**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Am revenit in Bucuresti unde sunt pe post de full mama...a mea mama vine maine de-abia in Bucuresti.

Pe scurt: botezul la biserica a fost comun, mult prea comun...slujba tinuta aproape in soapta si extrem de scurta. Eric a dormit jumatate de slujba, iar cealalta jumatate a tipat din toti plamanii. S-a suparat cand l-au bagat in cristelnita si apoi i s-a facut foame. Noroc ca a avut doua perechi de nasi...l-au putut pasa unul altuia cand nu se mai descurca cu mica urlatoare. In schimb petrecerea a fost super reusita, 70 de invitati care au stat pana la 4,30 dimineata...un bebe cuminte care a stat in restaurant, unde a dormit si a stat in brate la lume pana la 2 noaptea si care apoi a dormit neintors pana la 6 dimineata, invitatii s-au distrat, muzica a fost ok....numai eu care visam la somn.
La intoarcere Eric nu a mai catadicsit sa doarma si a cerut papa de mai multe ori...asa ca un drum de 5 ore l-am facut in 8 ore.
In concluzie...ma bucur nespus ca m-am intors acasa si am intrat in ritualul obisnuit.

Intr-o saptamana de vacanta, Eric a crescut: a inceput sa-si faca un ritual: doar doua treziri pe noapte, iar dimineata mai doarme inca doua ore dupa ora 8. Daca inainte nu manca mai mult de 120 ml, de patru zile mai mult dintre jumatate de mese sunt de 150 ml. Vomita de regula dimineata, la prima masa mai importanta, cand mananca haplea...si ocazional in cursul zilei. Rade mult si este foarte curios la tot ce-l inconjoara. uff...eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Nu mai spun ca in Iasi, toata lumea l-a laudat ca fiind copil cuminte...nu m-a crezut nimeni cand am povestit ca este un mic terorist. Mi-a facut-o strumful asta mic.

M-am straduit sa citesc din urma, dar nu am ramas cu mare lucru..asa ca..

Blanca felicitari pentru micuta crestina...si ma bucur mult ca ati avut parte de o ceremonie religioasa frumoasa. Am vazut si pozicile...frumoasa mica printesa...iar tu arati ca si cum nu ai fost insarcinata.

mqqm nu ai mai scris de mult...mi-au ramas pe retina pozele facute in studio...sunt superbe. Iar Oliver este tare frumusel si serios...si seamana leit cu mamica lui

multa sanatate zmeuricilor fornaitoare...si mamicilor

Lucialu, cuscra draga, multa sanatate tie si pupei...fericire cat cuprinde...si te asteptam cu drag printre noi sa ne incanti cu mesajele tale savuroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

salutare

Inutsa ai o scumpete de fata. Abia astept sa ii creasca si lui Beatrice par...noi suntem in continuare chelioase, unde mai pui ca si urma de par de la spate s-a dus...

Fetele care ati fost la eco pt dispazia de sold, cum v-ati dat seama ca e ceva in neregula? Sau pediatrul la vizitele lunare a observat ceva? Beatrice a fost micuta la nastere si totusi nu ne-a spus nimenica este posibil sa faca displazie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Giova, zici ca sunt si cadite mai mari? Sincer nu m-am uitat prin magazine convinsa fiind ca sunt toate la fel.......tuta ce maiEu al bagam in cada noastra si automat tbe sa intru si eu sau sotul si cum cada are app proportiile titanicului ma seaca la parale apa si curentul, chiar ma astept ca la sfarsit de an sa primesc si un buchet de flori impreuna cu factura
Bun tip , ma uit pe net poate gasesc una mai ieftinica, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

alinutza78 felicitari pentru micul crestin si pentru petrecerea reusita! Super ca a stat Eric toata noaptea la petrecere...asteptam sa il vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Mai mamici mai, va dati seama ca anul trecut pe vremea asta fiecare dintre noi afla ca este insarcinata? Si prin ce emotii treceam...si-n fiecare zi citeam pe net ce se intampla cu samburelul din burtica, cat mai creste, ce organ i se mai dezvolta...eu cel putin in fiecare saptamana eram calare pe toate site-urile despre sarcina...
Ce vremuri...si la ce vremuri mult mai frumoase am ajuns...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Hei Pogos, frumos moment descoperirea mainilor...asteptam si noi aceasta noutate! ...cum zicea si Uliasi, parca mai ieri de abia aflam (eu am aflat in preajma Craciunului)

Pooh, Uliasi, nici la mine parca nu s-a terminat "curgerea", cev-aceva se intampla...am avut deja 2 "accidentari"(menstruatia pana acum plus cea mica, cum se numeste...tot astepat sa intru in normal.

Emanouela, si bebica mea s etrezeste noaptea sa pape, adoarme aseara la 21 si nopatea papa la 2-3, apoi la 6-7....asata de cateva zile, daca nu se va schimba. Si mie mi-a spus pediatra sa incerc sa-i dau o masa de ceai noaptea, dar nu e chip sa se linisteasca, pot sa-i dau un bibe de ceai ca dupa aceea suge cu putere manutele.

Alinutza78,felicitari pentru crestinul mic terorist! Hai, poate acum o sa-si schimbe comportamentul fata de mami, dupa asa petreceree!
Micul tau strumf vomita daca manaca cu foame?! Si bb1 facea la fel, iar dr imi recomanda sa-i dau cu pauze mici...ce mai tipa, se enerva...era de inteles, foame maxima si mancare cu ratia! Doar ca la noi face asa la fiecare masa, trebuia sa adopt tehnica asta pentru binele ei.

Siacob, pe noi ne verifica pediatra lunar, palpare, aliniere picioare...nu stiu sa explic, dar sigur este atenta la ceva detalii tocmai pentru acest risc. Candva erau pareri ale mamicilor ca s-ar observa daca bb nu are acelasi se t de cute pe picioare...nu stiu ce sa cred

Ana zambeste si caraie din ce in ce mai mult, mamanca bine, azi a avut o masa de 180 ml, in rest 130-150 ml, cam de 5x/zi. Are si ea nasucul infundat, mai mult fornait, ii pun ser si atat...imi fac griji pentru vaccin, joi il facem. Ce ziceti, sa-i dau putin oscillo?

Sunt in pregatiri de botez, am comandat invitatiile pe net, au ajuns, sunt f.multumita de ele, dar trebuie sa le atasez foto cu bb si e mai greu sa o prind vesela, inca nu stie ce e aia sedinta foto . Noi facem botezul pe 21 noiembrie, am rezervat restaurantul, biserica, si dj-ul. Cat costa ursitoarele?

Va pup pe fuga ca ma striga Ana!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Alinutza sa iti traiasa micul crestin. Sa fie fericit, sanatos si norocos caci frumos este deja .

Uliiasi eu luna asta abia ramaneam insarcinata si aflam abia pe 19 noiembrie

Hera da, cauta cada mai mare..

Pogos multumim

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Uliiasi eu abia in 6 noiembrie am aflat ca sunt insarcinata. Nu imi venea sa cred.

Doamne ce vreme e afara!!!!! Bogdan a dormit azi aproape toata ziua. Nu are putere nici sa planga, nu mai poate de somn. Sper sa doarma la noapte.

Fetelor care alaptati mai luati vitaminele care le luati in timpul sarcinii? Mie mi-a zis dr sa mai iau Elevit si Maltofer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Stiu ca sunteti f ocupate, dar cand aveti putin timp ne completati si noua datele din listuta

Bogdan a avut 56 cm, scor apgar 10, cezariana, la maternitatea Bega, Timisoara.
Iar DN 31.10.1981

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eh, chiar ca pe vremea asta, anul trecut .
Dupa calculele mele pe 14 oct am ramas si pe 25 oct ma cruceam uitandu-ma la o liniuta abia vizibila pe un test Barza.
Cam pana pe 1 noiembrie, ocupatia mea principala a fost sa fac zilnic teste ca sa vad ce face liniuta.
Acu ocupatia e sa dau de mancare liniutei ca sa nu urle sa ma stie tot blocul.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput