**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata...schimbat plod. azi am facut gomboate/galuste cu prune si uite...face bb kk la greu, si trece prin Libero asta ca naiba. mai am cativa si pe urma ma reintorc la Premim care.

eu numai in 4 nov. am aflat de sarcina...asa ca inca nu avem anul. dar in 20 oct. l-am proiectat, in speranta ca vom avea o fetitza.

Rallu esti mortala cu cumparatul testelor si privitul liniutei.
Imi pare rau ca incepe sa refuze tzitzi, bine ca inca ai laptic , asta conteaza cel mai mult.
vitamine si eu iau Elevit, calciu si fier. si asa mi-au ramas din timpul sarcinii, asa ca bag...cand nu uit.

gata, fug la treaba...mai nimic nu am facut azi, am avut o frumoasa pana de curent.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Fetelor, a inceput bebe meu sa aiba niste frumuseti de criza de seara...plange de nu mai poate si pana nu-l legan cel putin jumatate de ora nu se linisteste...abia l-am adormit. Acum sper sa se trezeasca peste vreo ora ca sa-i facem si baita ca aseara a adormit la 8 jumate si nu s-a mai trezit pana la 10, asa ca am sarit peste baita.
Oare cat timp dureaz crizele astea? Ar trebui sa ma obisnuiesc cu ele? Spatele meu saracu...a depasit bebe 7 kg jumate si ma rupeeeee.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Blanca, ce-mi place cadita Evei! De unde ati luat-o? Vrem si noi!

Giova, chiar ca te descurci super bine cu timpul! Cu 2 copii pe langa tine faci toate bunataturile alea. Pune-ne si noua reteta de galuste cu prune, te rog! Mie imi plac la nebunie, dar nu stiu daca o sa reusesc sa fac. Dar macar imi propun, sunt optimista

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Noce noi am luat cadita din Cora in iulie. E vreo 90 lei.

Din pacate mai toate au E-uri..:(

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

noi am vazut cele doua liniute roz pe 06 Dec de Sfantul Nicolae!!! si am conceput-o oe 22 Noiembrie doamne prin ce emotii si stari treceam anul trecut

noi am facut ecografiile la recomandarea dr pediatre; mi-a zis ca nu este suspecta de nimic,dar sa le facem pt linistea noastra
eco la sold este cea mai importanta acum,pt ca displazia de sold trebuie depistata din timp (inainte de 4 luni)

ooffff...raceala asta isi face de cp rau de tot cu fiecare zi ce trece e mai rau...a luat-o si sotul, sper sa nu o ia si Gloria cam stranuta si a mancat putin azi...i-am luat temperatura azi de mai multe ori si e ok se confunda simptomele si cu reactiile vaccinului

Blanca sa va traiasca micuta crestina! am vazut pozicile foarte frumoase! imi place mult cadita ta

Alinutzasa va traisca micutul crestin Erik! ma bucur ca v-ati distrat la party ce bine ca a inceput sa pape bine Erik si sa doarma noaptea

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

siacob, giova merci pt aprecieri

uliiasi ca bine zici de anul trecut. Eu exact acum un an am conceput bebele , de Sf.Parasceva. Am aflat de bebe la vreo luna dupa , pe 18 noiembrie

giova vrei sa completezi si datele mele, pls?!!! Deci, pe bebe o cheama Bianca-Maria, scor Apgar 9, 53 cm. Multam

As mai scrie, da' fug la baita bebelinei.
O seara faina si zmeurici calme sa avem!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna si de la noi!

Fetele,a venit iarna .Daca miercurea trecuta au fost 28 grade ,azi au fost doar 2 si lapovita...prin urmare seara asta am petrecut-o la cumparaturi,i-am cumparat haine de iarna lui Stefan...pe linga astea mi s-au mai lipit de mina inca niste camasi,bluze,offf,sunt o catastrofa la cumparaturi .

Alinuta,felicitari pt micul crestin Eric,ma bucur ca a fost frumoasa petrecerea si putin va invidiez ,imi doresc sa merg si eu la o petrecere romaneasca .Las'ca se fac si ei baieti somnorosi,Stefan a dormit noaptea trecuta de la 21.30 pina la 4...eu m-am sculat de la 3 ,nu stiam ce are de nu vrea papa.Si-a rarit intervalul de mese,se face baietel mare .

Fetele,vad ca vorbiti de ecografii,si aici i-am facut la controalele astea obligatorii:eco la aparatul urinar,eco de sold,ecografie cardiaca,test de auz,toate au iesit perfect.

Giova,si in Ardeal sau in Banat face nasa baita de mir a doua zi?Eu nu-mi amintesc de la botezul fetelor lui varul meu.Trimite-mi si mie galuste cu prune .Intrebai de pledul acela alb,de la Ikea,il am si eu ,si il am si pe cel albastru cu buline bleu,is fainute si moi.

Noce,vitamine fara e-uri nu am vazut.Baga astia tot felul de prostii,de aditivi,coloranti si conservanti....

Gata,ma duc sa ma culc,poate prind niste ore bune...bebe doarme demult si la shoping a fost de o cumintenie rara,numai a dormit ,de aceea cred ca am avut si timp mai mult .

Revin miine!Seara linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Inutsa..am completat eu, o mai ajut pe Giova daca e cazul.

Blanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete,

ce metoda de adormit folositi? Pana acum o plimbam pe umar pana adormea dupa baie si papica. Acum nu mai merge faza asa ca am trecut la pus in patut dat suzeta si tinut de manuta sau mangaiat pe cap pana adoarme..nu functioneaza mereu asa ca o mai iau pe brat ne plimbam pana semiadormim apoi iar in patut cu tinut de manutza....dar dureaza nene...voi cum faceti?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput