Fulgusori de nov-dec 2009 (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am aparut si eu ..cred ca o sa vb singura ...suntem bine...m-am speriat u pic pt ca buburuza a facut o infectie..nu stiu de unde..acum nu-i dau lapte ,ii dau doar perfuzie plus un medicamne pana ii trece..dar a luat in greutate ..azi avea 1570 ..sper sa fie bine cat mai repede si sa o iau acasa ca nu mai pot ..mi-e dor de ea ..ma gandesc in fiecare secunda numai la Nabila buburuza...v-am citit dar mi-a cam fost lene sa scriu...lumi m-am bucurat cand am vazut mesaj de la tine....va pe toate si mai ales pe toti fulgusorii si fulgusoarele

Alexa, mami de Nabila (17.09.2009)

Sanatate multa buburuzei mici.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

La mine a fost f tare ca "atotcunoscatoarea" a fost dr care mi-e facut morfo de trim II (prima morfo II ca am repetat-o din motive de nepovestit acum ) care a plimbat 3 secunde traductorul pe burta si m-a intrebat extrem de senina: "stiati ca aveti uterul impartit in 2 camera din cauza placentei?" nu... zic cu jumate de gura si cu ochii cat cepele... ea continua relaxata: aveti un singur copilas? Imi venea sa-i dau cu sonda peste gura doar ca eram prea socata... sa-mi spuna la 5 luni ca am gemeni?!?!. in plus venisem sa-i dau 400 de lei, cum ar fi fost sa verifice singura inainte sa intrebe gravida nebuna numai prostii.?!?!?...
Asa ca eu nu ma mai supar pe nimeni care isi da cu parerea de atunci, daca aia a fost in stare de o asemenea abordare ..

dar la ce eco ai nimerit?!?!!!?

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am aparut si eu ..cred ca o sa vb singura ...suntem bine...m-am speriat u pic pt ca buburuza a facut o infectie..nu stiu de unde..acum nu-i dau lapte ,ii dau doar perfuzie plus un medicamne pana ii trece..dar a luat in greutate ..azi avea 1570 ..sper sa fie bine cat mai repede si sa o iau acasa ca nu mai pot ..mi-e dor de ea ..ma gandesc in fiecare secunda numai la Nabila buburuza...v-am citit dar mi-a cam fost lene sa scriu...lumi m-am bucurat cand am vazut mesaj de la tine....va pe toate si mai ales pe toti fulgusorii si fulgusoarele

Alexa, mami de Nabila (17.09.2009)

e bine ca ia in greutate, o sa scape mititica si de infectie si o sa mergeti impreuna acasa

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
La mine a fost f tare ca "atotcunoscatoarea" a fost dr care mi-e facut morfo de trim II (prima morfo II ca am repetat-o din motive de nepovestit acum ) care a plimbat 3 secunde traductorul pe burta si m-a intrebat extrem de senina: "stiati ca aveti uterul impartit in 2 camera din cauza placentei?" nu... zic cu jumate de gura si cu ochii cat cepele... ea continua relaxata: aveti un singur copilas? Imi venea sa-i dau cu sonda peste gura doar ca eram prea socata... sa-mi spuna la 5 luni ca am gemeni?!?!. in plus venisem sa-i dau 400 de lei, cum ar fi fost sa verifice singura inainte sa intrebe gravida nebuna numai prostii.?!?!?...
Asa ca eu nu ma mai supar pe nimeni care isi da cu parerea de atunci, daca aia a fost in stare de o asemenea abordare ..

monis cu poze sapt 36 +

Moamaaaaaaa,cum e posibil asa ceva???
Cum sa nu fii socata cand face astfel de afirmatii.
Inadmisibil e si ca tipa din povestea Laurei a nascut 3 copii in loc de 2 cum a stiut toata sarcina.
Acum inteleg de ce ai avut de luat o decizie grea cand ai facut morfo3.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Lili 35 cu Alexandru

medlife. doctora activa la filantropia, colega cu dr meu. la care nu m-am mai dus ever. desi dr ar fi vrut si morfo III. Ihi, right

douradoudou te asteptam mai des cu vesti despre micuta Nabila multa sanatate

shtephy - morfo III am facut anyway in alta parte, adica tot acolo unde am refacut morfo II

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Lili 35 cu Alexandru

medlife. doctora activa la filantropia, colega cu dr meu. la care nu m-am mai dus ever. desi dr ar fi vrut si morfo III. Ihi, right

douradoudou te asteptam mai des cu vesti despre micuta Nabila multa sanatate

shtephy - morfo III am facut anyway in alta parte, adica tot acolo unde am refacut morfo II

monis cu poze sapt 36 +

eu am facut 2 eco la filantropia, dar am facut si la diagnosis pt linistea mea

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

bebele meu s-a asezat in pozitia de nani, asa ca il urmez si eu
O noapte linistita si calduroasa!

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:

monis cu poze sapt 36 +

Asta stiam dar nu retinusem(sau poate ca nu ai zis) de ce nu ai fost multumita de primul medic ecografist.

Tin pumnii maine

_

Mergi la inceput

Citat:

bebele meu s-a asezat in pozitia de nani, asa ca il urmez si eu
O noapte linistita si calduroasa!

Lili 35 cu Alexandru

Hi hi,faine rau mailurile.
Somnic usor.

_

Mergi la inceput

Ce ma enerveaza reclama asta cu Milka

RAMONIKA sarutmana de mail.

LAURA G cred ca deja e mami la tine,cred ca e super ,nu mai terminati de povestit.

Fug si eu in patuc la caldurica.Somn usor tuturor.

_

Mergi la inceput