**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Badurox, unde pot sa vad si eu poze cu zmeurica ta Iris Ana-Ioana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

vai giova, imi pare rau sa aud ca edi are otita. insanatosire grabnica!

noi nasilor le-am luat la botez o rama foto digitala. asa pot rula o multime de poze si filmulete.

am fost si azi in parc. foarte putini copii. noroc ca grupul nostru inca iese in parc, asa incat mai putem sta la aer cu alti copii.

m-am uitat la poze de zmeurici. ce bebelonti frumosi!

va pupam

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

am mai pus si eu poze noi

http://gs99.photobucket.com/groups/l317/FY23PHIU6R/?action=view¤t=S2022013.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Buna seara, fetelor! eu apartin odiseii de septembrie, dar am intrat la voi avand in vedere ca aveti deja experienta in treburile bebeilor.Matei are o luna si o saptamana.Din pacate din cauza laptelui insuficient nu il mai alaptez la san.Mulg cat iese si-i dau cu biberonul. Problema este ca nu reusesc sa-l acomodez cu biberonul.se enerveaza si plange si-mi ia uneori si o ora sa-i dau 70-80 ml.e epuizant.biberonul e avent nr 1, acela cu 1 gaurica.oare sa fie nepotrivita tetina? ce-mi recomandati?
multumesc si va doresc bebi sanatosi si frumosi

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara
GIOVA imi pare rau ca EDI are otita,insanatsire grabnica
am vazut bebei frumosi
DENIS al meu doarme de la ora 8 seara pana la 7 dimineata manaca la 12 noapte si la 4,apoi la 8 dimineta.peste noapte mananca prin somn,cemai sunt o norocosa.a venit frigul si aicisi DENIS nu suporta multe hainute pe el,plange numai cand ii arat caciulitanu stiu ce ma fac cu el in iarna asta

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

antibioticul e Keflex de 125mg. Dr. de fam. mi-a prescris ieri Augumentin, dar orelista Keflex.

Badurox imi pare rau ca si voi ati fost cu otita. Antibioticul se da minim 5 zile, noua 5 a zis sa luam. Nu e chiar asa grav, e la inceput, dat are dureri mari cateodata si papa mai putin.
Inutsa marco e la gradi pana la ora 16, martia si joia il iau la 18, caci are inot.pana atunci sunt libera, cu edi doar.
Crixia ai dreptate cu CIC-ul. In primul an nu e asa importanta mama, doar daca alapteaza si bb refuza sa pape din bibe. pe masura ce creste rolul ei e tot mai important.
Noce mersi.
Melea spor la pregatiri.
Monica nici Edi nu suporta caciulita, atat da din cap pana si-o scoate, mai ales cand e culcat in carucior.
Pogos sunt mortali amandoi. pozel;e alea bestiale unde le-a facut Ana?

si o noapte buna.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

giova, pozele alea le-am facut cand am fost in Albena, in septembrie. a fost tare incantata sa pozeze, mai ales ca a si "machiat-o". cica i-a dat cu "limel si luuuj"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut fetelor!Nu am mai intrat de mult insa cu cititul sunt la zi!
Remarc ca ne confruntam cam cu aceleasi problemutze: mucisori, pumnisori deliciosi, cojitze in caputz.....
Nu mai stiu care din voi a dat linkul cu suzeta" urata" as vrea sa ii cumpar si eu, pls mai da-ti o data ca am uitat cum arataNoi avem una Avent dar o luam f rar si aia daca i-o tin eu
Giova- multa sanatate micutzului Edi.Am vazut pozele lui si daca pana acum ziceam ca vreau o fata sau doua parca incep sa mai ma gandesc si la un baietele frumusel foc.
Cornelia-e bine ca incepi munca iesi un pic din rutina asta, si eu as vrea sa mai ies putin din casa, in afara de copil nu vad nimic. Si eu ma dadeam viteaza inainte sa nasc ca incep munca in 2-3 luni.... de unde..... Sara nu sta fara mine nici 2 ore. Oricum la primavara ma gandesc sa incep si eu chiar si pentru cateva ore. Lucrez la un complex turistic in Mamaia si acum iarna nu as avea mare lucru de facut.
Lorelay- avem aceeasi greutate si inaltime.Si eu ma simt imensa, offff daca as da macar 5 kg. Problema e ca nici ambitie nu am, imi vine sa mananc contin si numai prosti.
- Unguras- parca Sara seamana un pic cu Maria-Catalina. Prima daca cand am vazut pozele am avut asa o tresarire.Nu stiu... cel putin asa mi se pare mie tu ce zici?
Dariaioanaxx- multa sanatate Dariei
Muffinuta- te invidiem toate... aici e un ger si tu vorbesti de vara..
In rest noi suntem bine, avem 5.5 kg(la 3 luni fara 5 zile), nu avem un program regulat insa e ok.
Fug ca mi-e somn de pic! O noapte buna si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

sara_amira09, m-ai facut curioasa, unde pot sa vad poze? daca e treaba cu contul comun nu stiu cum sa ajung acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

muffinuta, , io am ajuns la pag 304, am zis eu ca-s tot in urma!

Cornelia, de curiozitate m-am uitat in "viitor" si abia la 5 luni apare ca "should be able to", deci de asteptat sa-si tina capsorul aliniat cu corpul cand il ridici in sezut. Cu mentiune ca, desigur fiecare are ritmul lui.

noce, nuuuuu'l pun pe olitaaa! Are scaunel de-ala in care poti sa-l pui de indata ce isi tine capul si arata ca olitele de pe vremuri, mai evoluate. Uite www.bumbo.ca/" target="_blank">asa arata.

Carucior... poate nu m-am exprimat bine, cand am zis caut sport, eu am luat un "jeep" de parc inainte, si-acum caut un "sedan", adica ce cautati voi acu juma de an (sa se poata lasa pe spate, usor de manevrat, ceva suspensii, reversibil, bun de mers la mall, etc), asa am ajuns la cele 3. Nicidecum nu caut carutz umbrela, copilu abia are 3 luni, poate cand face 3 ani. Da' mersi de info la buzz. Cel de care zic are 4 roti, nu 3 si la noi magazinele's f largi. E cazul sa iau ceva, wrapul nu mai prea face fata.

Acu' am venit din parc. 3 grade, mi-au inghetat capul si mainile, pepitul a adormit si m-a tinut o gramada teleleie, de-acu ma imbrac serios, ca lui ce-i pasa din limuzina lui protejata?!

Blanca, uitai, daca nu iei tu fier, sau mancat ceva care sa coloreze kk, tine-o mai mult la un san inainte sa schimbi. A crescut f bine!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput