Pepenasi de iulie- august 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Camy Camy, abia astept sa-l tii pe Flavius in brate ca sa scapi de frica asta paralizanta si de gandurile negative! Sanatate multa familiei tale iar voua inca putina rabdare! Va fi bine, chiar va fi bine! Lucrurile pozitive se intampla daca le vrei cu adevarat si crezi in ele (si nu, nu e doar un blabla)! Fruntea sus, inima deschisa, zambetul pe fata si ....dormi, dormi, dormi acum:) Pup fata!

Marina, o prietena de-a mea avea acelasi diagnostic ca al tau si in fiecare primavara/toamna efectiv cadea din picioare de durere. I-au facut (sper sa nu vorbesc prostii) un soi de eliberare a tensiunii craniene? La ea aia era buba. Sper sa-ti fie bine si sa nu fie nimic grav!

Vic sa stii ca ce spune Cris e adevarat, foarte multe organisme chiar isi fac depozite pt sezonul rece. Bravo ca mananca, e teribil de bine!

Sib nu am citit pe blog inca ci doar ce au scris fetele. Insa, vroiam doar sa-i trimit zambetului solar (caci eu asa-l vad pe Vladi) tot binele disponibil in Univers! Si tie un munte de putere, sa reusesti sa-ti ajuti copilasul!

Turtu multumesc. De Cris stiam dar de Moni nu...Moni din Oradea adica? Wow, asta da veste! Felicitari din tot sufletul in cazul asta! In Mauritius am fost, sa-i aratam Theei unde am conceput-o:). Heee, ce fain ca v-ati strans atatea la aceeasi odisee, super!

Vic daca n-o sa i-l mai tii tu, si-l va tine. De putut si stiut, evident ca poate si stie dar s-a obisnuit sa fie servita. Asa fac toti. A mea bea singura din sticla, din pahar, din cutie cu pai...ehehehe, dar cand intra mami si tati in faza lunara de nebunie si-i tin plodului bibele...sa vezi ce uita copilu cum e sa-l tina singur. Deci, nu e cu facut de probleme, e doar comoditate!

Noi bine, ne adaptam la temperaturile astea teribil de scazute pt noi...am aterizat de la 30 de grade la....Si nu am haine groase pt ea si etc. In rest suntem ok, mananca de sparge (la ea de vreo 3 luni tot vine iarna cred:)), momentan e liana, ca asa face dupa concedii; vorbeste muuuuuult, muuuuuuult tare de tot si culmea, foarte multe cuvinte inteligibile si nah, face si ea ce fac copiii!

Mona sanatate muuulta tare si bafta la master! Mi se pare incredibil ca dupa atata vreme, operatia ta e tot cu probleme....:(

Vazut si poze cu pepenasi si sunt minunati!

Va pup si sa va traiasca sarbatoritii, daca aveti astazi! Eu o am pe mami meu!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anna, mersi...

Sibylle, pentru mine esti... Orice mama care lupta pentru puiul ei e o eroina ...Offff!! Biata fetita de 3 anisori! La Mihaita nu functioneaza partea cu "durerea de scura durata"..de la 8 luni plange cand il ducem la doctor..

Vicky, , sper sa am dreptate..Ehhh, MIhaita rar isi tine bibe, daca il pot tine mami si tati, el de ce s-ar mai obosi..

Marina, sa vi cu vesti bune d ela dr..

fug sa ii dau papa domnisorului...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai, i-am dat o data sa si-l tina, a baut un pic si a inceput sa se joace. Asa ca am luat-o in brate si a terminat dintr-o suflare .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare fetele! Ia priviti la semnatura mea...
Am fost ieri la triplu test (care a iesit bine) si mi s-a confirmat ca e baietel! Eu mi-as fi dorit fetita, dar intotdeauna am avut asa un sentiment ca voi fi mamica doar de baietei, deci... asta este, de-abia asteptam sa treaca mai repede timpul sa-l tinem in brate si sa-l pupacim din cap pana in picioare pe noul membru al familiei. Tati nu mai poate de bucurie, e in al noualea cer! La nume nu ne-am hotarat inca, de fapt se intampla exact ca la prima sarcina cand tati nu era de acord cu nici un nume ce-l ziceam eu, si n-am avut nimic concret pregatit, iar cum Nicholas e venit pe neanuntate cu 3 saptamani mai devreme, tot numele ce-l aveam eu in cap a ramas, cu toate ca lui tati nu i-a convenit deloc. Eh, acum deja-l pisez toata ziua la cap sa gaseasca un nume, dar lui nu-i plac decat numele lui (Aurelian Alin)! Mie mi-ar place Denis Catalin, dar bineinteles ca lui nu...
Am ramas in urma cu cititul, inca sunt la cap trecut asa ca nu nominalizez acum npe nimeni pana nu ma pun la curent cu ultimele noutati, asta va fi ori dupa-masa cand doarme Nick, ori la noapte. Vad ca acum merge destul de greu netul si tre sa fug la bucatarie. Insa voiam musai sa fiti primele carora le spun "vestea", la odiseea cealalta inca n-am scris... Va pup!

Adriana 17+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare cinstita adunare!
ce de vesti bune pe aici!

sa aveti o zi frumoasa , ca daca ne luam dupa ce e afara.....ma iau de par.(-ul de pe cap)

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Adriana, FELICITARI pentru caruciorul albastru!!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Adriana felicitari si un bb sanatos si papacios

Sun La multi ani mamei tale

Vichy nici Daria nu-si tine bibele singura ,de fapt il tine cand vrea ea,cana cu cioc sau cu pai ,canuta si le tine singura

Piatra de la fierul de calcat o scot tot cu lamaie ca la sterilizator?

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sun La multi ani mamei tale!!

Adriana felicitari pt. baietel! Sarcina usoara in continuare!

Miruna bea singura apa din biberon/cana, i le las la indemana si si le ia cand are nevoie. Dar la lapte prefer sa i-l tin eu, ea si-l tine raaar singura, doar cand i-l dau expres in mana, pt. ca deocamdata imi place mie sa i-l tin.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Sun, LA MULTI ANI, mamei tale.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

adriana, felicitari pentru vestile noi. O sa fii soacra mare de doua ori si-o sa vii aici sa te plingi de nurori Hai, cred c-o sa fii soacra super faina. Mie imi plac numele tale, dar si numele sotului tau. Faceti si voi un compromis si puneti cite un nume de la el si unul de la tine. De-abia astept sa aflu si eu ce se ascunde, dar am o presimtire ca e tot fetita. Tu cum te simti, ai avut greturi, ai pus kilograme pe tine?
sunu, ce fain cu Mauritius, a rezistat thea atita vreme pe avion? Si eu imi fac planuri de mare si soare, ca vreau la mare inainte sa nasc, deci cel tirziu prin martie asa sa mergem pe vreundeva, dar pina in Mauritius nu ma incumet sa merg cu ditamai burta si copilul ultra-mobil. Cugetam adinc, dar prin martie nu sint prea multe posibilitati de zone calde, probabil ca o sa mergem prin insulele canare, dar inca nu stim in care din ele.
vicky, dia, Mara bea din paharel, dar nu singura, biberonul i-l tin eu, ca nu m-am gindit sa si-l tina singura, insa de mincat a inceput sa minuiasca bine de tot lingurita si furculita, asa ca sintem pe drumul cel bun. Evident ca face un dezastru la masa, jumatate din mincare cade pe jos, dar astea fac parte din job description, nu?
mona, bafta cu masterul, reusesti sa mai faci si scoala cu 2 copii? Te ajuta la salariu diploma de la master? Nasol cu operatia, n-ar fi rau sa mergi la un control

Mami de Mara (19.08.2008) si 7+

Mergi la inceput