**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

lu-ana eu iau in continuare elevit si tardyferon fol. am uitat sa iau cam 3 saptamani pana m-a lua o ameteala de ziceaica se invarte casa cu mine si atunci mi-am amintit cum mi-a spus doctorita: ia fierul 3 luni si elevitul ar trebui sa-l iei cat alaptezi. asa ca acum ma chinui zilnic sa-mi amintesc sa le iau. sincer m-a speriat ameteala aia...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Rallu, ce haioasa esti....mancare liniutei....
super!!! liniuta a crescut si-n lungime si-n latime...si mai face si galagie!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor, piciul meu se dezvata incet dar sigur de tzatzica.
Faptul ca am fost destul de plimbareata in ultimul timp, am inceput si serviciul a afectat si suptul nostru.
Mai nou nu mai accepta tzatzica decat la prima masa de dimineata.
In rest nici nu vrea s-o ia in gurita, numai biberonul.
E bine ca pompita merge bine si scoate laptic cat sa papam toata ziua si sa punem si ceva la rezerva.
Intr-un fel imi pare rau dar nu pot sa insist sa-l readuc la san atata timp cat eu nu stau non-stop cu el acasa.
Asta e...e bine si la biberon, bine macar ca e laptic de al meu.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sfatul meu este sa luati vitamine in continuare...eu la bb1 am alaptat si pe la 3 luni bb avea nevoie de fier, care imi lipsise si in sarcina, deci bb a avut depozite putine si in 3 luni le-a epuizat. Nu va spun ce greu a fost ca stomacelul il refuza, bb varsa si am reluat dupa 4-5 luni administrarea fierului. AM inceput sa iau eu fier, dar prea tarziu, nu era treaba pediatrei sa ma ingrijeasca, nu-i asa?! In 3 luni eram secatuita, unghiile, parul...eram doar grasa, ca doar alaptam
Pana acum stau bine cu parul si unghiile, deci diferenta este evidenta.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu am luat in continuare Elevit si combin cu Osteocare (adica Ca, Mg si D3).
Cand termin o cutie de Elevit trec pe Osteocare si veiceversa.
Pana acum e totul ok.
Mi-am facut analizele si sunt chiar mai bune decat inainte de sarcina.
In plus am niste unghii de se minuneaza toata lumea. Niciodata nu le-am avut asa de tari.
Pana nu termin cu alaptarea nu ma las de vitamine.
Cred ca o sa iau si dupa o vreme pt. ca ma apuc de cura si sigur apar carente.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Eu am luat fier in prima luna si jumatate (mi-a recomandat ginecologul), apoi de la mine putere l-am intrerupt...ma cam ingrijoreaza ce spuneti voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si eu inca iau Centrum Materna ce luam si in sarcina. Sa bag si fier? De care luati?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Si eu tot centrum materna....am inca o cutie de fier ramasa din perioada sarcinii,as lua0o,dar mi-e frica de constipatie......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lu-aNA SE PARE CA AM FOST IN MAT. IN ACELASI TIMP. EU DE PE 1 M-AM INTERNAT LA bEGA. in ce salon ai fost si cu ce dr. ai nascut? trec restul datelor cand am timp. acum sunt cu 2 copii pe cap.
Uliiasi clar e puseul de crestere. dai la cerere, va trece in cateva zile.
Pooh eu ii dadeam de 2-3 ori/zi cate 2 ml de stodal, inainte sau dupa masa cu 30 min.
doamne ajuta sa veniti cu vesti bune de la eco.
Inutsa am vazut marea intalnire...e haioasa foc bianca.
Pogos nu stiu daca e raceala, tuseste/stranuta rar. de 2 ori azi. nssul nu curge.
e misto cand isi descopera manutele, sunt tare haiosi cum le studiaza.
Alinutza ma bucur ca aveti un bb cumintel, ca a fost ok botezul.asteptam pozicile.
Hera si eu l-am bagat la noi in cada, dar avem suport si am pus putina apa.
Crixia spor la pregatiri pt. botez.

revin ca s-a umplut bb de kk.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Salutare mamici! Noi azi sarbatorim un an de la UM! Sper sa mai facem inca unul cel putin pana la urmatoarea M!

Blanca, Buburuza, Alinutza, ninge!!! Cred ca voi ati avut ultima zi de vara la botez! Sa va traiasca micutii crestini, sa fie sanatosi!

Vorbiti de vitamine? Si eu ma intrebam zilele trecute ce sa mai iau. Am renuntat la elevit/ materna pt ca aveau E-uri. Acum iau doar calciu lactic. Dar as vrea sa iau si acid folic, poate mai apare un samburel , dar si asta are E-uri. Stiti vreun complex de vitamine fara E-uri?

Azi am stat si noi in casa toata ziua si am lenevit in pat cu bebe. Ce viata!

Ieri am fost amandoi la pedichiura si a zambit bebe cu gura pana la urechi la toate doamnele din coafor care veneau la carutul lui.

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput