**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**
Raspunsuri - Pagina 10
siacob spune:
Inutsa la noi e din ce in ce mai nasol sa folosim BB. Treaba se desfasoara cu niste urlete

, dar cum inca nu am scapat de muci, ne chinuim in continuare...sotul tine copilul si eu ma chinui sa aspir.
Lumanarea de botez eu o am in buctarie...nici macar nu am dezgatit-o, nici eu nu stiu ce trebuie sa fac cu ea.
blanca000 spune:
Eu folosesc cu succes BB..inainte s ao folosesc dau un pic drumul la aspirator sa nu se sperie bebe..apoi il opresc..bag intr-o nara tubusorul..dau drumul iar la aspirator..o scot sting aspiratorul..bag in cealalta..la fel..nu merge incontinuu zgomotul..si ea nu apuca sa se dezmeticeasca..oricum dureaza f f putin si ma misc rapid. Daca mai tzipa asta e..muculetul trebuie scos.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Lumanarile de la nunta, fiind dintr-alea lungi, le0am lasat la mama sa le dea la biserica.
Si eu trebuie s-o dezgatesc pe asta a lui Edi....s-au uscat floriule si se vede buretele ala.
Acum ca ati zis, mi-am amintit ca mi-a zis cineva sa le folosim in casa, sau de paste. va multumesc de raspunsuri.
Dienutza noi am facut-o odata luna asta, cu prezervativ, dar tot am avut emotii. doamne fereste de erau 2 liniute, la nebuni ajungeam direct
.
Flosideea mersi de info. ma gandeam sa sun medicul, mi-a zis ca pt. orice sa-l sun.
Inutsa pai cum sa dorm cu Marco in casa? pana vine sotul diseara, s-a dus relaxul meu.
Bb a papat foarte putin la ora 15, avea 37,5 temperatura si a adormit.
astepot sa se trezeasca sa-i dau o doza de oscillo.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
siacob spune:
Blanca esti norocoasa ca Eva sta asa cumintica. Beatrice cum simte ca ii bag ceva in nasuc incepe sa isi impinga capul in toate partile si sa imi dea peste maini.
blanca000 spune:
Nu sta chiar cumintica..o mai tin eu un pic de cap sa nu il intoarca.
Poate Bea se sperie cand simte c ao tine tati de cap si te vede si pe tine agitata pe la nasul ei ![]()
Fetele voi ati iesit ieri-azi afara? Eu nu m-am incumetat..dar imi pare rau...
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pogos spune:
si eu ii aspir nasucul lui Tudor cu batista bebelusului. nu prea ii place dar nu avem ce face. da din manute si ma loveste cu picorusele insa nu dureaza mult operatiunea si nu prea apuca sa se supere. dupa ce-l aspir rade, deci nu e suparat pe mine ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
pogos spune:
blanca eu o sa ma risc acum sa ies putin cu ei la aer.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogos blanca eu o sa ma risc acum sa ies putin cu ei la aer. Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009) |
Curajoaso sa imi spui cum a fost..eu inca nu ma incumet..am deschis un pic geamul de la bucatarie sa intre aer si am inghetat pe loc...brrrr...in casa stau ca o doamna in maieu iar Eva ca o domnisoara in body cu maneca scurta....
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
micaalsa spune:
Si noi stam ff rau cu somnul din timpul zilei. Daca adoarme in patut atunci nu dureaza somnul ei mai mult de 15-30 min. In schimb, daca o las in bouncer sau leagan, doarme si 2 ore legate ... numai ca mi-e cumva parca sa o vad acolo cu capul intr-o parte, indoita-n doua
In disperare de cauza o mai las ca altfel e maraita la culme.
In schimb noaptea doarme cam de la 9 seara, are o trezire la 4 dimineata cand vrea putin laptic si apoi somn pana la 7-7.30. Din punctul asta de vedere e super ok.
Aseara a avut o criza de plans si ea, de-abia s-a linistit. Mi-a prins degetul in gurita si musca ... maaama mama, rau de tot strangea. Si baleste la greu. Sa inceapa cu dintisorii? Asa repede? Ce-i drept si la Iulia i-a iesit primul dintisor la 4 luni ... Trebuie sa ma inarmez cu Orajel, ca nu-i de gluma.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
lu-ana spune:
Eu stiam ca lumanarile se duc inapoi la biserica sa le arda acolo. Preotul care l-a botezat pe Bogdan a zis caa ne-o lasa sa facem poze cu ea si sa o ducem apoi la biserica. Dar inca nu am dus-o. Noi am avut botezul in 12 septembrie.
Vad ca vb de CM. Mie inca nu mi-a venit deloc. Ar tb sa merg oare la dr?