Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many - tare rau imi pare de catelusul tau. of doamne, atat de mult ma impresioneaza animalutele bolnave, in special cateii. si eu am niste ciobanesti mioritici pe care ii iubesc nespus si pentru care as face orice. imi imaginez ca ti se rupe sufletul vazandu-l. te pup draga mea .

evy, nu merit sa dai vreun pic de importanta rautatilor soacrei. si eu avut parte de niste remarci din partea binevoitorilor (nu soacra, slava Domnului) care pe moment ma deprimau, dar reuseam sa ma remontez rapid. tot timpul se gasesc oameni "de bine" .

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

la noi povestea e mai veche .si nu scapa nici o ocazie ... sa vorbeasca aiurea si sa ma raneasca , insa acum chiar m-a suparat .
macar tinea pt ea ...

in fine , vorba ta , " oameni de bine " peste tot . sa fie la ei .
noi sa fim sanatosi si copii nostrii .

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

EVY lasa soacra si ocupa-te de bebe....nu mai poti tu de ea.......si da nu se face sa umbli ca nebunu` dupa haine si alte alea,cand esti cu burta taiata si cu un sot blocat...de emotii.....

Si mie imi statea cu picioarele in ficat si se infoia....si ma sufoca........si o iubesc de mor pe zi ce trece imi e mai draga cand o vad mica si neajutorata si dulce.....am mai adaugat o poza cu pestisorul meu auriu..asa ii zic eu..

va pup....a si hepilica fetitza mea are 2 lunite si juma`...

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Many sunt cu ochii pe tine.Astept startul.Cred ca si voi.Facem galerie?Hai cu mica scorpie sa ingrosam randurile.
Evy , hehe!Parca ziceai ca nu mai bagi in seama ce zice socrosenia!!!A mea e dresata sa stii si nu comenteaza nimic.Cred ca am convertit-o la stilul "anti-superstitii".Insa maica-mea mai da cu batzu'n balta.

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Facme galerie pt Many .
normal .
uite preventiv niste majorete . desi este posibil sa mai stea bebe Vlad , daca a pierdut o parte din dop . asa am fost si eu "informata".
sa vina cand doreste el .

cat despre soacra-mea , sa ma lase cu superstitiile .
mama ieri ca sa ma impace , ca tunam si fulgeram, de nervi pe soacra-mea , nu de ce a zis , ca nu cred in prostiile astea , ci de faptul ca vine la mine in casa si imi strica bucuria , imi zice si ea :lasa mama ca al tau sot tocmai a spart un pahar . gata , s-a dus ghinionul adus de soacra-ta astazi in casa .
imi venea sa o strang si pe ea de gat . insa pe urma imi zice : " voi faceti ce fac toti tinerii , si nu va mai luati dupa ce zice unul si altul , tu nu vezi ca eu stau cumintica . eu doar "prestez" ce imi zici tu " . e o scumpa si o iubesc mult. sa dea Dumnezeu sa mi-o tina bine mult timp de acum incolo, poate invinge cancerul .

Mada , pestisorul auriu este minunat
Ellanik , pupici , numai bine si hai la susutinere pt Many .

contractiile astea nedureroase mi se par cam multe ...o fi normal ..? asteptam...

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Evy, incerc sa fiu calma, mai mult ptr. sotul meu. Eu de fel sunt tare prapastioasa dar imi dau seama ca el are acum nevoie de sustinere mai mult de cat mine. Pana acum cainele a fost viata lui si acum nu mai stie cum sa se mai imparta, sa plece cu cainele la fizioterapie dar nici eu sa nu raman singura. Despre dop ce sa zic, prima data a ramas pe hartie ceva cat bobul de fasole(mexicana ) gelatinos, galben staveziu, apoi o zi nimic, iar ieri a ramas cat o nuca si parca era si ceva roz prin el. Dr. a zis sa nu-mi fac probleme atat timp cat nu am contractii sau nu s-au rupt membranele. Contracti am cam 3-4 intr-o ora. Habar nu am cat este un dop total, dar cand am zis la dr. a zic clar ca este partial. Parca vad ca marti ma interneaza.
Si bomba, daca pana acum am zis ca nu am nevoie sa vina nimeni sa ma ajute dupa nastere, am ceda la insistentele soacrei care a zis ca a rezolvat o luna de concediu. O luna , sper sa o urneasca sotul mai repede, ca altfel iese razboi civil, 2 sapt. sunt arhisuficiente ptr. ambele.
Ellanik, Hepilica
Miramar tu cum esti?

37 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Haha !Many esti tare .O sa ai de lucru dupa aceea de "reparat" ce va strica soacra cu sotul.Si poate va fi bine daca vei avea acolo pe cineva.Macar sa ai cu cine lasa bebe pana faci ceva.

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Many , va doresc curaj atat tie cat si sotul .
vei vedea ca se vor rezolva cu bine toate .
nasterea va fi foarte usoara si in curand iti vei vedea bebelusul.
cat despre soacra ...hmmm... eu una cred ca o altoiesc de a doua zi , dar o luna ....
sincer , acum nu stiu exact relatia voastra , dar sper sa te descurci .
tu dupa nastere vei avea nevoie de liniste , sa nu te enervezi , sa te odihnesti etc.
dar poate ..femeia nu va zice nimic saracuta si doar te ajuta sau in caz invers -o pune la punct sotul .si atunci toate vor fi bine

al meu spre exemplu cam tace din gura , ca de ...e mama .
insa la noi sigur vor iesi scantei ...deja de acum ne toaca de cate ori are ocazia .

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many, poate chiar vei avea nevoie de ajutor. eu nu am avut pe nimeni si nu a fost foarte usor. bine, m-a ajutat sotul atat cat s-a putut, dar tare mi-as fi dorit sa am pe cineva care sa ma ajute si cand sotul a inceput serviciul.

fetelor, poate nu aluati in calcul, asa cum nici eu nu am facut-o, depresia postpartum. nu e obligatorie, dar e bine sa stiti ca ea exista. eu am experimentat-o si a fost GROAZNIC. cititi despre ea si poate ar fi bine sa nu refuzati din prima ajutorul. primele zile acasa, dupa maternitate...nu sunt usoare.

va pup si va tin pumnii.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ideal ar fi sa va ajute mamele nu soacrele.Mama e cea care tolereaza tot.Eu am o mama careia ar trebui sa-i fac statuie....daca s-ar putea....si eu cred ca nu stiu s-o pretuiesc cu adevarat...incerc dar eu inca sunt in depresia post natala...si sunt constienta de asta....
Voi trebuie sa va ganditi doar la bebe mic..o sa vedeti ca e greu dar cand o sa-i vedeti cum privesc la voi......exact cum priveste eva mea in poza nou adaugata la link o sa va topiti si nimic nu o sa va mai intereseze.

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput