Fulgusori de nov-dec 2009 (131)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele

eu nu am dormit de dureri si contractii...au fost neregulate si foarte dureroase....ca altfel plecam la Tg Mures.
Azi stau cumintica in pat...sa nu cumva sa se intample ceva, mai ales ca Pustache e plecat la Bucuresti

O zi buna tuturor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna dimi!
Nici eu n-am dormit mai deloc, daca am adormit la 3...si m-am invartit toata noaptea...
Va invit la o , o , un laptic, ceiut cu multa miere si lamaie si bineinteles micul dejun
Va pe toate.
o zi linistita!

Camy, o si o pt tine

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata tuturor,
Lili, accept mierea si ceaiul de lamaie. Asta imi fac acum, preventiv, dat fiind frigul de afara.

Camy, sa stai linistita in pat si nu te mai stresa degeaba. Flavius este un baietel sanatos, puternic, dornic sa-si cunoasca mama si sa o faca fericita.

Gata, nu mai dau tarcoale la butoi.

Viitoare mamica in culmea fericirii 33+ (31+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

'neata gagici!!!!
Am scris un mesaj si l-am pierdut.Asa ca vroiam sa va urez o zi buna si fara contractii,cu caldurica in suflet si acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!

uh..asa foame imi e...si somnel....insa o astept pe tanti de la dispensar, sa vina sa ma intepe ...abia astept sa plece....sa ma pot infrupta si eu din bunatatile oferite de voi ...si din ce mai gasesc prin frigero

sunt prin zona...

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata la toate fetele, haideti ca mai e calda cafeluta. Camy mai doare burta? Ai luat un nospa? Ai grija, daca persista durerea, suna la medic, ok? Cuscro da' matinala mai esti azi! Daca ai vedea zapada de pe masini, cum am vazut eu azi dimineata, sa vezi cum ai zbughi-o inapoi la caldurica. Alexa printesa ta va pune pe ea in curand si o veti avea acasa, incredere multa multa! Laura G. da-ne un mic semn de viata, chiar daca e mami la tine, macar sa stim ca esti bine. Elenic , valabil si pt tine.Sa aveti o zi frumoasa, fara ninsoarea de la Cluj. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'neatza si de la mine

Camy incearca sa te odihnesti
Lyly saru'mana de laptic, o sa pun si putina in el , asa pt gust
Krelia nici nu o sa simti intepatura, apoi...pofta mare
tiusca o zi buna si tie
pirelia stii tu...departe de butoi te rugam

eu as vrea sa mai bag cornul in perna putin ca nu mi-au ajuns 4 ore de somn. ne auzim "later"

Anca 36+ Sabina Ioana

POZE

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Andre 'neatza

brrrr... la Cluj a nins? ... la noi sunt 2 grade, poate nu ne trezim cu fulgusori inca (indiferent daca de sunt de afara sau de pe DC ) , sa mai astepte putintel

Anca 36+ Sabina Ioana

POZE

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Buna dimineata burticutze dragutze!
La Cluj e iarna....eu is arestata la domiciliu, pt ca in conditiile astea meteo nu mai am cu ce sa ma imbrac ca sa ies, ca nu ma mai incape nici o haina (numa daca nu fur de la sotzu...) si toate cizmele ma strang ....asa ca stau cumintica acasa, si il mai sun pe sotzior din cand in cand, sa-i amintesc ce sa mai cumpere in drum spre casa
Am terminat de pregatit bagajul de spital, mai trebe sa sterilizez pompa de muls, biberonul si suzeta si habar n-am cand ar trebui sa fac asta ca daca le sterilizez acum si nasc peste o luna?
A! Si ce era mai important, azi am schimbat semnatura!!!!
la toate si va doresc o zi frumoasa!!!

35+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Andre 'neatza brrrr... la Cluj a nins? ... la noi sunt 2 grade, poate nu ne trezim cu fulgusori inca (indiferent daca de sunt de afara sau de pe DC ) , sa mai astepte putintel
Buna dimineata si tie. Continua sa ninga cu niste fulgi imensi, dar nu se depun. Daca te uiti pe geam e alb tot si ma gandesc ca e abia 13 octombrie. Brrrrrrrr 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput