FIV in Ungaria 68
Raspunsuri - Pagina 18
mirela2 spune:
neata
incerc sa ma trezesc si eu, toata noaptea am fost la buda.
zadori a spus ca e perfect, mie mi se pare ca am mers cam incet.
maine ma duc din nou la masurat si mi spune si ziua punctiei.
vio sami pupi, voi cum sunteti?
rubia, fi tare

de Craciun vom fi 2 in 1!
samira33 spune:
fetelor ...adunarea pe terasa...initiez consiliu de topic
ascultati aici si apoi astept parerile voastre ca simt ca-mi plezneste capu'....parca sunt in transa:
azi-noapte am visat ca am facut Fiv la Budapesta.....ca mi-a iesit pozitiv testul de sarcina ...insa aveam iar sarcina extrauterina.
A 3a sarcina extrauterina pentru mine...si eram primu' caz din lume cu 3 sarcini extrauterine...motiv pentru care m-au introdus-ca material de studiu in cartile ce se studiaza la facultatea de medicina.
m-am trezit foarte bulversata pe la 6 dimineata...m-am dus la toaleta si mi-am facut un test de sarcina-pe care l-am cumparat aseara pentru ca totusi trebuia sa-mi vina menstra acum 8 zile...si niciodata,cu exceptia cazurilor in care am ramas insarcinata,nu mi-a intarziat atat de mult menstra.
fetelor...testul a iesit pozitiv...2 linii roz,clare,distincte si mai intense cum nu am vazut vreodata pe un test de sarcina de-al meu
ce ziceti de asta???
simt ca-mi iese fum din creieri...pe partea stanga nu mai am trompa....pe partea dreapta o am insa este complet atrofiata si 100% nefunctionala...toti medicii mi-au spus asta...ultimul a fost dr. K ,acum 3 saptamani
si atunci????
maine,cand ma duc sa fac analizele pentru Kovacs...fac si un Bhcg
e posibil sa fac o a3a extrauterina???
stau ca toanta si ma uit in gol....si parca mi s-a blocat creierul
felicia_ spune:
Samira
...singura explicatie pe care o vad eu e ca trompa nu era cu totul atrofiata, asa incat un
viteaz a trecut. Acum... intrebarea e daca a reusit sa ajunga inapoi in uter...Uf, greu trebuie sa iti fie, in nesiguranta asta! Eu ma rog sa fie o minune pana la capat si sa fie bb la locul bun, in uter! Fa beta, repeta-l la 2 zile...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
balanta_tm spune:
irinaflorea, imi pare tare rau
. Iti doresc putere si treci prin acest esec
.
samira, eu cred ca esti insarcinata si ca trompa nu era chiar nefunctionala si atrofiata (cum si in cazul meu, trei medici renumiti nu au observat ca eu din ovarul stang mai am defapt un rest si ca deci ca nu mai e un ovar functional pe care sa contez, asa se poate ca si la tine, medicii care au dat verdictul ca trompa ta nu mai e buna, sa fi gresit...). Daca sarcina ti se confirma la beta HCG, iti doresc din suflet sa nu fie din nou SEU
.
mutatiile MTHFR C677T si protrombinica (G20210A) heterozigote + insuficienta venoasa cronica bilaterala
denisa220972 spune:
Buna dimineata fetelor,
Voi ma faceti sa pling si sa rad in acelasi timp, sunteti tari.
samira33 Eu cred foarte tare in vise dar trebuie si sa le interpretezi, eu la primul fiv am visat la 4 zile dupa ET ca nu sa prins nimic,am auzit o voce de femeie in somn"nu mai este nimic" sotul meu a spus ca sunt nebuna, la BHCG a fost 0'1. La cel 2-lea am visat la 8 zi ET.un test de sarcina cu cea dea doua liniuta roz pala, asa a fost la BHCG am avut val.420, cand am inceput sa am probleme am visat cum val BHCG scade, nu mai era nevoie sa-mi spuna sotul val.de la laborator fiindca stiam, nu am mai spus nimic la nimeni sa nu ma mai faca cineva nebuna, sunt vise cu premonitie la mine dar, toate sau intamplat la timpul respectiv, la tine se poate sa fie din cauza unui stres,probabil te gandesti foarte mult la acest lucru si iti este teama sa nu se intample din nou ,stai linistita si cu DD inainte, na ca am devenit si "mama omida".
mirela2Draguta stai linistita poate sa te prinda si revelionul, dar tu mergi incet si sigur, poate foliculi tai sa creasca mai repede in ultimele zile de stimulare,au fost fete care au facut si 14 zile stimulare, depinde cum reactioneaza organismul la fiecare,si au avut ovocite de calitate.Endometurul este bun ca si grosime, iar estradiolul ai valoare mica si este bine,eu am avut 960 estradiol cu doua zile inainte de punctie si am avut 9 ovocite, eu am fost omul surprizelor fiindca la endovaginala se vedeau doar 4 foliculi pe ovarul stang si la punctie am avut 7,am avut ovarul contorsionat si nu se vedeau la endovaginala. Ai sa vezi ca o sa fie bine ,iti tin pumni.
irinaflorea sincer i-mi pare rau ptr.nereusita ta, dar sper sa te intareasca DD sa mergeti mai departe, nu se stie de unde sare norocul , am o cunostinta care la primul FIV la ET a avut embrioni de calitate mai buna decat cei congelati, era sigura ca nu sa prins nimic,dar sa prins sarcina la cei congelati , asa ca cu DD inainte.
Va pup si toate cele bune,
miki01 spune:
Irina, imi pare tare rau, draga mea! Capul sus si mare incredere in Dumnezeu. Poate norocpsii stau putin la racoare! 
Samira, m-ai lasat fara cuvinte! Eu ma rog sa fie bebe pana la capat
Hai nu te mai stresa cu extrauterina! Cate zile ai de intarziere? Nu cred ca a trecut suficient pt eco, nu?
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
mirela2 spune:
samira mama
cine stie, poate nu e extrauterina, mai sti de unde sare iepurele, zilele astea am cam fost cu toane, toanele le da sarcina.
uite eu scot pampoanele si te sustin, e cu ochisori

denisa sa te auda DD
de Craciun vom fi 2 in 1!
ank30 spune:
Salutari fetelor si multe 
irinaflorea i-mi pare rau pentru ce s-a intamplat ...sa nu-ti pierzi speranta...ai sa vezi ca intr-o zi se va implini si visul tau. Te pup
...despre mine nu prea am ce vesti sa-ti dau...voi face analiza pentru HCG miercuri sau joi.
goggy spune:
Bey "omidelor" ( nu pot sa va zic omizi, ca ar insemna sa va fac viermi paroshi ), care ma visati si pe mine cu 1-2 bucati puradei in burta, manca-v-as, pupa-v-as.... numa' sa nu ma puneti sa tai gatu' la vreo gaina, ca nu ma mai joc ![]()
Samiro, m-ai lasat fara replica. Ar trebui sa fi mandra, pentru ca nu reuseste multa lume performanta asta. Tu si cu o prietena de-a mea, care a ramas gravi cu colul inchis...adica INCHIS ( a facut si o interventie chirurgicala pt deschidere da' n-a tinut ).
Io nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi, jur
. Adica deja stiam ca esti o ciudata....
. Ramane sa mai apara o printzesa care a ramas insarcinata cu toate ca nu mai are uter si io ma las de meserie ![]()
Bafta multa, sa fie cu ochisori !