FIV in Ungaria 68

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Extrauterina? P-asta am ratat-o. Norocu' prostului

Daca l-am injurat ( de fapt, daca am injurat-o, ca e femela )?
Nuuuu, doar ca a incercat sa-mi explice de vreo 10 ori acelasi lucru legat de o conferinta de presa iar eu nu eram in stare sa scot decat onomatopee... ma intreba "ai inteles?", iar io "ahhhhh......ihi, adica....ahhhh.....de fapt, nu....". Bine draq ca n-am fost la interviu asa, cred ca as fi fost senzatie

O faza misto s-a petrecut in sala...Initial am optat pentru anestezie locala ( mare gresala! ), ca doar n-o sa ma faca pe mine o amarata de histeroscopie, doar sunt crescuta in Salajan, Balta Alba...sunt fata de cartier, cu uter de otel !
Eh, se apuca madam doctoru' sa introduca ustensilele...eu incep sa simt o usoara durere...rezist...se intensifica....rezist....probabil m-am inverzit, ca ma intreaba asistenta daca sunt ok. Io "parca sa zic ca se invarte camera si ca imi vine sa vomit, dar altfel bine...". Madam doctoru' ia o pauza dar era deja prea tarziu, se declansase o criza de spasmofilie . Foarte tare . Vine alta doctorita de la ATI, se uita la mine ( eu deja aveam genunchii la gura de incordata ce eram....ochii imi iesisera ca la melc...o asistenta statea cu ligheanu' langa mine ca tot icneam.....mi se inclestase mandibula, limba imi atarna intr-o parte, imi curgeau balele pe podea si singurul lucru pe care puteam sa-l scot pe gura era un fel de bleah-bleah cu precipitatii de improscasem cu saliva toata faianta ) si ma intreaba : " aveti dificultati in vorbire? "
WHAT?!

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

gogy, cu un ochi rad, si cu altul plang. Rad datorita umorului pe care il ai, si plang din cauza ca eu luna asta tocmai imi planificasem o histeroscopie de diagnostic cu anestezie locala si cand citesc ce ai patit, parca nu mai am curaj sa ma bag la anestezie locala ...
La momentul respectiv tu aveai antecedente de crize de spasmofilie?

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata! Mercic pt portia de ras!
Deci, Samira, te lamurisi ca e acelasi lucru?
goggy, pai si ati iesit la cafea? ca ne-ai lasat fara happy end!
Mirela, pai sigur simti outele pe acolo, acum sunt mai mari!E f bine!
Mikki, nu stiu daca EKG se poate face la clinica... eventail scrie-i dr si intreaba-l. Eu am facut la Medlife Unirea (pe sit nu e trecut decat cu consultatie, eu m-am dus si am intrebat daca pot face doar EKG) a costat 50 RON.
Balanta_tm, depinde f mult de gradul de suportabilitate al durerii sau de frica de durere, nu stiu... La HSG ti-a fost frica, te-a durut? Eu am facut histeroscopie fara anestezie... a fost dureros ca cica am "stenoza orificiului intern al canalului cervical" si i-a fost mai greu sa treaca "dincolo", dar a fost suportabil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Balanta_tm, depinde f mult de gradul de suportabilitate al durerii sau de frica de durere, nu stiu... La HSG ti-a fost frica, te-a durut? Eu am facut histeroscopie fara anestezie... a fost dureros ca cica am "stenoza orificiului intern al canalului cervical" si i-a fost mai greu sa treaca "dincolo", dar a fost suportabil.

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

Felicia, eu nu am facut niciodata HSG, am facut o laparo in Aprilie si acolo s-au verificat trompele.
De obicei sunt rezistenta la durere. Chiar nu stiu cum sa fac histeroscopia, cu anestezie generala sau locala...
Mi se pare mult sa fac anestezie generala luna asta si sa mai fac inca una in Decembrie cand sper eu sa am punctia. Pe de alta parte, nu as vrea sa trec prin cine stie ce dureri daca fac cu anestezie locala. Mda...sunt vesnic nehotarata...doar de aia sunt Balanta .
Dupa laparoscopie, cam doua saptamani mi-a fost somn si am avut o stare generala la oboseala, deci la mine anestezia generala are efect serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Balanta_tm, te inteleg perfect, ca si eu sunt balanta! Daca zic ca ai efecte secundare de la anestezie generala, fa cu locala! Hai ca am hotarat eu in locul tau.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Balanta_tm, te inteleg perfect, ca si eu sunt balanta! Daca zic ca ai efecte secundare de la anestezie generala, fa cu locala! Hai ca am hotarat eu in locul tau.

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Daca o alta Balanta zice ca in cazul meu e mai bine cu locala, asa fac . Doar nu ma face pe mine o histeroscopie cu anestezie locala . Te si multumesc.
O sa va scriu dupa ce voi fi facut-o, sa va spun cum a fost .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

aseara am disparut ca magaru'

felicia...eram lamurita de la bun inceput...da asa despic eu firul in cat de multe se poate
esti foarte tare daca ai facut histeroscopie fara anestezie
iar cand aud de HSG...mi se pune ceata pe ochi...a fost cel mai naspa lucru facut in viata mea...am dat o reprezentatie de zile mari
EKG nu cred ca se face la Budapesta,eu merg Luni dimineatza la Medlife Grivita

goggy...esti fata de Salajan???...io-s de Dristor

va doresc o Sambata faina fetelor
sper sa mai intru pe seara...da' am asa de multa treaba azi...ca nu stiu de unde sa incep

va pupa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Felicia, samira, merci pentru raspunsuri! Cred ca imi caut timp sa fac EKG-ul pe aici si restul las pt Budapesta.

Si eu am histeroscopie fara anestezie, a fost suportabil pana la final cand ...am lesinat. Cred ca nu a fost doar durerea cauza, ci si faptul ca eram nemanacata, nebauta de mai mult de 5 ore (deh...regulile credtine ale Giulestiului...)
HSG nu am facut, aveam o laparo facuta in 2006 si trompele au fost gasite ok.

Fetele care merg cu masina la Budapesta oct-nov, nu va este teama de vreme? Eu cred ca tb sa ne punem deja cauciucuri de iarna.
Sper sa nu prindem zapada pe drum, noi vom fi si cu Andrei cu noi (vreau sa aiba model dr. Kovasc ).

Ma duc la treaba.

pupici

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Si eu am histeroscopie fara anestezie, a fost suportabil pana la final cand ...am lesinat. Cred ca nu a fost doar durerea cauza, ci si faptul ca eram nemanacata, nebauta de mai mult de 5 ore (deh...regulile credtine ale Giulestiului...)
HSG nu am facut, aveam o laparo facuta in 2006 si trompele au fost gasite ok.

pupici

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Ce de fete curajoase pe aici ! Deci e clar ca ma bag la histeroscopie cu anestezie locala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

samira dristor spui....eu-s de la mall vitan.

deci.....

pupi fetelor, ma duc sa imi masoare productia de oua.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Doar nu ma face pe mine o histeroscopie cu anestezie locala . Te si multumesc.

Exact asa am spus si io! Da' m-a facut...
Si eu sunt rezistenta la durere, nu sunt fricoasa, dar uite ca asta mi-a pus capac. Am mai facut crize de spasmofilie in trecut, de ce sa mint. Problema a fost ca doctorita mi-a spus ca nu e foarte neplacuta, e gen HSG, pe care am tolerat-o destul de bine.
La fel de adevarat e ca as fi rezistat si la durerea asta, cu toate ca mi s-a parut crunta, dar crizele de spasmofilie apar cand vrea muschii lor, nu muschii mei.
Am auzit pareri pro si contra, la fel ca si la HSG sau laparo. Dupa cum spuneam, la HSG si laparo n-am avut nimic, la histero m-am facut covrig.

Mergi la inceput