Puiuti de Randunici 2008!! (320)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata

LA MULTI ANI SOTIOR DE GECKO,la multi ani purandel mic si bafta la dentist

LA MULTI ANI RALUCA

la multi ani paraschivelor

gecko mai omoratasa o sa patesc si eu,cum deschide ochii e calare pe usa sa iasa afara..tipand dupa ta'su...

mstela ce rezultate ai?e vrba de operatia ta ?azi noapte m-am visat ca mi se deschusese operatia si curgea de acolo un lichid rozalind,eram asa de speriata si ca sa nu merg la dr m-a cusut catalin ,cu ata obisnuita si ac obisnuit si imi faceam griji ca o sa se infecteze si o sa mor...off ce vise..spune-mi ca nu e grav pls..

simo de la voi vine frigul ?tznnntt misto ca ninge dar nu-mi place ca e frig.. pentru barosanel

mihutza e o dulcica andra cum repeta cuvintelele frumusica mica

adriuta

luny cum fu' ciorba de burta?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ce dor mi-a fost de Saaaam ! Mama, dar cum e vremea aiaaaaa , la Ploiesti e soare, e frumoos.

Andra frumoasa ca de obicei. Filmuletele le pastrez pentru acasa, ca ma arata lumea pe aici cu degetul ca nu muncesc ..

Adriuta, back. Ce face Chris fara Motzi?

Zozeeeeeeee, cum e Mihaita?

Stela, nu stiu ce sa iti zic de combinatia fard clasic peste fdt mineral...nu cum face priza.

Ioana, ma bucur sa te revad ! Super tari mytoys, dar da, mai bine ti le comanda cineva din Germania, eu m-am chinuit o luna sa ma inteleg cu ei, imi dadea un "unknown error" cand comandam, am reusit telefonic ( dupa 10 telefoane date de ei mie, la intervale laaargi de timp ). Ma rog, sa zicem ca a fost o problema unica la mine. Dar ce au oamenii aia acolo...leashin!

Revin. Poate din bucatele asa...scot si eu de o scrisorica

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, vin si eu la o gura de cafea, in vena ar fi cel mai bine! Azi noapte Rebecca nu prea a vrut sa doarma, ca atare la 1 a coborat din patut, mi-a cerut mana si am mers in sufragerie la joaca. Am tinut-o pana la 4 dimineata asa cand i-am facut din nou lapte si s-a culcat pe la 4.30-5 cred. Iar la 7 eram in picioare din nou sa pregatesc puradelul mare de scoala! Asa ca merge in vena, daaaa???

Stela, despre ce-i vorba? Hai ca stau ca pe ghimpi, sper sa nu fie chiar nasol.

Ioana, ma bucur de revedere, stai linistita ca o sa vorbeasca si David, stie foarte multe deja, iar cand o sa inceapa cu vorbitul n-o sa-i mai taca gurita!

Luny, super tare visul, ma tot gandesc ca are o semnificatie ascunsa....Iar in Rosetti stiu o cofetarie misto de unde luam eu prajituri cand aveam sediul acolo langa Teatrul National. Imi scapa acum numele, dar au prajituri de-ale bune rau, dulci, grecesti parca.

Eu sunt supi rau de tot , sper sa treaca...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Clau, de ce esti suparata??!? Tu?!??! Suparata!?! O singura data te-am vazut asa, cand a plecat Omu' la Sighisoara, mai tii minte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz , mai tin minte, cum sa nu! Credeam ca o sa ma apuce nascarea si el tot la Sighisoara o sa fie. De data asta n-a plecat, dar supararea mea e mare...Poate e amplificata si de o oboseala puternica, nu stiu, dar doare inimioara.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau nu mai fi suparata,poate noaptea agitata e de vina..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cam asta e..
Sunt fara chef DE NIMIC.

Sanatate tuturor.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Stela, din cate mi s-a explicat mie ( va trebui la un moment dat sa mi se excizeze o radacina inflamata si infectata a unui fir de par-deci cumva seamana cu ce trebuie sa ti se faca tie ), anestezia este locala, nu generala, nu este operatie, in masura in care este cezariana. Nu te interneaza, pleci acasa pe picioare...in cazul meu. Nu stiu la tine cat de "adanca" e treaba ( adica granulomul ), dar ti-a spus ceva sa te faca sa te gandesti la asemanarea cu cezariana si cu interdictiile pe care le ai dupa o operatie clasica?

Clau, ! Nu stiu cu ce te-as putea ajuta....suntem aici, cu umerii nostri puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
La multi ani Raluca, sa fii sanatoasa si fericita!
Simo , pictata as vrea daca se poate ...ca sa fiu sincera nici nu prea ma pricep, fac ca "aia" ...frumoasa sa fie si cu Sf Damian, ca o dau cadou Sper sa ma puteti ierta pentru ignoranta de care am dat dovada
Bubu iata cum nici azi nu pot ajunge la tine, pentru ca trebuie sa ma duc cu Teo la nu stiu ce librarie in centru ca sa-si ia nu stiu ce carte de info ....asa o cerere nu pot refuza, deci pe maine, daca nu apare altceva si altceva Complicata viata am
Gecko sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si tu sa-i faci un cadou frumos !Mie sa-mi zici daca zodia e cea care inclina astrele sau determina, deoarece neamtul despre care am povestit (si continui sa povestesc lumii) e nascut intr-o zi de 13 Octombrie...asa ca deh, numai o zi face diferenta fata de sotul tau Si daca zodia determina , inseamna ca si tu ai ceva comoara acasa Bafta cu pruncul la stomatolog fir-ar sa fie de intamplare !
Despre alarma nu pot decat sa ma amuz gandindu-ma ca omul lui Luny, de exemplu, daca auzea ni-no-ni-no , se repezea sa arunce o caldare cu apa in pat Esti zapacita rau si nu te plictisesti nici tu, NICIODATA
Ramo eu nu stiu mama de unde ai tras tu concluzia ca e cuminte baiatul meu dar cred ca te gandesti doar la culcare Cu asta sunt de acord si cred ca tine de felul copilului si de obisnuita, noi nu ne jucam in dormitor decat f rar...acolo se imbraca, se doarme, si cam atat. La masa , la fel: doar in scaunel ! Si mananca f bine dar numai ce vrea el...daca nu-i pe "lista" nu poti nici macar un zambet sa-i smulgi daramite sa-i deschizi gura
In rest, prostii cat cuprinde , doar nu crezi ca-i impaiat Scoate tot din toate sertarele, se catara unde nici nu gandesti, face niste crize de personalitate de mori , nu suporta cuvantul NU ... incepe instant sa tipe si sa dea din picioare ...butoneaza la masina de spalat , se urca cu picioarele pe calculator, arunca cu obiecte, circ! Afara nu sta in carut, nu merge tinut de mana, merge numai in directia in care vrea el...asa ca, llasa-l, nu-l mai da de exemplu, ca nu-i el etalonul
Clau nici nu vreau sa-mi imaginez cum o fi sa te doci in sufragerie de la 2 la 4 noaptea si sa mai mergi si la servici
Adriuta m-a luat cu fiori cand ai zis ca Adrian are (posibil) gripa porcina Nu de alta, dar dau astia pe la noi niste stiri si niste statistici din SUA pe tema asta de te omoara de frica ...iar tu mi-ai parut relativ relaxata, sper ca sunteti mai bine deja! Stii bancul cu Alzheimerul , da?
N-am vazut poze/filmulete si deja ma cheama datoria ...le las pe mai tarziu, ma voi delecta in timp ce gatesc !
Si ma tot gandesc : eu nu vreau inca zapada, vreau si eu nitel soare de la Gecko de "colosa"
AAAA si mai stati sa va zic...ca nu mi-s nici eu cu toti boii acasa, m-am "racait" un pic cu Mari si acum imi pare rau (dar deh, nu m-am putut abtine ) Il tot caineaza pe baiatul ei care are 25 de ani si care are un salariu de 500 euro/luna ...ca nu-i de ajuns, ca salariul e mic, ca altii mai prosti au mai mult, etc etc....iar eu n-am avut de lucru si mi-am dat cu parerea ca pentru un copil rasfatat , care locuieste cu parintii, mananca tot acolo, nu contribuie cu bani in casa, nu are familie sau alte obligatii...mie nu mi se pare putin tinand cont de varsta si experienta lui (mai ales ca nu lucreaza ore suplimentare si sediul firmei e relativ aproape de casa si mai e si criza economica )Acu' sa-mi ziceti voi , care sunteti mai tinere asa, si mai ancorate in realitate, daca voua vi se pare putin ...ca eu deja am remuscari , mai bine taceam si folosof ramaneam
Gata...chiar ca fug...

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, o sa iti spuna Catalina, cu familie si obligatii, ce parere are despre un salariu de 500EUR...Nu te simti vinovata, ca nu ai de ce! Acum, si Mari e de inteles, ca fiecare mama si-ar dori fiul CEO, cu un salariu nemaivazut.

Ma duc sa mananc!

Mergi la inceput