Fulgusori de nov-dec 2009 (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

laurairina, chiar ai dreptate cu frigul asta, e un sentiment asa placut sa intri in casa la caldurica de la frigul de afara...bine nu as fi iesit si l-as fi experimentat, am coborat doar de am platit intretinere, si mi-a placut atmosfera din casa cand am intrat

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

si acu cred ca ma car la culcare, ca vad ca am monopolizat cu postarile mele pe aici, incep sa vorbesc singura deja
Noapte buna to all!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Noapte buna!
iar raman singura cucuvea

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laura uau ce poveste minunata ,bebelusii sunt magnifici

Dana mie mi'au placut tare mult fotografiile,asa ca m'am bucurat tare mult cand am vazut mai multe la semnatura.Sunt superbe

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

foarte impresionanta povestea tripletilor, si iar imi amintesc de faptul ca multe atotstiutoare imi spun: sigur ai numai unul? ai burta cam mare

nu mai baga in seama atotstiutoarele, din moment ce tu stii prea bine ca e doar unul
Asa am pus eu botu' la babele din familie, ca sigur nu am fata si ca e baiat, desi la toate eco facute de vreo 5 luni am vazut puta fetii de fiecare data..dar deh, te pui cu babele??si ieri la eco ghici ce am intrebat eu prima data medicul???mai aratati o data sexu sa fiu eu sigura ca e fata..asta ca sa vezi ce face paranoia dintr-o persoana

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

asta este intrebarea standard la inceputul ecografiei: s-a schimbat sexu fata de eco trecuta?

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:

Noapte buna!
iar raman singura cucuvea

nah ca te las pe maini bune, a aparut Stephy

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

shtephy, "bine ai venit!" daca pot sa zic asa ceva...am trimis mai multe mailuri azi, vizionare placuta

ms laura, noapte buna!
Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am aparut si eu ..cred ca o sa vb singura ...suntem bine...m-am speriat u pic pt ca buburuza a facut o infectie..nu stiu de unde..acum nu-i dau lapte ,ii dau doar perfuzie plus un medicamne pana ii trece..dar a luat in greutate ..azi avea 1570 ..sper sa fie bine cat mai repede si sa o iau acasa ca nu mai pot ..mi-e dor de ea ..ma gandesc in fiecare secunda numai la Nabila buburuza...v-am citit dar mi-a cam fost lene sa scriu...lumi m-am bucurat cand am vazut mesaj de la tine....va pe toate si mai ales pe toti fulgusorii si fulgusoarele

Alexa, mami de Nabila (17.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Mersic fetelor
Somn usor Laura,sa dormi neintoarsa
Lylyana ma apuc curand de vizionat,multam

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

foarte impresionanta povestea tripletilor, si iar imi amintesc de faptul ca multe atotstiutoare imi spun: sigur ai numai unul? ai burta cam mare

fetelor mai lasati butoaiele alea ca e toamna se face vin, tuica si alte bauturi

Lili 35 cu Alexandru

La mine a fost f tare ca "atotcunoscatoarea" a fost dr care mi-e facut morfo de trim II (prima morfo II ca am repetat-o din motive de nepovestit acum ) care a plimbat 3 secunde traductorul pe burta si m-a intrebat extrem de senina: "stiati ca aveti uterul impartit in 2 camera din cauza placentei?" nu... zic cu jumate de gura si cu ochii cat cepele... ea continua relaxata: aveti un singur copilas? Imi venea sa-i dau cu sonda peste gura doar ca eram prea socata... sa-mi spuna la 5 luni ca am gemeni?!?!. in plus venisem sa-i dau 400 de lei, cum ar fi fost sa verifice singura inainte sa intrebe gravida nebuna numai prostii.?!?!?...
Asa ca eu nu ma mai supar pe nimeni care isi da cu parerea de atunci, daca aia a fost in stare de o asemenea abordare ..

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput