Gravidute prin FIV (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Evy foloseste crema VEET ROZ DIN COMERT...cred ca-s cu capul femeile alea..eu m-am epilat luni si am nascut vineri....numai pe margine am bagat crema.....ca nu putea acolo...nu te fa cu lama ca degeaba...mai bine si mai sigur crema..plus ca daca te apuca poti pune crema si sa te faci in cateva minute....efectul e acelasi...eu abia la doua luni dupa nastere m-am epilat cu ceara.....
ps. uite ce mare m-am facut euuu......link sub semnaturaa...

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mie mi-au fost interzise in sarcina cremele epilatoare din cauza substantelor foarte puternice pe care le contin. Poate ca la varsta asta a sarcinii, nu mai afecteaza. Insa despre efecte, ce sa zic, eu personal cred ca efectul de la lama este la fel cu cel de la crema. Ambele reteaza firul de par de la suprafata pielii.

37 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Hei Many_bani se pare ca tu esti prima. Mai e un pic. Tinem pumnii

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Timpul de expunere este de cateva minute....nici nu au timp sa intre in piele..mai nociuv este mersul pe strada in ora de varf in bucuresti sau sa zicem o pizza ....zau..dovada cea mai buna e fiica-mea...o bombonica juma
va pup fetele cochetele si aveti grija de voi...

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Many , da , au practic acelasi efect , dar daca te faci sa zic la 5-6 zile de la ultima lama ,ca sa mai redresezi "suprafata" vai mama ta ... te iriti groaznic . cu ceara e parfum .
in plus o sa folosesc numai atunci , daca este cazul ...sper sa nu fie ...

ce sa zic , o sa mai incerc , desi nu mai cunosc alte saloane si nu prea imi vine sa merg unde nu cunosc. mai rau e , ca acum sotul e panicat , ca i-am zis ce mi s-a spus si nu il mai faci sa isi revina . asa ca o sa am Veet pregatita .

ma rog sa nu se grabeasca bebe si sa vina atunci cand se programeaza cezariana , ca sa fim frumosi nu ????

Mada , fetita ta e superba . are un zambet minunat . pana si bebele meu din burtica a inceput sa se agite . deci i-am transmis starea de bine .

astazi e un scump , da din maini si din picioruse de ma ameteste . nici nu stiu cum sa mai stau . cand stau pe dreapta incerc sa ma intorc si trebuie sa iau burtica , practic , in brate . apoi imi scoate un fundulet prin stanga . a crescut puiutul meu drag
Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

salut,
mai, ce chestie si cu epilatul asta... eu stiam in bucuresti o tipa super buna la get's -ul din Marriott, Cristiana, as recomanda-o cu toata increderea, dar nu stiu daca mai lucreaza acolo, n-am mai fost la ea de vreun an...

many, eu cred ca era o parte din dop, si eu am eliminat data trecuta chestii gelatinoase intr-adevar f. mici si fara sange, "noroc" ca eram internata in spital si am aratat unei moase tamponul si si-a dat seama ce era, ca intrasem in travaliu deja (la 22 s...) si au putut sa intervina rapid sa-mi opreasca contractiile... dar daca incepi sa elimini din dop, stii ca mai pot trece cateva zile pana sa nasti... oricum, baiatul e mare, tu esti nerabdatoare... eu iti zic de pe acum NASTERE USOARA, iti pumniii, sa fie intalnirea de neuitat, sa fiti sanatosi amandoi, si tu si Vlad si sa va acomodati repede unul cu celalalt. Doamne ajuta!

eu probabil ca nu voi mai intra cateva zile ca sunt foarte ocupata, dar promit sa va citesc macar de pe telefon! pupici tuturor

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 35+ AMR 24

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hei fetelor, mai puteti???
Fetele mele imediat au 3 luni si sunt f. active si zambarete si vorbarete si le iubeeeesc

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Mada, e superba fetita ta. Si zambareata...!!! Mereu te intreb: cate luni are acum? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si zambareata. E atat de dulcica.

Many, tinem pumnii la fata. Si...ne pregatim cu majorete!!!!!

Evy, cum e ? mai poti? hai ca mai e putin.

moni, sa-ti traiasca bebelinele si sa va bucurati in continuare de ele. sanatate multa! apropo: de cand am nascut si sunt acasa cu bebelica mea, am o admiratie deosebita pentru fetele cu gemeni. imi imgiez cat este de solicitant cu 2 bebei..., dar si satisfactii...asa-i?

noi am facut 1 luna. am mers la medic. suntem bine. am luat in greutate foarte bine, am si crescut cu 2 cm . multumesc lui Dumnezeu pentru copilul minunat pe care il am.

va pup dragelor. tuturor sarcini usoare, AMR-uri linistite si sanatate multa.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Moniiiiiiiii , ma bucur sa aud ca sunteti bine . trei luni dejaaa . mama ce trece timpul . la multi ani . Rar pe la noi ...
pupiiiiiciiiiii

Hepilica, acum e un pic mai greu , dar nu ma vait , caci pt asta am luptat nu ? ma misc mai greu , abia ma ridic , acum puiul meu are piciorusele infipte direct in ficat si coaste , si cand se intinde , (mai toata ziua ) e tare frumooos dar si dureros .
insa fetelor mai am un pic . rugati-va sa stea si la mine bebe macar pana pe 04 nov , cand ajung la medic .

la multi ani si felicitari pt cei 2cm

Many , tin pumnii sa stea bebe pana marti .

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumesc ptr. sustinere, dar cred ca momentul se apropie. Azi am pierdut ceva gelatinos cat o nuca si parca se vedea si ceva roz prin el. Insa eu sunt atat de suparata ca nici nu ma mai pot gandi la nimic, mi se rupe sufletul de cainele meu, se pare ca a suferit o paralizie la picioarele din spate si daca vede ca sunt trista se taraste spre mine si vine si da labuta, il avem de la o luna si jumatate si ieri a facut 12 ani.
Va pup si o sa va dau de veste daca se intampla ceva

37 + Vlad

Mergi la inceput

Many , imi pare rau de catelul tau .
insa trebuie sa fii pregatita pt intalnirea cu bebelusul si sa incerci sa faci abstractie de la suparare . stiu ca e greu si noi avem un ciobanesc german , si am suferii enorm daca ar pati ceva .
Insa gandeste-te la bebe ok ?

dar ce linistita esti . asa ti-a zis doctora presupun .
eu cred ca fugeam la spital . de fapt ...sunam medicul . nici eu nu stiu . nu vreau sa ma gandesc .

imi poti spune te roooog cum ai vazut dopul ? presupun ca ori a ramas pe hartie, ori pe chilot, ca ...in wc ...nu cred ca il mai vedeai nu ?

nastere usoara draga mea , in caz ca se precipita lucrurile . sunt alaturi de tine si totul va fi bine .

fetelor , sunt foarte fericita . astazi am spalat si calcat rufelel bebelusului nostru drag . mai mult mama , dar si eu pe acolo ...
am pregatit trusoul de scos din spital , doar sa il ia sotul , si restul de hainute . ma uit la ele , ce frumos stau asezate si nu imi vine sa cred . nu realizez inca .
noi am fost mai intarziati cu cumparaturile , insa acum ne-am hotarat .
sa ne ajute doamne , doamne , si sa stea cumintel bebelul nostru cum am mai spus , macar pana pe 04 nov ,sa mai creasca si apoi sa vina , ca noi il asteptam cu drag . sa ii aduca noroc cele cumparate de noi .doamne ajuta

bineinteles ca soacra (care ca un facut a venit tocmai azi ) m-a suparat , facand o afirmatie , asa cu o fata rea si socata , cum ca pe vremuri nu se cumparau lucruri dinainte , insa i-am spus si eu ca nu mai suntem pe vremuri ...si copilasul meu se va naste cu bine , caci doamne doamne ne vegheaza . oricum m-a enervat rau . nesuferita asta chiar ma uraste !!! nici acum nu suporta ca fisu s-a insurat ....trebuia sa stea cu ea nene pana la batranete .
s-a carat imediat

pupici si numai bine tuturor .

Evy 36+

Mergi la inceput