Puiuti de Randunici 2008!! (320)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny arata f bine...eu azi vreau sa fac clatite cu mere si dulceata de gutui,pentru prima oara dar sper sa-mi iasa...a facut soacra mea acum 2 seri si mai avem pentru o portie ,ea nu prea are timp asa ca am zis ca o fac eu...sa-mi tineti pumnii..dar acu' ma duc sa-l culc pe andrutza ,ca sa ma pot desfasura cum trebuie

apropo bucatarasi priceputi a facut cineva dulceata/gem de mere?eu una nu am facut nicodata,nu am mancat si nici nu am auzit ca s-ar face..am f multe mere care au inceput sa se strice si as vrea sa le folosesc ..am bagat la congelator pentru palcinta ,am sa fac compot dar tot mai raman,am mai bagat si inbeci dar tot mai raman...daca stie cineva astepto reteta..mersi...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mimo, nu e niciun mut mai mare ca David pe crenguta, acum m-am convins de asta! Nu zice nici mama nici tata, nici papa...nimic! Decat ba-ba-ba, ti-ti-ti-ta-ti-ti-ta, blea blea blea, face cum face masina, cum face calul, face ham, cere apa "apfuuuuuuuu" , dar astea le face de ceva timp... in rest nimic!!! Doar "iiiiii....iiii..." si arata cu degetul ce vrea.
Pentru cine m-a intrebat cum se simte tata....se simte ff bine dupa operatie, nu-l doare nimic, mananca si...maine vine acasa!!!!! O sa-i pregatim un banner mare cu "bine ai venit acasa!"

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce mai face Mufa

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

repede repede moldovencele sa-mi spuna daca la ciorba de sfecla pun bors sau nu ...dar repede repede repede ca stau cu oalele in manaaa
Ramo, exista gem de mere, am mancat Fa-l ca e pacat de ele!
Ioana, Doamne ce m-am impresionat cu banerul! Doamne ajuta sa fie bine
Simo, pictata as vrea...vorbim dupa ce pun sau nu borsul ala

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

repede repede moldovencele sa-mi spuna daca la ciorba de sfecla pun bors sau nu ...dar repede repede repede ca stau cu oalele in manaaa
Ramo, exista gem de mere, am mancat Fa-l ca e pacat de ele!
Ioana, Doamne ce m-am impresionat cu banerul! Doamne ajuta sa fie bine
Simo, pictata as vrea...vorbim dupa ce pun sau nu borsul ala

daaaa, bors!!!
si-s ardeleanca, eventual..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Si Ajutor!! Am sanii umflati, pe stangul am si o pata rosie, marisoara, iar dedesubt o zona tare, pe dreptul nu am inca nimic rosu, dar am o zona mai tare, am pus coprese reci, am facut dus rece, am sunat medicul ginecolog care mi-a recomandat Dostinex si sa nu mai stimulez sanul, si daca fac infectie, o cefalosporina. Dar aisi nici una, nici cealalta nu le pot capata fara reteta. Asa ca a zis ca pot incerca sa iau Nurofen si paracetamol alternativ, sa nustimulez IN NICIUN fel zona si sa vedem ce iese. Eu m-as duce maine la medicul de familie la care vreau sa ma inscriu aici, dar e departe rau, copilul mi-e mucios... UF!!! Fetele cu tzatzele betonate dupa intarcare, erau si rosii pe alocuri? Cat de tare dureau? ca eu daca nu-i ating nu mai dor decat raaaa si putintel... (na, daca m-a pus BIIIP si am facut ce nu trebuia... )

Asa, am mers la pediatra azi, o romanca. Nu sunt incantata, este peste 45 de ani, a intarziat 45 de minute, nu si-a cerut nici macar scuze... cand a auzit la ce firma lucreaza sotul meu m-a bagat mai mult in seama... dar i-a facut testul ala pe loc de viral/microbian (e viral), se poate discuta cu ea... sa vedem, ca e cea mai aproape romanca de noi (desi fac 30 de minute pana acolo...). Am inteles ca medicul de familie (tot o romanca) este foarte ok, poate nici nu vom avea nevoie de pediatra...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Si Ajutor!! Am sanii umflati, pe stangul am si o pata rosie, marisoara, iar dedesubt o zona tare, pe dreptul nu am inca nimic rosu, dar am o zona mai tare, am pus coprese reci, am facut dus rece, am sunat medicul ginecolog care mi-a recomandat Dostinex si sa nu mai stimulez sanul, si daca fac infectie, o cefalosporina. Dar aisi nici una, nici cealalta nu le pot capata fara reteta. Asa ca a zis ca pot incerca sa iau Nurofen si paracetamol alternativ, sa nustimulez IN NICIUN fel zona si sa vedem ce iese. Eu m-as duce maine la medicul de familie la care vreau sa ma inscriu aici, dar e departe rau, copilul mi-e mucios... UF!!! Fetele cu tzatzele betonate dupa intarcare, erau si rosii pe alocuri? Cat de tare dureau? ca eu daca nu-i ating nu mai dor decat raaaa si putintel... (na, daca m-a pus BIIIP si am facut ce nu trebuia... )

Asa, am mers la pediatra azi, o romanca. Nu sunt incantata, este peste 45 de ani, a intarziat 45 de minute, nu si-a cerut nici macar scuze... cand a auzit la ce firma lucreaza sotul meu m-a bagat mai mult in seama... dar i-a facut testul ala pe loc de viral/microbian (e viral), se poate discuta cu ea... sa vedem, ca e cea mai aproape romanca de noi (desi fac 30 de minute pana acolo...). Am inteles ca medicul de familie (tot o romanca) este foarte ok, poate nici nu vom avea nevoie de pediatra...

da, exact asa erau si la mine! pete rosii si galme tari..si eu am luat parca paracetamol, nurofen, nu mai stiu exact..stiu si eu de Dostinex, si am refuzat sa le iau, d-aia se comporta sanii asa, se scapa mai greu pe natural..o sa fie bine, baga compresele reci in continuare si tot ce faceai pana acum, cu varza etc(sper ca nu te oprisei din tratamentul asta, nu??..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

L-am vazut pe Mufilici , ce frumos isi face de joaca singurel. Ce-au crescut puii nostri!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Deci cu bors, sar'naaaa!
Revin , ca-s cu ochii pe voi, cum am mai zis
Simo am zis pictata, dar nu stiu cat costa, cum pot sa o primesc, cat dureaza, daca poate pictorul (are timp) si daca pentru tine nu-i deranjul prea mare ! Daca ma poti ajuta, bine...daca e prea complicat, nu-i bai!
Bitza eu am fost la Thiery (e cabinet particular) pentru aceeasi problema cu Dudelle. Mai ales ca nici nu vorbea, intrasem la idei L-au vazut si neurologul si ortopedul (o singura consultatie, nici n-am asteptat)...ortopedul i-a verificat unghiul de flexare , a masurat...nu stiu sa-ti explic exact cum sa faci, dar procedura e banala si deloc dureroasa! A concluzionat ca anatomic nu are nimic (muschi contractati, ligamente strambe/scurte), neurologic nu dadea semne atat cat si-au putut da ei seama pt ca era prea mic ...ne-au recomandat ghete cu talpa moale dar cu caramb si sa ne jucam cu el prin casa de-a mersul pe calcaie, daca se poate! Trebuia sa ne ducem din nou prin august, n-am mai fost...ghete cu caramb nu i-am pus, pentru ca a fost atat de cald si nu mi s-a parut posibil Intre timp vad ca si-a mai schimbat mersul, uneori insa mai merge pe varfuri dar asaaa, cand e timid, daca e spatiul necunoscut sau se pregateste de o pozna...nu stiu cum sa spun, parca merge gandindu-se cum sa abordeze problema Sau merge pe varfuri leganat, strengareste Dar vad ca e cam fifty-fifty mersul normal cu cel pe varfuri...tu n-ai observat daca o face cumva cu timiditate, premeditat? Merge asa tot timpul? In tot cazul, Thiery e omul si cabinetul e pe calea Calarasi...daca dai un search pe goagal il gasesti sigur! Sau poate mai are Naty un nr de telefon, ca ea a fost acolo mai mult timp cu Iulia la recuperare!
Nicoleta cum adica i-a facut testul viral/microbian pe loc??? Despre ce test e vorba? Si hai, curaj, sigur se face tzitzi bine
Luny unde-i prajitura aia minunata cu mac??? Ai pus reteta pe bucataras si poze?
Stela hai ca nu cred eu sa fie cu anestezie generala si te cred si te inteleg asa de bine cand zici ca te-ai saturat de spitale , de boli, de doctori Asta sa fie ultima oara cand ai de-a face
Inapoi la borsul meu, e prima oara cand fac dau nu e prima data cand mananc Daca-mi si iese ca la mama lui, o sa fie demential!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, nu oprisem (doar varza am uitat ieri...), dar nu pot sa-mi expun sanii (deh, Matei..), si dus le fac doar de 2 ori, gheata seara... il culc in brate si apaca pe ei, ca asa e pozitia... Si acum 2 nopti i-am stimulat, sa zic asa... uf! Am luat si paracetamol, Nurofen nu am mai luat ca nu mai aveam, dar acum am cumparat... mama ei de treaba! nici eu nun vreau pastile, dar macar sa le am!! Ca nici mastita nu vreau... homeopate nu aveau la farmacia asta, si cu copilu mucios nu am unde cauta...

Mergi la inceput