Puiuti de Randunici 2008!! (320)
Raspunsuri - Pagina 11
Olgutzika spune:
Stela, vorbeste!
Somnoricoooooooo! Vorbeste si tu!!!! Ca acum incep cu galeria pentru matale, ia vezi
!
Simo, Doamne ajuta!
Ma intorc..
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
raluca2107 spune:
Neatza!!! Am pus masa, luati de servit ca am copt toata noaptea ![]()

Multumesc pentru urari
vi le intorc inzecit.
LA MULTI ANI PARASCHIVELOR!!!
LA MULTI ANI SOTZ DE GECKO!!!
SANATATE MULTA TUTUROR!!!
Gecko al meu nu e ma cu parul ravasit dimineata
, ca n-are de unde. Sa vedeti ce criminal e Sabin cand pune mana pe capul lui tati si zice nu-iiii si pe urma arata parul de pe piept si il cearta, un fel de: uite ti-a crescut gresit.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
adriuta spune:
Incerc sa reconstruiesc ...din amintiri.
Imi pare nespus de rau pt. prietenul tau Luny, Dumnezeu sa il odihneasca in slava Sa cereasca
. Vreau sa ii multumesc mult lui geckopentru sfaturi. Anul trecut am facut vaccinul (eu ma referam la ala de gripa normala) anul asta nu stiu daca i l-a facut , nu cred. Ioana sa stai mami linistita ca si aci avem un mutulik de cinste. Asa cum zici tu parca a uitat si cuv. care le spunea. Amu se serveste singur nu mai are nevoie sa ceara
. O pup pe Nico.... prietenii stiu de ce. Pe Simo si pe Lunypofticioasa de dulciuri. No is curioasa ce zice clau ha ha ha cand aude visul c gogoasa. Mai am rasss
de numa', haioasa esti Doamne.
Si mai vreau sa-l pup si pe poznasul din Banie
, si pe Ramo mama cea greu incercata:). Sa stii ca eu azi noapte n-am dormit ca ata s-a agitat si azi ...ghici...i-am restrictionat teritoriul in dormitor. a bombant dar s-a executat
Nu mai pot nici eu sa tot alerg dupa el mereu...off cum nu stiu ei pericolele. Cat despre CM si la mine e mai dureros , adevarul ca nu doare intotdeauna dar doare mai rau decat ianinte de gravidenie.
Mimosi bubusa nu ne barfiti in lisa la cafeu![]()
...si nu mai imi amintesc nimic altcea
. Voi stit ca se preconizeaza in cativa an 25 mil de alzheimersi in USA

ma duc la nani
adriuta spune:
Vai ce bun a fost Raluuuuu
La multi ani!!! Raluca.

Sa fi fericita si sanatoasa , multe realizari si impliniri
Olgutza

Stela

ce frumoase sunteti in pozici
a fugiiiit e aproape ora 12 tra la laaa

...ps ora 12 noaptea![]()
Simo27 spune:
La multi ani fericiti,Raluca!!!

Sa-ti traiasca sotul,Gecko!!!
Adriuta si Mihutza,poftiti si va uitati :http://good-times.webshots.com/photo/2265911020102426993ybyygS
Inca nu-i de sanie
,dar e ffff frig si fulguieste tare
.Sunt si 2 poze cu Sam din dimineata asta![]()
Naty,sa imi zici si tu daca vrei pictata sau litografie.mai incolo daca esti pe mess iti arat ce icoana ne-a pictat noua o pictorita cu Sf Samuel si Sf David.
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
mihutza11 spune:
cateva pozici
si doua filmulete la final cu vorbareatza mea
.
Nota: ia-ia = lula
stie sa faca ca multe animalute dar nu prea avea ea chef, ca m-a vazut ca o filmez si vrea ea aparatul..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
Simo, vazui zapada.. si de Sam ma minunez de fiecare data.. parca creste vazand cu ochii
..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
neatza

RALUCA, la multi ani, sanatate si bucurii!!
LA MULTI ANI, GECKOLIN! GEKOLINA, SA-TI TRAIASCA SI SA TE BUCURE IN CONTINUARE!![]()
gecko off, nasol cu dintosii, noroc ca nu-s aia buni...si eu zic zilnic'Doamneee, ce bine ca n-are ovare!!'
mamaaa, tare barbac-tu in reactii, am lesinat de ras imaginandu-l

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!