Puiuti de Randunici 2008!! (320)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

e pe bucataras, Mimo, am pus link mai devreme, o pagina inapoi..
Nicoleta, ceai de salvie mai beni?..si mie mi-au aparut petele la cateva zile, nu imediat, o data cu umflaturile...si mi-era la fel de teama de mastita, insa nu m-am abatut, stateam cu gheta din 2 in 2 ore in Apuseni fiind..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, si BINEINTELES, ceaiul de salvie, ala nu a lipsit in nicio zi! cam 50 ml, amar tare, chiar cu lamaie!

Mimo, i-a luat o picatura de sange din deget si a pus-o intr-o chestie de plastic, aia nu s-a colorat si cica e viral! Un fel de "test de boala" (vs. de sarcina... nu stiu numele...)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

L-am vazut si eu pe Sam, viitorul preot si pe Mufa jucausul. Si David se joaca asa, dar invers... Se urca pe fotoliu (au si ai mei exact la fel, dar verde) si arunca mingea in spatele lui, apoi o ia si repeta figura...

Mimo, n-am mancat niciodata ciorba de sfecla... E gustoasa?

Noi am dat-o pe linte la greu...

Aa, si vroiam sa-i spun si Arielului ceva... Nu prea pot sa ma uit pe site, merge fff greu, se blocheaza... Poate din cauza pozelor f multe? Sau numai eu patesc asa??

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
Mimo, i-a luat o picatura de sange din deget si a pus-o intr-o chestie de plastic, aia nu s-a colorat si cica e viral! Un fel de "test de boala" (vs. de sarcina... nu stiu numele...)

N-am stiut ca exista asa ceva Oare ai nostri de ce n-au????
Poate acum, ca ne pregatim sa ne "integram in Germania" cu premierul neamt , primim si noi ajutoare iar ca departe de vremurile alea nu am ajuns in 20 de ani In sfarsit s-a dovedit ca Brucan n-a avut dreptate...se pare ca ne trebuie MAI MULT de 20 de ani

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Saluti!
LA MULTI ANI RALUCA!
LA MULTI ANI GECKO PT JUMATATEA SPERIATA DE NINO! si mai trimite si la noi niste caldura ca prea a venit frigul...
Stela imi pare rau de pb cu operatia!
Mimo nu esti exagerata, din pacate mai sunt si parinti care au impresia ca "bietii" copii nu se descurca si ii "ajuta" pana cand acestia ajung vai de capul lor si nu reusesc sa se descurce singuri in viata. Din pacate am si eu un exemplu in familie si degeaba le spui ceva pt ca au impresia ca tu esti exagerat.
Ioana n-o vb David dar faaacee mult mai multe decat Diana. Si ma bucur ca tatal tau este bine si vine acasa!
Clau mai esti suparata??
Fetele am o intrebare: de vreo 2-3 sapt am niste bube care apar de obicei la intoxicatie. De obicei imi apar cand mananc ceva vechi sau care nu-mi pica bine. Faza e ca acum imi dispar unele si imi apar altele zilnic. Aveti idee ce poate fi si ce as putea sa fac????

Mergi la inceput

Pai si la mine, din a 5-a zi... in primele 4 zile parfum! Dar uite ca ma ajunse si pe mine... eu am pus la congelator un scutec de finet ud, impaturit, si pe ala il las pe sani, o voi face mai des (e us intr-o punga, sa nu se lipeasca), ca pungi de gheata nu am gasit unde am fost. Dar cum nu m cum sa ma expun, dat fiind ca sunt cu copilul minut de minut... si mai si uit ca sunt obosita franta!

Mimo, ai priceput ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ioana, daaa Eu n-am mancat niciodata linte uite, nu credeam ca mi-a scapat ceva de mancat pana acum? E gustoasa?
L-am vazut si pe Mufi Pufi, absolut demential! Daca-i ziceam eu lui Dudelle nu-i voie asa, atunci sa fi vazut crize si fuguri Si in afar de crize, mai da si de cateva ori repede , parca in ciuda , pana apuci sa-l iei pe sus de acolo!
Acum ma duc in urma , la poze!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, eu cred ca stiu de ce nu sunt si la noi... ca sa se vanda mai bine minunatele alea de antibiotice, ca sigur sunt mai scumpe!! (am si eu un of, dupa cum vedeti...)

Mergi la inceput

Eu inteleg ca e frig, dar de ce bate vantul in HALUL ASTA????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Urez si eu la multi ani sarbatoritilor... Uitasem...

Nicoleta, ce rau cred ca e!! Eu n-am avut probleme din astea... am intarcat treptat si totusi am avut lapte mult timp dupa aceea. Chiar si acum vreo 2 luni daca storceam sanul curgea ceva... As fi putut sa alaptez mult timp, dar deh, daca David n-a mai vrut laptele meu! Intr-un fel ma bucur, ca nu am de-a face cu astfel de probleme... Ai grija de ele si sa treaca repede!

Mi-as dori si eu o icoana cu Sf Prooroc David...

Cleme, urticarie?? Alergie?? Probabil e o reactie la ceva cu care intri in contact... Ai schimbat detergentul, sapunul... ai luat cumva parfum din ala de camera?? Gandeste-te tu de la ce poate fi... Eu am suferit de urticarie cronica muuult timp. Aveam bube pe tot corpul si o stare de rahat si de stres din cauza asta... M-am tratat cu homeopate si m-am vindecat. Stiu cat de enervante pot fi bubele astea... Te mananca?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput