Puiuti de Randunici 2008!! (320)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, iarta-ma daca vorbesc aiurea nestiind exact cum arata porcaria aia a ta dar:
1) Chirurgul ala nu-stiu-cum-il-cheama o fi el competent dar 90% dintre chirurgi sunt intotdeauna de parere sa taie. Suntem siguri ca e musai de taiat??
2) Insuficienta ta aortica, ti-am mai spus-o de atatea ori, nu e cu nimic un impediment la o operatie simpla asa cum s-a tot temut dr tau (bine ca stiu ginecologii cardiologie). Daca, hai, pt cezariana as zice ok, e mai sigur cu anestezie generala, pt chestia asta mi se pare ceva MULT prea exagerat. Oricum, insuficienta ta aortica se poate verifica in ce fel (si daca) a evoluat si poti primi un ok parafat de cardiolog (stai sa ma dezmeticesc la serviciu si o rezolvam)
Am uitat sa-i spun LA MULTI ANI Ralucai pe care o imbratisez strans ca tare mi-e draga!
Nicoleta, la problema ta ca de obicei nu ma bag ca nu cunosc, tot ce-ti pot spune e ca doresc sa te faci bine si sa nu mai suferi atata din problema asta ca si asa tare greu iti e acolo singurica mereu!
Bitza, ti-am trimis pe mess nr clinicii dr Thierry-cu toata increderea!
Uf, mai erau multe dar s-a trezit piticotul, n-am stat azi deloc cu ea, numai pe drumuri am fost ca daca ma fac iar doctorita...Si mi-e dor sa o smotocesc.
Aaa, Clau tu NU POTI sa fii suparata!
Simo, litografie vreau!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Sigur e o alergie, dar nu-mi dau seama la ce. O sa incerc sa iau Claritine poate reusesc sa scap de ele. Si DA Ioana ma mananca de mor!!! mi-am facut rani pe picioare si la unele cred ca raman cu semne de la atata scarpinat. Faza naspa e ca nu ma pot duce la cosmetica si am o padure pe mine...
Bubu MA OMORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt si eu la fel de verde ca Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Ce-mi scrie Cata pe mess adineauri:
- stii unde mergem la anul?
- eu bag un emoticon care-si da ochii peste cap
- in australia si noua zeelanda
- eu
- si trecem prin Dubai o zi sau doua
- eu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

stau relaxata caci sigur nu te aduce si prin Perth...ca deh, cine a auzit de "oraselul nostru"...poate nici nu avem aeroport. Asa ca nu trebuie sa spal faianta, sa frig gasca si sa matur curtea.
Dar daca si cu poate se intampla sa treci p'aci...sa faci bine sa nu vii cu mana goala...baremi cu papanash s-aduci in traista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:

Ce-mi scrie Cata pe mess adineauri:
- stii unde mergem la anul?
- eu bag un emoticon care-si da ochii peste cap
- in australia si noua zeelanda
- eu
- si trecem prin Dubai o zi sau doua
- eu

stau relaxata caci sigur nu te aduce si prin Perth...ca deh, cine a auzit de "oraselul nostru"...poate nici nu avem aeroport. Asa ca nu trebuie sa spal faianta, sa frig gasca si sa matur curtea.
Dar daca si cu poate se intampla sa treci p'aci...sa faci bine sa nu vii cu mana goala...baremi cu papanash s-aduci in traista

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Cica la Sydney E aproape sau nu de tine? ca musai trebuie sa te vaz!!!
Si cu papanasii...aduc orice, numai sa raman vie dupa douj de ore de zbor

Doamne...sanatosi sa fim, ca cica lumea e mare si merita vazuta, ca doar o viata avem! si mi-a bagat niste poze cu broaste testoase si corali si apa din aia verde , de m-a dat pe spate!
Apoi mai baga una: ce zici de Miami?

Mergi la inceput

Citat:

Cica la Sydney E aproape sau nu de tine? ca musai trebuie sa te vaz!!!
Si cu papanasii...aduc orice, numai sa raman vie dupa douj de ore de zbor

Doamne...sanatosi sa fim, ca cica lumea e mare si merita vazuta, ca doar o viata avem! si mi-a bagat niste poze cu broaste testoase si corali si apa din aia verde , de m-a dat pe spate!
Apoi mai baga una: ce zici de Miami?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Apoi nu-i tare departe...cam de la Bucuresti la Londra (sau hai Moscova-Londra).
Di nu stiu ce broaste testoate si corali ti-a bagat la inaintare, ca alea sigur nu le gasesti in Sydney...e ca si cum maine ai cauta struti pe Bd. Magheru

Dar de vazut...este de vazut in Sydney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gecko sa iti traiasca sotul!
si acum help si eu
se poate da vaccinul de 2 luni inainte sa faca
copilul 2 luni?????
ma streseaza dr. de familie ca tre sa facem vaccinul de 2
luni cu o sapt. inainte sa faca Marc 2 luni
nu stiu unde dracu se grabeste
si antihepatita b a luat dupa 2 sapt de la nastere ca in Ungaria
nu se face numai la 14 ani
intre cele dou vaccinuri de antihepatita b cat trebuie sa treaca?
ea zice ca 1 luna,eu stiam ca 2
cine ma lamureste?

Mergi la inceput

unul scurt si fug la nani

L-am rezolvat pe barbat. Prin prisma evenimentului si a crizei economice, l-am tarait prin magazit si i-am reinnoit garderoba. Multam' de urari la toata lumea.

Update de la bursuc.
Am fost la dentist, vestea buna e ca si-a cioplit doar smaltul. Nu e nimic de facut. Asteptam cateva luni sa se mai toceasca si restul smaltului ca sa nu mai fie marginea asa taioasa.

Va pup cu drag si sa ne auzim vesele mai pe dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,am inteles.Uite,inca nu a venit acasa al meu dar va suna si iti voi spune ce si cumSi iti dai seama ca nu e nici un deranj.
Naty,in cazul asta sa imi zici ce dimensiune vrei sa aiba icoana... vb deseara pe mess,daca esti.
Giani,sarcina usoara
Oana,da stiu ca te plimbi nu gluma.Eu la anu nici nu ma pot gandi ce voi facecu 3 copii agatati de gat.Fiecare cu dixtractia lui
Cleme,da-ti cu tinctura mentolata pe bubele alea sau Reviken.Eu asa ii dadeam lui David cand avea plus siropel Claritine sau Peritol...dar tu esti Om Mare poate nu merge tratamentul asta.sanatate

Fug sa cumpar cadou unei fine ca azi e ziua ei si cand ajunge al meu fugim pana la ei

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

blankar, uite colo:

"For children and young adults <20 years of age, a total of 3 doses of 0.5 mL of paediatric formulation is recommended. The optimal interval is 1 month between the first and second doses and a third dose 5 months after the second dose. The use of longer time intervals between doses does not impair the immunogenicity of hepatitis B vaccine, especially in adolescents and young children.13,14 The minimum interval between the second and third doses is 2 months."

Pup flacaiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mersi Gecko
esti o draguta ca intotdeauna

Mergi la inceput