FIV in Ungaria 68
Raspunsuri - Pagina 17
irinaflorea spune:
Fetelor, nu-mi place sa fiu cea care strica valul de veselie........da.....trebuie sa va spun ca visul meu tocmai s-a terminat,al treilea FIV esuat...azi mi-a venit ciclul...(Samira, nu vrei sa facem schimb? Mie sa nu-mi vina si sa ti-l dau tie)
Anca Te rog, daca ai vreo veste buna, sa ne-o dai si noua...ca as dori din tot sufletul sa stiu ca macar tu ai reusit
. Sunt OK cred...
am terminat cu bocitul, mai am 2 embrioni de 10 congelati, si in ei imi pun acum speranta... si in Dumnezeu. Daca asta a fost voia lui, atunci o accept. El stie mai bine.
"ITI MULTUMESC DOAMNE PENTRU TOT, SI FACA-SE VOIA TA"
Va pup 

Irina
mirela2 spune:
gagici
foliculi de 13 si endo de 8, estradiol 690.
in ritmul asta ma prinde craciunul pe aici![]()
in rest apa multa si hormoni
unde-mi sunteti? dupa blocurile gri????
de Craciun vom fi 2 in 1!
irinaflorea spune:
Isa ![]()
![]()

UUUAAAAUUU!!!!
Sper ca o sa stai acasa!!!!! Lasa-l incolo de servici, iti garantez ca nu-ti face nimeni statuie....
M-ai facut sa zambesc cu gura pana la urechi

rubia spune:
isa felicitari pt bebei.
in privinta durerilor sa va spun experienta mea:
-2 HSG cu dureri groaznice urmate de cate un lesin fiecare
-2 histeroscopii: prima "pe viu" si a 2a cu anestezie generala(ca la punctie)La prima Marinescu mi-a zis ca trompele sunt obturate(la intrarea dinspre uter) dar culmea ca la HSG substanta de contrast ajungea in trompe.Cand i-am aratat pozele a spus ca probabil a fost spasm muscular(ce a blocat legatura uterului cu trompele) avand in vedere ca n-am facut nici un fel de anestezie.
La a 2a histeroscopie facuta cu anestezie s-a vazut ca trompele sunt permeabile ,totul OK ; si pe urma m-am trezit ca o floricica...DECI clar optez pentru anestezie.(din experienta mea generela ca locala am facut o singura data si n-a prins ;pe urma n-am mai incercat,nu m-au mai tinut puterile .
pentru cele cu mai mult curaj;eu recunosc ca nu suport prea bine durerea.![]()
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy mirela, in a cata zi de stimulare esti? MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
a 8 zi
iza mama mama, stai cuminte si ai grija de bebei
de Craciun vom fi 2 in 1!
felicia_ spune:
off, irina...
ca de obicei, nu-mi gasesc cuvintele...
Ai grija de tine!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
violeta70 spune:
irina
mirela ce a spus doctorul, este ok cat au crescut fiind a 8 zi de stimulare? Eu am inteles ca mai mult de 10, max 12 zile nu se fac. Tu ce stii?
Va las si mai vorbim.
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi 
samira33 spune:
buna dimi fetelor 
isa.....wow 3 bebei...nici nu-mi pot imagina cum este
irina...te imbratisez...altceva nu stiu sa spun
violeta...eu stau chiar pe Baba Novac,la intrarea principala in parc
mirela...eu spun ca reactionezi bine...si pentru ziua 8-9 ai un super endometru