FIV in Ungaria 68

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Daaaaaa, si e foarte important sa nu ai o discutie telefonica cu seful tau imediat dupa anestezie, asa cum am facut io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor sunteti f tari!!!
si eu sunt in perioada in care fac haz de necaz!!
eu dupa operatia de SEU l am intrebat pe dr;unde e bebe , vreau sa l vad!! mi a zis ; dar nu ai nascut!! eu aaa daa? si cand pot sa fac urmatorul fiv?

Mergi la inceput

De la ce vine SEU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

goggy, sarcina extrauterina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sarcina extrauterina

l-ai injurat goggy???

ca eu l-am injurat pe actualul domn primar al capitalei cand m-a operat de apendicita ...si l-am pocnit si peste mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ce-ati baut fara mine?????
ca eu de apa, suc si lapte m-am saturat, o votca cu lamaie....un martine c-o maslina straina....

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Extrauterina? P-asta am ratat-o. Norocu' prostului

Daca l-am injurat ( de fapt, daca am injurat-o, ca e femela )?
Nuuuu, doar ca a incercat sa-mi explice de vreo 10 ori acelasi lucru legat de o conferinta de presa iar eu nu eram in stare sa scot decat onomatopee... ma intreba "ai inteles?", iar io "ahhhhh......ihi, adica....ahhhh.....de fapt, nu....". Bine draq ca n-am fost la interviu asa, cred ca as fi fost senzatie

O faza misto s-a petrecut in sala...Initial am optat pentru anestezie locala ( mare gresala! ), ca doar n-o sa ma faca pe mine o amarata de histeroscopie, doar sunt crescuta in Salajan, Balta Alba...sunt fata de cartier, cu uter de otel !
Eh, se apuca madam doctoru' sa introduca ustensilele...eu incep sa simt o usoara durere...rezist...se intensifica....rezist....probabil m-am inverzit, ca ma intreaba asistenta daca sunt ok. Io "parca sa zic ca se invarte camera si ca imi vine sa vomit, dar altfel bine...". Madam doctoru' ia o pauza dar era deja prea tarziu, se declansase o criza de spasmofilie . Foarte tare . Vine alta doctorita de la ATI, se uita la mine ( eu deja aveam genunchii la gura de incordata ce eram....ochii imi iesisera ca la melc...o asistenta statea cu ligheanu' langa mine ca tot icneam.....mi se inclestase mandibula, limba imi atarna intr-o parte, imi curgeau balele pe podea si singurul lucru pe care puteam sa-l scot pe gura era un fel de bleah-bleah cu precipitatii de improscasem cu saliva toata faianta ) si ma intreaba : " aveti dificultati in vorbire? "
WHAT?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Hai ca m-am terminat de ras, cu voi, nu de voi! Mesajul tau goggy l-am citit si la sot.

Si daca vin si spun ca mai este una intravaginala? Toate sunt la fel, explicatia lui goggy este beton.

Fetele voi unde faceti EKG-ul? Dar analizele de secretie vaginala? Eu le-am tot amanat si cred ca le fac la Budapesta. Am facut cam tot ce tine de sange.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Am o intreaga colectie de astfel de ispravi

Una dintre cele mai misto ( acu', ca m-am starnit ) e cu ginecologu' de la Medsana. Sa nu ma intrebati cum il chema, ca nu mai stiu, cert e ca eram pe masa de consultaii, cracanata in mod corespunzator, dansu' avea mana introdusa pana la cot, cand ce sa vezi?! Stimabilul ma intreaba daca nu as vrea sa ies cu el la o cafea dupa.....

Mergi la inceput

Ah, am uitat, miki eu am facut investigatiile la Medicover. Cred ca e mai bine la Budapesta, totusi.

Mergi la inceput