Gravidute prin FIV (52)
Raspunsuri - Pagina 12
Evy30 spune:
Ayda este minunat . si DA cu siguranta esti o mamica fericita . 
De fapt toate cele care aveti deja bebelusii in brate sunteti niste fericite . Pupici tuturor 

In curand o sa vina si momentul meu si abia astept .
Cred ca o sa plang incontinuu , la cat de emotiva sunt eu , de fericire ca imi vad puiutul mult dorit si asteptat .
Mada ce repede ai primit tu indemnizatia . eu intelesesem ca se asteapta si 3 luni ...
Many cum te mai simti ?
Evy 36+
li_am spune:
carmelly, AMR 24 = Au Mai Ramas 24 de zile (ceza programata pe 15 nov), bre, tu n-ai facut armata?
- adica hai noroc! si nu te mai ingrijora si tu atata! (uite cine vorbeste, eu am fost la fel, dar la un moment dat - ieri, alaltaieri - m-am mai linistit), sanii fierbinti i-am avut (si inca ii mai am) si eu, intepaturile in vagin, uter, abdomen, etc sunt super normale, de secretii din sani am mai auzit vorbindu-se pe aici, se pare ca orice e posibil in sarcina. si nu se supara nimeni pe tine, poti sa pui orice intrebare, de-aia ne-am adunat aici, sa mai schimbam o vorba, sa ne impartasim din experiente, temeri, bucurii, etc.! mai ales ca in ultima vreme e destul de liniste pe aici...
MANY?
Evy, cred ca era emotionat si el, i-ai transmis tu starea ta, sa nu razi, am citit ca bebeii reactioneaza extrem de rapid la stres! presupun ca ai avut ceva emotii la eco, nu? Hei, mai ai cateva zile si ai ajuns la termen!
si eu am fost azi la control, bb e bine dezvoltat, aprox 2,9 kg zice nenea doctoru'.
va pup ca ma duc si eu la
langa bubu mic. dupa ce mai comand de pe amazon un dvd - doua cu micky"mausu"!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
35+
AMR 24
poze
Miramar spune:
Wow - n-am intrat cateva zile si ce de-ati mai scris/facut....
In primul rand Betty FELICITARI! O viata frumoasa in 4 iti doresc!
Many Bani intr-adevar regula la Euroclinic este ca nu te primesc daca nu ai 36 de saptm. implinite. Insa se pare ca inchid ochii pentru o zi /doua (iar cand bb e asa mare il acceptau si la 35 saptm.). Oricum dr. pe mana careia m-a lasat dr. mea e chair sefa de sectie de la obs.-gineco la Euroclinic dr. Nuraltay Emel - EXTRAORDINAR DE DRAGUTA!!! Am vorbit cu ea la telefon - mi-a raspuns, m-a sunat inapoi, mi-a trimis sms de-alungul saptm. asteia iar ieri chiar ne-am vazut/cunoscut. M-a consultat, colul f. scurt dar tot inchis in schimb bebe a coborat. MI-a zis ca in mod sigur nu apucam sa nastem impreuna ca bb sta pana cand se intoarce dr. mea, dar nu stie daca o sa stea chiar pana pe 4 nov. cand sunt programata la cezariana.
Intre timp la Euroclinic au inaugurat si sectia de terapie intensiva nou-nascuti, pana acum avea doar ceva aparate gen - cateva incubatoare, aparat de respiratie artificiala, aparat cu lampa ultraviolete, acum insa au toate sectia pusa la punct so...probabil regula se va schimba.
In orice caz - intre timp am intrat si noi in luna a 9-a si-n acelasi timp in Scorpion 
Dr. mea se intoarce maine so de duminica incolo cand o vrea bb sa vina (desi ar fi bine sa facem si noi 37 saptm. macar, chiar daca sutnem asa maricei) sa vina - suntem pregatiti - in fiec. zi stau la el in camera si ma uit la patut, la lucrusoare, la jucarii totul e gata. A venit si mamai a mea si nu mai pleaca pana la mijl. lui dec., so...
36+ 
Evy30 spune:
Li_am , adevarul e ca am avut niste emotii . mereu am cand imi vad puiutul .
daca o sa fie cum zice medicul , adica 39 de sapt , la noi ar fi 12nov , deci aproape de tine . Insa eu vreau un pic mai devreme , daca nu poate in ziua aia de la vreo urgenta si face a doua zi , NU vreau pe 13 ...e urata ziua asta ...acum sper sa ofensez pe cineva care e nascut in ziua asta .
o sa ii zic cand merg pe 4 la control si el cum e un dragut cred ca ma devanseaza . asta in varianta in care bebe nu se grabeste . vad ca am contractii nedureroase si la 10 min distanta uneori . se face burta pietroi .alteori numai cand ma ridic din pat . oricum ciudat ... noroc ca am luat gynipral pana acum caci altfel nu cred ca ajungeam aici si il scoteam prematur . deci ...bebe sa stea cuminte acolo macar pana ajungem la control pe 4 nov ![]()
tu ai ceva contractii , sau esti o fericita ?
a... si ai un bebe si mai bine dezvoltat decat al meu . noi la 35+4 aveam 2.7 kg. deci ...e bine . cu cat e mai maricel cu atat mai bine
Miramar ma bucur mult ca te-ai linistit si acum ai ajuns la 36. oricum te primeau daca ai medic de acolo , insa stii cum e , sa te simti tu linistita . sa stii ca si la Elias e aceeasi poveste . nici ei nu au toata aparatura pt prematuri . acum sunt si eu linistita. oricum va fi foarte bine si iti vei vedea in curand puiul .
sunt curioasa cine va fi prima TU sau Many _bani , ca si bebele ei e tare dornic sa isi cunoasca mamica
. Oricum sanatate la amandoua , numai bine , si cu siguranta va fi totul bine .
a ..mai am o chestie . tanti de la cosmetica a refuzat sa ma mai faca jos , am mai mers in alta parte si la fel , zic ca am burtica mare , un pic lasata si foarte plesnita pe jos si ele nu se baga . si m-au sfatuit sa nu incerc nici eu acasa . una mi-a spus chiar ca fata ei a fost ca mine si dupa epilat a nascut la cateva ore 
o sa ma fac cu lama , dar tine doar cateva zile . daca , doamne fereste , punem varianta ca mi se rupe apa , oare am timp si cum ,,,sa ma fac repede cu lama ??? , ca altfel mor de rusine si de nervi ![]()
mama ce am mai scris . v-am plictisit destul .
Fetelor deja cu bebeii in brate - pupici la copilasii
Celorlalte - pupicei la bebeii din burtik .
oricand va putem ajuta cu un sfat sau sa va impartasim din experienta noastra ...nu ezitati . si noi am trecut prin astea si mereu ne-au fost fetele alaturi .
Evy 36+
many_bani spune:
Hello,
Sunt in pat, cred ca ieri am pierdut din dopul gelatinos, spun cred ptr. ca era de dimensiunea unui bob de fasole, usor transparent spre galbui si tremura
pe hartia igenica. Am avut si contractii, de fapt toata burtica era amortita si se rasfrangea totul in spate. Dupa no-spa a fost mai bine si chiar am reusit sa dorm de la 1 la 8,30.
Miramar, doctora pe "mana" careia esti acum este dr. lui Betty cu care a nascut si prima data si i-a urmarit si sarcina asta, nu stiu daca a apucat sa si nasca acum cu ea, avand in vedere ora. Deci relax esti pe maini bune
.
Li_am
si eu sunt fericita ca bebe meu va fi scorpion(ca mami si buni
)
Evy multi 

Castelana si Ellanik pe unde or fi ? 

Si pe proaspetele mamici le pupicesc dar si pe burticutile pe care nu le-am enumerat.
W-e placut
37 +
Vlad
ayda_m spune:
many_bani eu cand am eliminat dopul era mai mult decat un bob de fasole si cu firicele de sange maroniu ...putin rosu...si destul de mult ca m-am sters de vreo 2-3 ori cu hartia pana nu se mai vedea nimic...ce zici tu am avut si eu inainte de asta si speriata l-am sunat pe dr meu si mi-a zis ca dc nu e cu firicele de sange(rozaliu, maroniu) nu e dopul, e doar secretia mai abundenta din ultima perioada a sarcinii...asa ca stai linistita, bebe va veni cand trebuie
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora
many_bani spune:
Multumesc Ayda
, sper sa ai dreptate si sa nu fie dopul, insa despre secretie nu poate fi vorba, niciodata in sarcina nu am avut asa adunata la un loc, a fost mai abundenta dar nu "coagulata" iar dr. mea a zis ca dopul se poate pierde pe "bucati" si atunci la ultima parte se vad acele firisoare de sange, dar nu este o regula. Sper sa o mai duc pana marti cand merg iar la spital. Iar daca o fi sa fie, noi il asteptam cu mare drag, numai sa nu fie o nastere cu probleme.
37 +
Vlad
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
Evy30 spune:
Many , mult succes . Nu o sa fie cu problema , de ce , ajungi la spital si gata cezariana
. Hai curaj . Insa eu cred ca mai sta bebe pana marti . Si o sa ai fix 38 . perfect .

Evy 36+
eumada spune:
Evy foloseste crema VEET ROZ DIN COMERT...cred ca-s cu capul femeile alea..eu m-am epilat luni si am nascut vineri....numai pe margine am bagat crema.....ca nu putea acolo...nu te fa cu lama ca degeaba...mai bine si mai sigur crema..plus ca daca te apuca poti pune crema si sa te faci in cateva minute....efectul e acelasi...eu abia la doua luni dupa nastere m-am epilat cu ceara...

..
ps. uite ce mare m-am facut euuu......link sub semnaturaa...

Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#