Puiuti de Randunici 2008!! (320)
Raspunsuri - Pagina 16
numeioana spune:
Da, Mimo, fff gustoasa!! Eu am luat linte rosie de la Plafar, decojita si am facut batuta cu usturoi si aseara si azi mi-a facut bona. Rade David tot!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Nu poci sa stau deloc, dar vreau sa ii spun Nicoletei ca eu as baga frunze de varza in congelator si mi-as banda tzatzele cu frunze d-alea congelate. Muuult mai bune decat gheata!
Va pupa Olga!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Pai si la mine, din a 5-a zi... in primele 4 zile parfum! Dar uite ca ma ajunse si pe mine... eu am pus la congelator un scutec de finet ud, impaturit, si pe ala il las pe sani, o voi face mai des (e us intr-o punga, sa nu se lipeasca), ca pungi de gheata nu am gasit unde am fost. Dar cum nu m cum sa ma expun, dat fiind ca sunt cu copilul minut de minut... si mai si uit ca sunt obosita franta! Mimo, ai priceput ceva? Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Exact asa faceam si eu, prosopele mici, 2-3 bcati, la congelator! eficient!
eu stiam de testele alea rapide viral/bacterian, dar nu am auzit sa fie in romanika, kktica..
ioana la fel patesc si eu cu siteul Arielei si tot uit sa-i spun, imi blocheaza tot calculatorul!
mimo ha! tu crezi ca pe mine ma asculta, la 'nu e voie?'..noooo, ai vazut ce da cu fosta crosa in biata Leelloo..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Cleme,Olga,Stela ma bucur ca nu-s dusa cu pluta si inca mai am capacitatea de apreciere corecta...din pacate s-a suparat, am vazut-o eu
Sa speram ca uita pana maine ![]()
Nicoleta n-am inteles nimic cu a cincea zi , dar trebuia???
Eu nu cred ca prospera afacerea cu antibiotice, mai ales ca medicii in clipa asta au un buget pt medicamentele compensate si antibioticele sunt scumpe (retetele sunt gratuite).De analize nu mai spun , ca sigur si alea se platesc tot din bugetul ala. Deci daca testele ar fi mai ieftine (si sunt sigura de asta) ar trebui sa fie mai rentabil pentru toata lumea. Dar e o "mafie" intreaga la importuri, posibil acolo sa fie buba...ca acolo au un cuvant de spus fabricile de medicamente
Exista lista oficiala cu ce se importa si ce nu , daca poti sa crezi asa ceva...mai rau ma enervez cand ma gandesc, singura consolare e ca a cazut guvernul BOC ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Cleme, tot la o alergie ma gandesc si eu, e ceva ce nu-ti prieste si intri in contact zilnic. Incearca niste zyrtec sau aerius sau claritine si vezi ce se intampla.
Si da, mai sunt supi...
Nici eu n-am mancat ciorba de-asta de-a lui Mimo.
Dar eu nu prea le am cu ciorbele...
Aoleooo, noroc cu Ioana! Si eu am uitat sa urez la multi ani sarbatoritilor zilei!![]()
. Asa ca 

.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
Nicoleta spune:
Mimo, pana sa scriu eu mesajul ala cu "ai inteles" ai scris tu deja, dar eu nu am vazut, buchiseam... Si cu a 5-a zi... am facut ceva ce nu trebuia si iaca bubele!! 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Hellou gagici!
Pe scara blocului inca se zugraveste
, de o luna
si miroase acum rau a avopsea si a intrat mirosul si-n casa si ma ia iar durerea de cap 
Ne-am dus pana in carrefour dimineata, apoi la locul de joaca, Stefu doarme deja de-o ora si Vlad abia acum s-a urnit sa se duca in pat...
Nu mi-am luat notite, am varzica incap de cate am citit...
Steluta, imi pare rau ca treci prin asa ceva cu operatia...sa-ti faci curaj si sa mergi la dr.!
Simo, superbe iconitele! l-am vazut si pe Sam scumpic si zapada 
Luny, ce m-am amuzat cu visul tau!
Acum am si eu unul
, am visat acum doua seri ca eram cu Tuchi si faceam curat undeva, intr-o casa, nu stiu unde...si radeam si povesteam ![]()
La multi ani Ralucutza! sa fii sanatoasa!
La multi ani Geckolinul!
La multi ani celor ce poarta numele Sf. Paraschiva! 
Nico, eu am patit cu sanii asa si am luat antibiotic! Aveam la unul o galma rosie si dureroasa, am facut febra, frisoane...gheata multa acolo sa pui! Si pe-aici bate un vant!!
Cleme, ai incercat sa iei Claritine?
bubu05 spune:
Ce-mi scrie Cata pe mess adineauri:
- stii unde mergem la anul?
- eu bag un emoticon care-si da ochii peste cap ![]()
- in australia si noua zeelanda
- eu 
- si trecem prin Dubai o zi sau doua
- eu 
GianiD spune:
Buna fetele
Sper ca ma mai tineti minte ...![]()

Am fost si eu azi la 3D si doctorul a zis ca e 1OO% fetita, deci o sa avem o fetita, Ilinca Maria, DPN 07.02.2010 - puteti actualiza pe prima pagina si datele mele, va rog ![]()

![]()
Pentru Ramo, am o prietena pictorita (picteaza si icoane) din Bals (parca tu esti din Bals... daca am retinut bine). Ea locuieste in Sibiu, dar daca te intereseaza iti dau numarul ei de telefon pe PM si vorbesti cu ea...asa iti poate aduce chiar ea icoana cand vine acasa...zic si eu...
Ma poate ajuta cineva...nu mai stiu cum sa schimb semnatura, am incercat toate butoanele...stiu ca a mai avut cineva probleme...
Giani, fericita mamica de BB Alex Mihai
http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ce-mi scrie Cata pe mess adineauri: - stii unde mergem la anul? - eu bag un emoticon care-si da ochii peste cap - in australia si noua zeelanda - eu ![]() - si trecem prin Dubai o zi sau doua - eu ![]() |

verdeverdeverdeverdeverde
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!