FIV in Ungaria 68
Raspunsuri - Pagina 16
violeta70 spune:
Buna fetelor! Ce faceti Dupa cate citesc sunteti intr-o dispozitie super.
Fetele din Bucuresti, vad ca ne inghesuim in sector 3. Dupa parinti sunt si eu din Salajan-Balta Alba-Ozana (30 ani locuiti acolo). Acum sunt in zona Libertatii-Gloria- IOR. Super zona, nu?
Fetele cu Histeroscopii-HSG. Eu am facut 2 histeroscopii anul acesta, una in ianuarie, alta in iulie. Ambele cu anestezii locale, ambele la Maternitatea din Brasov.A doua a fost mai dureroasa, pe motiv ca mialginul intramulscular nu a avut timp sa-si faca efectul, iar anestezia locala propriu-zisa am simtit-o pana "in gat". Dar a fost ok, suportabil. Asa ca daca alegeti anestezie locala, asteptati efectul mialginului (care te cam zapaceste de cap, dar simti durerea mai usor).
In ce priveste HSG, facut in iulie, nu se face deloc cu anestezie. Pot spune ca atatea variante am auzit ca m-am cam dus cu teama. Nu a fost chiar atat de grav, in conditiile in care la mine o trompa este complet obstructionata, iar cealalta doar infundata. Motiv pentru care mi s-a facut laparo, saptamana urmatoare HSG-ului si histeroscopiei, cu anestezie generala. Si asta pot spune ca a fost ok.
Cum spunea una din fete (nu am retiut cine), cred ca depinde de modul de perceptie al fiecaruia la durere.
Vad ca vorbiti de analize. Eu hormonii in ziua a-2-a, i-am facut la Medlife Unirea. Cred ca acolo o sa fac si analizele din secretie vaginala, sau la Sanador (totusi le am facute in iulie). Acum nu stiu daca sa le mai repet. Am inteles ca trebuie sa aiba minim 6 luni. Trebuie sa-mi fac un test PAP (am unul facut in decembrie 2008). EKG-ul l-am facut la un cabinet particular de cardiologie (am fost la control cu tata, suferind, si am profitat)-cert este ca m-a costat doar 30 ron, fata de 60 ron cat am inteles ca este la Medlife.
Ecografia mamara ati facut-o? Ca asta ar fi prima data la mine.
Iar analizele de sange voi vedea. Examen de medicina interna ati facut? Sincer, la laparoscopia din iulie, nu mi-au mai facut nici EKG, nici examen de medicina interna, doar cele de sange uzuale. Si vad ca nu am patit nimic.
mirela asteptam cu nerabdare sa vedem cate ai clocit si cum sunt.
Mai ne auzim azi. Eu sunt la Brasov, unde vremea este ok, putin soare.
Pupici 
Dumnezeu este alaturi de noi 
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia_ goggy, pai si ati iesit la cafea? ca ne-ai lasat fara happy end! |
Io ma mir ca a mai putut sa scoata mana, atat de tare m-am incrancenat
Ce tzaranca sunt, in loc sa o iau ca pe un compliment...la cate fofo vede pe zi, inseamna ca a mea l-a cam dat pe spate....ce-o fi zis? "eh, o asa splendoare merita scoasa si la cafea..."
balanta_tm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
Io ma mir ca a mai putut sa scoata mana, atat de tare m-am incrancenat Ce tzaranca sunt, in loc sa o iau ca pe un compliment...la cate fofo vede pe zi, inseamna ca a mea l-a cam dat pe spate....ce-o fi zis? "eh, o asa splendoare merita scoasa si la cafea..." MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |

goggy, esti bestiala!MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
goggy spune:
Pentru informatia voastra fetelor, Dristor si Mall Vitan sunt deja alta mancare de peshte, da? Deja ne apropiem de centru. Doar eu sunt fata de cartier, da? Si nici eu nu mai sunt de fapt, pentru ca m-am mutat de acolo dupa ce am luat Bacu', acu' multi ani... Dar inca am "suflet de borfash" ![]()
Isa78 spune:
Buna fetelor
Ieri am fost la Debrecen pt eco (7 luni si 3 zile)si surpriza, cica unul s-a resorbit, dar in schimb altul s-a divizat. Prin urmare tot 3 au ramas. Doi sunt in acelasi saculet, iar unul este separat. L-am intrebat pe dr daca pot sa mai merg la lucru. Si-a pus mainile in cap, a zis ca-s inconstienta. A zis, sa fac ce vreau, dar apoi sa nu-mi para rau. Mi-a facut si poza cu prichindeii, si le-am vazut inimioara. A zis ca totul e ok si ca nu vedem peste 2 sapt. Eu va transmit la toate norocul meu si va tin pumnii.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine 

miki01 spune:
Wow, Isa, 3 bebei! Felicitari si DD sa te ajute sa duci sarcina la termen. Cred ca ai vrut sa scrii 7 sapt si 3 zile, nu? Ai vrea tu sa treaca asa repede timpul si sa-ti tii prichindusii in brate.
Ai grija de tine! Primul trimestru este f important.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Isa78 Buna fetelor Ieri am fost la Debrecen pt eco (7 luni si 3 zile)si surpriza, cica unul s-a resorbit, dar in schimb altul s-a divizat. Prin urmare tot 3 au ramas. Doi sunt in acelasi saculet, iar unul este separat. L-am intrebat pe dr daca pot sa mai merg la lucru. Si-a pus mainile in cap, a zis ca-s inconstienta. A zis, sa fac ce vreau, dar apoi sa nu-mi para rau. Mi-a facut si poza cu prichindeii, si le-am vazut inimioara. A zis ca totul e ok si ca nu vedem peste 2 sapt. Eu va transmit la toate norocul meu si va tin pumnii. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine ![]() ![]() ![]() |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
crisis81 spune:
Am intrat doar sa va
pe toate si sa va urez multa bafta desi pe marea majoritate a celor active acum nici nu va cunosc.
Oricum ma bucur enorm ca exista o noau generatie de Unguroaice si o noua serie de reusite.
Multa bafta tuturor!
Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
goldi spune:
Mey, incepeti sa ma puneti de ganduri ...Pana sa ma bucur ca ne-am adunat multe fete de cartier (Salajan
) incep sa ma intreb de nu cumva zona e de vina ...
... acum cativa ani cand stateam in alt sector, produceam si ma gravideam una-doua, dar in sectorul 3 ... neam !
Io ma inscriu in audienta la dom primare, sa faca domle ceva cu natalitatea in sector ! 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goggy spune:
Goldi, pote se pune domn' primar sa ne incalece pe toate ca stii cum e, fiecare intelege ce vrea
. Si nici nu poti zice ca omu' nu si-a dat interesu' sa rezolve problema ![]()
goldi spune:
Si inca ceva : mai fetelor, voi sunteti masochiste cu histeroscopia ?
Balanta, daca dupa atatea povesti "incurajatoare" tu inca mai vrei fara anestezie generala ... esti taaaareee .
Trebuie luat in calcul si faptul ca poate exista nesansa unei probleme, care se poate remedia imediat sub anestezie generala.
Kapu Panzio mi s-a parut primitoare si odihnitoare - e o liniste de-ti tiue urechile , mai prost e cu masa pt ca nu se serveste decat micul dejun, inclus in pretul camerei si eventual cina (pizza, paste).
Pt noi este confortabil si aproape de mai multe zone din Budapesta unde aveam "treaba" - una dintre ele fiind fabricatul unui bebe ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza