**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,multa sanatate!!!Sper sa te poti odihni,la mine e nasol odihna in timpul zilei,pt. ca Balazs nu doarme doar in reprize de 10-15 minSi eu vreau sa cumpar un umidificator,am decis sa fie unul cu aburi reci,insa nu stiu ce marca.....sa fie si ieftin,si bunPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ciclul menstrual il am si eu tare aiurea......l-am avut de 2 ori,si de atunci pauza.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

am completat si la Lu-ana si am trecut-o si pe Emanouela cu zmeurica Darius.

Giova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh dupa lahuzie mi-a venit in 11 sept., stiuca am botezat pe 13 si eram la cm, m-a tinut mult, 6-7 zile....acum l-am tot asteptat si nimic... nu aveam cum sa fiu, dar totusi am avut emotii. acum nu stiu ce sa fac? sa merg la dr? sa-l sun sa-l intreb....habar n-am.
am dormit o ora si gata. La ora 16 il iau pe Marco si gata relaxul.
Edi vad ca dormiteaza bine, la el in patut, pe burta. macar am mai adunat si eu din casa si mi-am spalat vasele. daca tot e sarbatoare, nu pot face nimic.
Siacob probabil nu i-a placut fasolica ta, cum nici la Edi priunele mele.
Theea ma bucur ca e cumintica zmeurica.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

la noi tudor adoarme la tzitzi si apoi il pun in patut, iar ziua mai adoarme singurel jucandu-se cu caruselul sau in leganut.

giova ce noapte ai avut! si eu mai am si lumanarea de la ana de la botez. stiam ca e bine sa o folosim in casa, sa o aprindem la nevoie, ca si lumanarile de la Pasti.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Asa stiu si eu cu lumanarea de botez..sa o aprinzi cand se sperie copilul, de tunete, de un caine...cand nu ii e bine..

Tre' s ao iau si eu de la mama ca a ramas la ei la curte.

Eventual poti sa o tai bucatele mai mici sa iti fie mai usor de aprins..zic..

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare, mamici!
Mei, da' ce s-a mai racit afara!!! Brrrrrrr!!!!!! Voi cu ce va inveliti bebeii acum? Eu am trecut la plapumioara de lana facuta de socrela.
Bia s-a trezit cam farnaita azi. Am zis sa-i curat nasucul cu batista bebelusului, ca poate are mucusori si eu nu-i vad. Nu am scos nimic cu BB, nu cred ca are muci. Pe de alta parte ma boceste cand ii pun chestia aia la nasuc si o "trage", plange si de la zgomotul aspiratorului.
Bebeii vostri "suporta" BB?

Alina 2 grade zici? Chiar ca ai nevoie de hainute de iarna pt Stefan.

Blanca merci pt update .
Eu o pun pe patul nostru si ii dau tzitzi, asa-mi adoarme. Alteori o mai legan pe picioare sau in brate. Am vazut ca ai leagan electronic. Nu vrea adormita in el?
Ziceai ca nici Eva nu accepta alt tip de suzeta pana la Chicco urata? Musai sa o incerc si eu, poate o calmeaza ta'su cu suzi cat o sa fiu la scoala

Giova mi-a lasat gura apa reteta! Poate o incerc si eu. Mai dormi si tu azi , daca tot e sarbatoare. Insanatosire grabnica lui Edi!

ungaras bebelina ta e de nota 10 daca adoarme numai cu mangaiat pe sprancene.
Ce descrii tu acolo e Candida Albicans [sper sa nu fi gresit denumirea], depozite albicioase de la laptiucul tau. Eu ii stergeam limbuta+cerul gurii+obrajii [pe interior] cu comprese sterile iar apoi dadeam un pic de glicerina cu nistatin, in plus dadeam si mamelonul cand o hraneam. Sterge-i limbuta cu comprese de tifon, se impotriveste bebele, dar daca lasi asa, o sa o usture limbuta mai tarziu si o sa faca scandal la papa.

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Giova socrela mi-a zis ca lumanrile de botez cica trebuie arse in vreo 2 sapt de la botez. Na, asa a zis ea, ca eu nu le am deloc cu traditiile. Lumanarile Biei le-a dat la biserica sa le arda acolo.

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna ziua fetele....ce faceti?eu m`am apucat sa`i scriu lui Mos Craciun,pentru ca azi cand am iesit pana la alimentara era zapada pe masini si cand m`am trezit era lapovita.acum vad ca e mai bine,e tot intunecat cerul,dar macar nu ninge si am zis ca nu trebuie sa pierd nici o clipa si sa`i scriu mosului....
am intrat numai sa iti zic,Giova ca eu cand am fost la "revizia" de 6 saptamani,d`nul dr. mi`a zis ca CM va mai intarzia putin,iar cand va veni,nu va veni regulat.a zis ca este posibil sa`mi vina 1 luna,poate 2,apoi 3 pauza...si de aceea mi`a recomandat niste anticonceptionale pt a evita o sarcina care din cauza CM ar fi greu de depistat.Deci e normal sa nu avem menstruatie normala...zic sa nu te ingrijorezi...
revin dupa ce strang pe aici,ca zici c`a fost razboi...

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la mamicutze!!!
Si pe aici a venit frigul,dar nu zapada ca in tara,pe aici e nasol ca e mai tot timpul ceata si am auzit ca nu e bine sa scoatem bebeii pe ceata,ca fac astm.
Giova si eu luna trecuta am avut prima oara cm pe 13 sept. si pana acum nu mi-a venit si sunt super stresata,o sa merg azi sa-mi iau un test ,mai nasol e ca aici nu se fac avorturi,e interzis prin lege.
De 4 zile m-am apucat de dieta ,ma simt mult mai bine,nu mai bag de toate in mine,o sa ma cantaresc la o saptamana sa vad cat am slabit,lapte am la fel ca inainte,deci 800 de gr de mancare pe zi e suficinta si nici nu ma infometez

http://family.webshots.com/album/575028721EPUMqW

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput