FIV in Ungaria 68
Raspunsuri - Pagina 13
goggy spune:
Draga, nu pot sa ma pun in calea fericirii tale....si a lu' Kovacs. Iti dai tu seama ce impresionat va fi cand, dupa atatea poze rudimentare, vii matale cu finetzurile.... Adica "domn'le, daca tot o arat la toata lumea, macar sa o fac grandios....un spectacol in imagini, ce mai!"
goggy spune:
Bai nene, una vrea finetzuri, alta isi simte oo-le crescand....oare doar eu sunt singura persoana normala de pe forumul asta?!
mirela2 spune:
hihihihihi
poi trebuia sa zic si eu o tampenie, normala nu cred ca suntem niciuna

de Craciun vom fi 2 in 1!
violeta70 spune:
Fetelor, m-ati binedispus

Sunteti fenomenale!
maine dis-de-dimineata plec la Brasov si ma intorc duminica, dar tot intru sa vad ce nebunii mai spuneti, si mai ales sa vad cate a "clocit" mirela.
Pupici si aveti grija de voi
Dumnezeu este alaturi de noi 
samira33 spune:
de unde atata normalitate femeilor???
chiar credeti voi ca toti hormonii de ii bagaram in noi si-au atins tinta???...eu sunt convinsa ca au fost si cativa naufragiati....care au plutit in deriva pana au nimerit pe la cerebel.
hai sa ma explicitez mai clar cu transvaginala vs endovaginala:
cand ma uitam eu la teveu,la stiri,la ProTv...nu vedeam ceva in neregula la Andreea Esca....e...cand a inceput ProTv sa transmita in format high definition...abia atunci am onservat eu ca are nasu' stramb.
tot asa si cu astea 2: tot acelasi obiect ti-l baga...tot in acelasi loc...numa' ca unu filmeaza mai bine si altu mai putin bine
eeeee???? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pana una-alta....luni dimineatza am programare la EKG-daca pana atunci nu gasesc vreo alta varianta mai "performanta"....si la sange-analiza functiei hepatice si sper si hormonalele de ziua 3.
samira33 spune:
gata!!!...sunt cu ghiozdanu' plin...deci mi-am revenit 

mai fetelor...ce sa facem???...facem si noi haz de necaz...parca-i mai usoara ,de suportat, situatia noastra atunci cand o abordam cu umor!!!
eu una asa simt si asa am procedat mereu.
goggy spune:
'nteles, draga...vrei fofo high definition, no problemo ![]()
Auzi, ia nu te lua tu de cerebelu meu ! Vezi ca ne-am inprietenit cam tare...La mine nu pluteste nimic in deriva, da?!
Eu ma cretinizez de la anestezie
Sa ma fi vazut prin aprilie, dupa a doua histeroscopie sub anestezie generala in decurs de 3 saptamani, ce vigilenta eram....gandeam cu un sfert de emisfera
.
samira33 spune:
te rog sa nu-mi aduci aminte de anestezii generale...ca io cele mai mari tampenii din viata mea le-am spus fiind abia trezita din anestezie
ultima a fost anu' trecut cand m-am operat de hidrosalpinx...si vine dr. la mine,dupa interventie...balmajea ceva da nu intelegeam ce zice... il vedeam si cam in ceata...asa ca "mi-am dat seama" ce mi s-a intamplat si l-am intrebat:
-am murit???
-...nu,nu ai murit!!!
-...bine,atunci da-te la o parte ca vreau sa ma dau o tura cu mertzanu'.
da' noi nu aveam o astfel de masina 

si asta e una sooooooft....ca au fost si altele da' mi-e usine sa le povestesc ![]()