Puiuti de Randunici 2008!! (320)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, vorbeste!

Somnoricoooooooo! Vorbeste si tu!!!! Ca acum incep cu galeria pentru matale, ia vezi !

Simo, Doamne ajuta!

Ma intorc..

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza!!! Am pus masa, luati de servit ca am copt toata noaptea

Multumesc pentru urari vi le intorc inzecit.

LA MULTI ANI PARASCHIVELOR!!!
LA MULTI ANI SOTZ DE GECKO!!!
SANATATE MULTA TUTUROR!!!

Gecko al meu nu e ma cu parul ravasit dimineata , ca n-are de unde. Sa vedeti ce criminal e Sabin cand pune mana pe capul lui tati si zice nu-iiii si pe urma arata parul de pe piept si il cearta, un fel de: uite ti-a crescut gresit.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Incerc sa reconstruiesc ...din amintiri.

Imi pare nespus de rau pt. prietenul tau Luny, Dumnezeu sa il odihneasca in slava Sa cereasca. Vreau sa ii multumesc mult lui geckopentru sfaturi. Anul trecut am facut vaccinul (eu ma referam la ala de gripa normala) anul asta nu stiu daca i l-a facut , nu cred. Ioana sa stai mami linistita ca si aci avem un mutulik de cinste. Asa cum zici tu parca a uitat si cuv. care le spunea. Amu se serveste singur nu mai are nevoie sa ceara . O pup pe Nico.... prietenii stiu de ce. Pe Simo si pe Lunypofticioasa de dulciuri. No is curioasa ce zice clau ha ha ha cand aude visul c gogoasa. Mai am rasss de numa', haioasa esti Doamne.
Si mai vreau sa-l pup si pe poznasul din Banie, si pe Ramo mama cea greu incercata:). Sa stii ca eu azi noapte n-am dormit ca ata s-a agitat si azi ...ghici...i-am restrictionat teritoriul in dormitor. a bombant dar s-a executat Nu mai pot nici eu sa tot alerg dupa el mereu...off cum nu stiu ei pericolele. Cat despre CM si la mine e mai dureros , adevarul ca nu doare intotdeauna dar doare mai rau decat ianinte de gravidenie.
Mimosi bubusa nu ne barfiti in lisa la cafeu

...si nu mai imi amintesc nimic altcea. Voi stit ca se preconizeaza in cativa an 25 mil de alzheimersi in USA
ma duc la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Vai ce bun a fost Raluuuuu

La multi ani!!! Raluca. Sa fi fericita si sanatoasa , multe realizari si impliniri

Olgutza
Stela ce frumoase sunteti in pozici

a fugiiiit e aproape ora 12 tra la laaa
...ps ora 12 noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani fericiti,Raluca!!!
Sa-ti traiasca sotul,Gecko!!!

Adriuta si Mihutza,poftiti si va uitati :http://good-times.webshots.com/photo/2265911020102426993ybyygS
Inca nu-i de sanie,dar e ffff frig si fulguieste tare.Sunt si 2 poze cu Sam din dimineata asta
Naty,sa imi zici si tu daca vrei pictata sau litografie.mai incolo daca esti pe mess iti arat ce icoana ne-a pictat noua o pictorita cu Sf Samuel si Sf David.

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca

Multi ani cu sanatate si fericire!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

cateva pozici
si doua filmulete la final cu vorbareatza mea .

Nota: ia-ia = lula

stie sa faca ca multe animalute dar nu prea avea ea chef, ca m-a vazut ca o filmez si vrea ea aparatul..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,zi ce e

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Simo, vazui zapada.. si de Sam ma minunez de fiecare data.. parca creste vazand cu ochii ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza

RALUCA, la multi ani, sanatate si bucurii!!
LA MULTI ANI, GECKOLIN! GEKOLINA, SA-TI TRAIASCA SI SA TE BUCURE IN CONTINUARE!

gecko off, nasol cu dintosii, noroc ca nu-s aia buni...si eu zic zilnic'Doamneee, ce bine ca n-are ovare!!'mamaaa, tare barbac-tu in reactii, am lesinat de ras imaginandu-l

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput