajunge la 38 de sapt. Vineri eram f optimista, ca voi ajunge la 38 sapt, dar dupa ce azi noapte, am avut contractii cu dureri suportabile, vreo 4 ore, ajunsesem, sa le am la 15 min, mai aveam putin si mergeam la clinica..nu mai sunt asa de optimista. In cele din urma, s-au oprit si acum suntem bine si ma rog ca bebelusii, sa mai stea in burtik, macar, pana vine dr de la congres si sa ajungem la 36 sapt, pana pe 6 nov. Va voi tine la curent

cu drag, toate burticile, mamicile si piticii!

34+ AMR 2-3 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Ce trece timpul.... azi fetele mele implinesc www.flickr.com/photos/monicahhh/4046086032/in/set-72157621980600772/" target="_blank">3 luni

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

ai niste minunatii de fetite.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Moni ai niste bibelouri de fetite.Se vede ca sunt deja conturate si personalitatile.Din poza cea poznasa este cea cu limbutza afara si cea serioasa(care salveaza onoarea) este evident cealalta.Cand stau serioase sunt aproape identice.Sunt minunate.Sa va traiasca!
Eudama si bebelina ta este o scumpa.Imi place de mor !Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii.Cred ca si lui fii-miu ii place ca a inceput sa calce apa.
Dear_bambie iti tin pumnii.Mai aveti putin.

21+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Moni sa-ti traiasca printesele, " la multi ani"
Dear_bambie, multumesc mult, dar vad ca nici tu nu mai ai prea mult .
Evy, mai pot si nu prea, noaptea trecuta abia pe la 3 am adormit , am avut dureri si contractii.
Cred ca maine ma interneaza, am asa un sentiment.
Despre soacre, a mea este foarte cuminte , insa ce ma deranjeaza este ca la noi nu se fumeaza iar ea fumeaza mult, insa sotul o mai pune la punct si limiteaza la max tigarile, evident in balconul de la scari.
Eu nu vreau sa vina mama, pe langa faptul ca este la 160 km si inca este activa, este mai bagacioasa ca soacra, ca de, este la fi-sa in casa, soacra nu are initiative, ce ii zici aia face. Am facut si diviziunea muncii in casa, acum sa vedem cum o sa functioneze.
Azi am programare la epi, pedichiura, pensat, ca daca este sa se intample maine sa nu arat cu muma padurii.
Va pupic si va tin la curent.

37 + Vlad

Mergi la inceput

Dear_bambie , sunt alaturi de tine si sa dea domnul sa ajungi la 38 de saptamani .
si chiar daca se grabec bebelusii e bine ca ai facut injectiile si totul va fi bine
la 2kg sunt bine , foarte bine si sigur vor mai lua in greutate.

imi pare rau d relatia cu mama . dar poate dupa nastere lucrurile se vor schimba .

ref la soacra eu am avut o discutie cu al meu si ma simt tare bine .
concluzi : ca nimeni nu ma va deranja cu nimik . are el grija . mi-a zis asa cu un tot grav.

Many , in caz ca ramai la spital , iti urez numai bine si tie si bebelului Vlad . curaj si asteptam vesti ,cand poti sa ne dai .
in plus o sa ai 38sapt deci e super bine
e bine ca mergi la epilat , pe mine ti-am spus ca n-au vrut sa ma faca (inghinal, ca in rest da ). asta e . o sa ma descurc .

Evy 36+

Mergi la inceput

despre Avalon , acum sper sa nu fac vreo confuzie , nu aruncati cu pietre
parc citism la odisee nov-dec ca a trebuit din nu stiu ce motive , parca personale , sa renunte la nick , sau sa nu mai scrie o perioada ...nu stiu exact .
tb sa ma interesez

Ellanik , in curand ne vei ajunge din urma . O sa intru sa iti fac galerie , sa stii .Promit .
Pana atunci , cumintica , sa creasca comoara mare .

Evy 36+

Mergi la inceput