Puiuti de Randunici 2008!! (320)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
stela
bine ca stii ce e...imi pare tare rau, dar eu zic ca se rezolva...cand vine vorba de sanatate, eu as face ce trebuie facut, chiar daca asta presupune o incizie..
simo a nins la voi, normal..ce vreme posaca! noroc cu zambetul Barosanelului, ca mi-am revenit!![]()
am vazut si mutrita scumpa a Andrutei si opera de arta pe asfalt!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Olga,dar tu simti ceva in locul unde s-a infectat firul de par?Te deranjeaza?
La mine e vorba de un fir de coasere a operatiei neabsorbit de organism, PROBABIL,sau particule de endometru "sarite" anapoda care s-au infectat,nici el nu stie..pot fi multe cauze,mi le-a explicat...am fost la un medic la o clinica particulara fiindca altundeva nu am stiut,un medic deosebit,f competent mi s-a parut,mi-a explicat mult,m-a secat de bani la plecarea din clinica
,deci nu am ajuns sa vorbim de momentul operatoric,fiindca nu-mi permit sa merg la el pt operatie..voi merge tot la dr care m-a operat ca ma stie si stie si "locul".Tot citind din experientele celor care au trecut prin asta se pare ca tot operatie se cheama,desi taie doar nivelul exterior,nu ajunge pana la uter,dar probabil la endometru...anestezie,unele au zis de locala,unele de generala,dar cum eu am o insuficienta aortica minora si dr a mers si la ceza si la cerclaj pe generala, tocmai din aceasta cauza,desi nu am inteles legatura,cred ca generala va fi...unele povestesc ca au plecat din spital in ziua respectiva,altele a doua zi,a 3 a zi,cred ca in functie de caz.Oricum,la naiba,e incizie,nu or fi dureri si alea alea ca la ceza,dar e interventie si NU MAI VREAU SPITALE.urasc doctorii,urasc spitalele,nu mai vreau sentimentul postoperatoric,greturile postanestezice,la naiba cu granulomul.

Mimo,stai calma ca Mari e cea care nu vede realitatea..zau asa,ce naiba?
La revedere.
mami de TEA (1.04.08)
bitza037 spune:
salutare si de la noi!!!
Stelutz imi pare rau, bine ca te-ai dus la dr. sa rezolvi problema cat mai repede
Simo super pozele, Sam este un scump!!!!...as fi vrut o pozica si cu tine
Clau imi pare rau ca esti supi...daca simti nevoia sa te descarci ...suntem pe metereze!!!!
...
....uite iti fac eu un ness cu cola si iti mai dau si un redbull..ce zici??este bine????ca sa fii azi apta de munca???
Am vazut-o si pe scumpica de Andra
fetele am si eu o rugaminte: as vrea sa o duc pe Antonia la un ortoped ca ma enerveaza rau ca merge pe varfuri(voriam eu mai de mult, dar acum chiar m-am enervat)...imi recomandati unul super bengos si tare????dar nu vreau sa ma duc la spital daca se poate la cab . particular
...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Cuscra,imi pare rau.Dar ar fi bine cat mai repede sa te duci sa te "rezolve",sa nu se agraveze...cred si eu ca ti-e rau cand auzi de spitale si doctori la cate ai indurat,dar altfel nu se poate.Eu zic ca iti vei reveni usor si macar nu mai te doare.Capul sus

Clau,sa treaca supararea

Simo-Mimo,o litografie inseamna ca nu e pictata icoana,e aplicata o poza(sa zic asa) pe lemn,dar depinde de cine face icoana pt ca sunt multe litografii care arata tare bine,nici nu zici ca nu sunt pictate.Noi avem destule icoane de-astea prin casa...nu stiu daca mai sti icoana cu Sf Samuel http://good-times.webshots.com/photo/2553267020102426993vOjkof.daca vrei asa sa imi zici ca tb sa vorbesc cu pictorita din timp...iar daca vrei litografie,la fel.Stiu pe cineva care face niste icoane superbe![]()
Naty,la fel![]()
Bitza,nu am poze cu burtica
.Sper saptamana asta![]()
Ma bucur din inima ca va place Samul meu![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Simo27 spune:
ACum e soare,canta pasarelele-saracele
,nici urma de zapada
.Doamne ce vreme schimbatoare
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
ramo_cata spune:
stelutz imi pare rau si te cred ca nu suporti dr,spitale ,internari,interventii...te cred pe cuvant ca asa sunt si eu dar trebuie sa rezolvi aceasta problema
mimo nu ai gresit cu nimic ca i-ai zis lui mari de vaicarerile ei..pt 25 ani,fara experientza 500 de euro sunt suficienti...bai sunt oameni cu ani grei de munca ,cu functii si ia un amarat de salariu...
simo as vrea si eu o icoana cu sf andrei dar pictata...as vrea detalii cam cat costa ,in cat timp o pot avea...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Simo27 spune:
Ramo,cum vine al meu acasa ii spun sa o sune pe pictorita sa vedem ce zice ca este destul de ocupata ca picteaza si o biserica.Noua la copii cred ca ni le-a pictat intr-o luna iar ca cost nu mai tin minte...
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
clauclau spune:
Simo, l-am vazut si eu pe Sam, s-a facut asa de dulce si pare un copilas bland tare.

Stela, imi pare rau, o sa fie bine pana la urma, cum, necum trebuie rezolvata problema. O sa treaca si asta, o sa vezi.

Bitza, mersi pentru oferta de ness , vad ca deocamdata rezist, nu mi-au picat ochii in gura. Dar am pe birou un ness super tare.
De la tine, fireste.

Ramo, 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
luny spune:
gata, serviti CUBULETELE DELICIOASE!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Stela, acum sunt intr-o schema cu antibiotice si nu ma doare si nici umflata nu mai este. Oricum, nu e ceva sa ignori, eu nu as amana la infinit, cu toate riscurile si neajunsurile, pana la urma.
Luny, 

! Eu nu am sa fac niciodata...prea greu pentru mine 
Edit: Steluta, da, ma durea in permanenta, se umfla, acumula puroi, spargea, sangera, si toate astea luni intregi...acum sunt parfum, sunt aproape vindecata, mai am excizia de facut. O sa o fac dupa ce intarc, insa.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008