Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids
Nela, la voi unde sa pun cerceii?Vreau si eu sa-i pun,am intrebat-o pe moasa si zice ca nu stie

Claudia, nu stiu sa iti zic exact, a cautat sotul pe net si a gasit ceva specializat pentru asta. O sa il intreb si iti zic. Mai intai vreu sa dau o tura sa vad cu igiena ce si cum. Mi se pare ca prietenii nostri mexicani au pus cercelusii la fetita lor acolo, o sa cer detalii.
Frumos, casa la mare... tre sa fie tare faina zona daca ai marea peste strada. Pune niste poze, sa ma delectez si eu (sunt innebunita dupa mare).

Techila, ma bucur sa aud de la tine. Ce mai fac rechinii? Poze noi mai ai, sa ii vedem si noi cat de mari si frumosi s-au facut?

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Techila bine ai revenit printre noi. Ma bucur ca balenii tai sunt ok si ca ati reusit sa va faceti deja un program. Doamne ajuta sa fie tot mai bine pe viitor. Cat despre constipatie sper sa treaca pt ca remedii nu stiu. Eu am avut multe probleme cu raul in sarcina asta dar de constipatie inca nu am suferit. Sper ca macar peste asta sa sar. Numai bine.

Dana drept sa iti spun, nici eu nu stiu exact de ce mi-a dat pastilele astea. Eu contractii cred ca am pt ca ma doare burta mai ales noaptea si am intepaturi nasoale de fiecare data cand ma ridic dar nici macar nu i-am spus de ele. Tot ce mi-a zis a fost ca, colul este scurt si bebe ar trebui sa mai creasca putin. Asta mi-a zis-o fara ecografie sau mai stiu eu ce. Ea tot vrea sa ma aduca cat mai aproape de termen desi eu tot ii spun ca vomit si de 5 ori pe zi pana dau sange. Imi zice ca e de la fiere si ca o sa treaca dupa nastere. Acum drept sa iti spun nici nu stiu daca ar trebui sa iau pastilele alea. Am o mare nedumerire. Aaaaaa si mi-a mai zis sa renunt total la sare. Ba chiar cica sa imi iau si paine fara sare asta in conditiile in care oricum dau afara tot ce mananc, nu m-am unflat si nici nu am pus mai mult de 7kg pe mine. In fine. Nu stiu ce o gandi dar dupa nastere cu siguranta o schimb pt ca nu inteleg deloc sugestiile ei.
Nah ca m-am aerisit azi pt toata saptamana.

Poate sunt eu mai disperata asa dar pe cuvantul meu ca nu imi inteleg deloc dr.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

of, pozele de la botezul nostru trebuie sa vina de la tipul fotograf, pentru ca cele de pe aparatul meu au fost sterse toate toate de un binevoitor, nici nu stiu de cine.
feciorii mei is mari, am o gramada de haine care le-au ramas mici, sunt cumintei in general, mai au si ei crizele lor (mai ales stefan), dar zic saru'mana ca dorm bine noaptea. mananca tot san plus supliment, dar deja fac fite la san, ma bat cu ei toata ziua sa manance...ma mai si mulgsi pun la pastrare in congelator. noaptea cel putin nu vor deloc san, le dau doar bibe si ma mulg eu in acelasi timp ca sa nu se iroseasca lapticul. acum sunt asa, intr-un semisomn...sincer sper sa aibe toate fetele fraierici cuminti ca ai mei.
si daca vorbea raluk de sotzi deosebiti, pe 30 luna trecuta am facut si noi 3 ani de casnicie amoroasa si mi-a cumparat inel de logodna, pentru ce cel original a avut o soarta trista si mi-a luat altul si s-a pus iar in genunchi si m-a cerut iar. l-am iertat pentru toate pacatele...

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Buna dimineata!

M-am trezit cu doua ore mai devreme decat de obicei. Nu eram stresata cu facutul de capitol nou , mi s-a intamplat si ieri. Dorm aproape 6 ore, si eu sunt terminata daca nu fac 8 in general. Ce m-o fi apucat? In loc sa profit acuma, cat mai pot? Of, si nici nu sunt obisnuita sa dorm in timpul zilei, dupa ce ma trezesc. Desi ar trebui sa ma antrenez pentru asa ceva... Dar daca dorm ziua ma trezesc de obicei cu dureri de cap si tensiune foarte scazuta. Voi cu bebeii cand dormiti in timpul zilei va simtiti bine cand va treziti?

Danangie multumim mult de capitol!!!

unombun la multi ani! Da-ne un semn ce faci tu si bebelul!

38+ Alex - cumparaturi bebe
MMMM...eu aveam problema ta cand eram tinerica,asa pe la facultate...musai 8-9-10 ore de somn, altfel eram chiauna. Iti dai seama cum eram in sesiuni cu nopti nedormite

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Hihihi eu pe invers, in facultate reuseam si in sesiune (cu cafele multe), si in perioadele de chefuri (tot cu multe cafele). Dar apoi spre sfarsitul facultatii am imbatranit si dupa ora 2 nu ma mai poti tine treaza .

Ce activa ai fost in dimineata asta! Inseamna ca totul e bine la voi

Cu alaptatul, am citit cat e de important sa fii si tu linistita, si sa nu-l pui la san plangand, intai il linistesti, altfel nu va manca sau nu va manca bine.

Mergi la inceput

Techila, pai tu ai doi, mama, nu e asa, floare la ureche, cum e cu unul! SI sa ma scuzi ca ti-am facut belenii rechini... La mine in capsor dupa delfini vin pe scara rechinii si dupa aia balenii...

Dana, ce sot ai, mai draga fata! Daca ar fi sa facem un top, vorba Ralukai, cu siguranta al tau ar fi "fruncea Sa-ti traiasca!

Raluka, m-a aprostrofat sotiorul ca am facut anul asta 8 ani de casnicie... "oh well", in gandul meu, "feels like ages", vorba lui Adi de luto!
Si ce draguta ai fost cu varsta mea, doamne, ca m-am umflat in pene de drag cand am vazut ca-mi dai 25 de anisori... cand pe mine Ana m-a lasat sa implinesc o frumoasa varsta, si de a doua zi si-a si facut aparatia... sa nu ma lase sa ma gandesc prea mult la cat sunt de coapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

claudia gata, am remediat problema cu pozele .. sunt la semnatura acum ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Techila bine ai revenit printre noi. Ma bucur ca balenii tai sunt ok si ca ati reusit sa va faceti deja un program. Doamne ajuta sa fie tot mai bine pe viitor. Cat despre constipatie sper sa treaca pt ca remedii nu stiu. Eu am avut multe probleme cu raul in sarcina asta dar de constipatie inca nu am suferit. Sper ca macar peste asta sa sar. Numai bine.

Dana drept sa iti spun, nici eu nu stiu exact de ce mi-a dat pastilele astea. Eu contractii cred ca am pt ca ma doare burta mai ales noaptea si am intepaturi nasoale de fiecare data cand ma ridic dar nici macar nu i-am spus de ele. Tot ce mi-a zis a fost ca, colul este scurt si bebe ar trebui sa mai creasca putin. Asta mi-a zis-o fara ecografie sau mai stiu eu ce. Ea tot vrea sa ma aduca cat mai aproape de termen desi eu tot ii spun ca vomit si de 5 ori pe zi pana dau sange. Imi zice ca e de la fiere si ca o sa treaca dupa nastere. Acum drept sa iti spun nici nu stiu daca ar trebui sa iau pastilele alea. Am o mare nedumerire. Aaaaaa si mi-a mai zis sa renunt total la sare. Ba chiar cica sa imi iau si paine fara sare asta in conditiile in care oricum dau afara tot ce mananc, nu m-am unflat si nici nu am pus mai mult de 7kg pe mine. In fine. Nu stiu ce o gandi dar dupa nastere cu siguranta o schimb pt ca nu inteleg deloc sugestiile ei.
Nah ca m-am aerisit azi pt toata saptamana.

Poate sunt eu mai disperata asa dar pe cuvantul meu ca nu imi inteleg deloc dr.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

De obicei la medicamentele pe baza de cortizon e interzisa sarea in halul asta, fara paine cu sare, fara ape minerale, etc. Crezi ca ti-a dat si ceva ce contine cortizon?

Nu ma bag peste recomandarile doctorului, dar cum ai stat pana acuma dand la rate fara medicamente anti-contractii... Mi se pare ca la fiere ti-ar prinde si mai rau. Eu am avut in 2001 mari probleme (mi-am si scos-o afara) dar nu suportam si nu suport nici un medicament.

Si am inteles ca gynipral ala e tare, lumea pe aici se plangea de palpitatii de la el, nu? Si luau si ceva medicament de inima pe langa, ca sa nu pateasca ceva.

Eu as lua magneziu (in prima faza si la spital asta iti dau la contractii). Sau in combinatie cu B6. Si la nevoie, cand as simti contractiile, as lua no-spa sa duc sarcina pana vineri. Dar asa as face eu, ca-s neascultatoare .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila
pe 30 luna trecuta am facut si noi 3 ani de casnicie amoroasa si mi-a cumparat inel de logodna, pentru ce cel original a avut o soarta trista si mi-a luat altul si s-a pus iar in genunchi si m-a cerut iar. l-am iertat pentru toate pacatele...

Uite ca sotul Techilei face concurenta serioasa lui Grig... bravo!

Ana doarme, stie ea ca ii pregateam baita daca nu se linistea! Doarme cu mainile in aer...si in patut! Azi vreu sa experimentez sa vad daca pot sa ii fac baie singura. Sotul numai o sa ma supravegheze si o sa intervina daca e cazul. Pana acum i-am facut baie numai in tandem, dar imi doresc sa ii pot face baita si singura, ca poate sotul o sa mai plece in delegatie (mai mult ca sigur, de altfel)... si ce facem, stam asa, nespalate, pana se intoarce?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

of, pozele de la botezul nostru trebuie sa vina de la tipul fotograf, pentru ca cele de pe aparatul meu au fost sterse toate toate de un binevoitor, nici nu stiu de cine.
feciorii mei is mari, am o gramada de haine care le-au ramas mici, sunt cumintei in general, mai au si ei crizele lor (mai ales stefan), dar zic saru'mana ca dorm bine noaptea. mananca tot san plus supliment, dar deja fac fite la san, ma bat cu ei toata ziua sa manance...ma mai si mulgsi pun la pastrare in congelator. noaptea cel putin nu vor deloc san, le dau doar bibe si ma mulg eu in acelasi timp ca sa nu se iroseasca lapticul. acum sunt asa, intr-un semisomn...sincer sper sa aibe toate fetele fraierici cuminti ca ai mei.
si daca vorbea raluk de sotzi deosebiti, pe 30 luna trecuta am facut si noi 3 ani de casnicie amoroasa si mi-a cumparat inel de logodna, pentru ce cel original a avut o soarta trista si mi-a luat altul si s-a pus iar in genunchi si m-a cerut iar. l-am iertat pentru toate pacatele...

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Care pacate, mami? Care pacate? Ca al tau era trecut in top de cand avea grija de gravidoase la picnic, si lasa burticii papi la pat, si o spala de la brau in jos, si cate si mai cate de acolo incoace...

Salutam cu respect taticul Vali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Techila, pai tu ai doi, mama, nu e asa, floare la ureche, cum e cu unul! SI sa ma scuzi ca ti-am facut belenii rechini... La mine in capsor dupa delfini vin pe scara rechinii si dupa aia balenii...

stai linistita ca i-am redus complet pana la stadiul de frierici ca ma supara ca nu papa san. ii las sa zbiere de foame si cand ii pun la san se culca bine mersi. ii dau jos si iar ii las pana urla de foame si iar se culca. daca prind bibele in bot in schimb, sa vezi ce activi sunt....fraiericii.

Mergi la inceput