**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**
Raspunsuri - Pagina 18
Giova spune:
Inutsa parca fetele au pus ceva picaturi...Tobrex cred, dar nu sunt sigura.
Emanouela la noi in Tm nu este C&A, dar e in Ungaria si de acolo iau, sau din Austria, depinde. sunt lucruri frumoase si ieftine, la voi e si Kiabi, si de aici am comandat pe net.
Pony e un frumos raducu si ce haios e cu vesta tricotata
.
Eumada sa inteleg ca Eva doarme noaptea la mama ta? si nu ti-e dor de ea?
Crixia super ca ati scapat de cojitze cu ulei de migdale.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
badurox spune:
Hop si noi!
Bebita mea doarme in pat la noi, si vad ca a inceput sa-si faca si ea mititica un program: noaptea dormim de la 12.30 pana la 10-11 a doua zi cu 2-3 pauze dde masa ( in timpul carora nu se trezeste, ci numai chitaie asa si se foieste, iar eu cum sunt langa ea, bag tzitzi in gurita si gata), iar ziua nu prea doarme decat seara de la 18.30 la 20.30. In rest, se joaca frumos de una singura, se uita la acvariul cu pestisori, mai canta tati si ei ii place de numa-numa... Ce sa mai... o minune. O sa incerc de saptamana viitoare sa o reinvat la ea in patut sa doarmna, ca mi-e ca n-o sa mai putem scapa de ea mai incolo. Sa vedem, poate merge.
Giova, stai linistita mamico. Si fetita mea a facut otita acum 2 sapt; am luat augmentin si nurofen si ne-a trecut imediat. Bineinteles ca augmentinul cica se da 7 zile, da eu i-am dat numai 5, pt ca ii trecuse dupa 3 zile si n-am vazut rostul sa-i dau mai mult.
Vad ca vorbiti de caderea parului. Inca nu am probleme cu asta. De la cate luni se intampla asta?
In rest, ne pregatim pt botez.( pe 30 la biserica, pe 1 la petrecere)Adica mai mult tati se pregateste, ca eu stau cu fata. Apropos, am gasit ursitoare aici la mine
si abia astept momentul! Poate ma ajutati cu un sfat: nasii fetitei mele au si ei 2 fetite: una de 6 ani si una de 9 luni. As vrea sa le cumpar ceva cadou, atat lor cat si fetitelor, numai ca dk cu aia mica scap repede, cu aia de 6 ani am o problema, pt ca chiar nu stiu ce i-as putea lua. De 2 zile stau pe net si caut, da nu gasesc nik
. Ca nu mai merge cum mergea pe vremea mea: imi luai un set de carioci si-un carnetel cu barbie si eram super satisfied. Copiii acum sunt fff pretentiosi
fericita de
Iris Ana-Ioana
CRIXIA spune:
Eumada ai mare dreptate ca educatia o da mamaaa!!!
La Alexia m-am intors la servici dupa 1 an si 7 luni, ulterior am regretat si atunci mi-am spus ca n-am sa repet daca va veni bb2!
Adunand acest motiv su cel ca Alexia va incepe scoala si ca vreau sa fiu cu ea la acea schimbare...atarna balanta in acest sens.
In cealalta parte atarna alte 2 motive care nu-s de "corason" asa ca pot sa mai astepte!
D'aia va zic voua ca sa ma linistesc!
Parerea mea legat de CIC: este mai impotanta prezenta mamei in a 2-a jumatate a CIC-ului, decat in prima! Adica, mic fiind primeste ingrijre(ceea ce poate s-o faca si bunica, de ex), dar mai mare fiind bb, doar mama reuseste sa schimbe anumite lucruri, sa-l educe, sa-l invete...
Credeti-ma ca spun asta din experienta Alexiei...ii spuneam bunicii s-o lase dezbracata, sa faca pe ea pipi, sa constientizeze ca a facut ceva...intentionam sa scapam de chilotii de hartie - bunica parca nu auzea, vorbeam singura! la fel si la plimbarea castronului de mancare dupa copil prin toata casa, la administrarea medicamentelor, la baut apa cu canita.....nimeni nu depune eforturi de adaptarea lui bb la noutati(cf varstei) decat mama! Si e normal, responsabilitatea ne apartine, copii sunt oglinda noastra, daca stam cu ei sunt asa cum ne dorim....
Cris mami de Alexia & Ana
meleea spune:
noi am iest putin azi din casa,
am fost la pedichiura si alex a stat cumintel si s-a uitat la fete si a ras ,ce mai am un mic crai
acum suntem pe ultima suta cu pregatirile de botez maine ma duc dupa cadourile nasilor,ma gandeam la un set de pat voi ce ati luat?
noce spune:
Giova, insanatosire grabnica lui Edi si nopti usoare lui mami! Acum cred ca poti sa-i aprinzi o bucatica din lumanarea de la botez.
Inutsa, lui Filip i-a curs ochisorul din maternitate pana pe la 2 luni si nu i-am dat cu nimic, doar l-am sters cu comprese cu ser fiziologic. Ne-a zis pediatra ca cel mai probabil avea canalul lacrimal infundat si ca trece de la sine. Asa a fost. Sper sa treaca si la voi la fel de usor!
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
inutsa spune:
siacob si la noi se indreapta treaba spre urlete cand e vorba de BB. Ufff
blanca si scoti mucusorul cu BB? Eu nu reusesc sa scot NIMIC!!! Decat niste picaturi de apa de mare [eu ii pun in nari spary cu apa de mare]. Mucisorii care ii are [aia normali, nu de raceala] ii da ea afara cand stranuta, eu doar ii pun picaturi in nas zilnic.
Giova Marco nu doarme si el la amiaza? Asa chiar ca ti s-a amanat relaxul
uliiasi frumoasa poveste!!! Pix cu ceas zici? Grijuliu sotul 
Uff nu mai am cum sa citesc din urma ca ma plange Bia. Am fugit la stapana
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
CRIXIA spune:
BADUROX, fii-mea are 6 ani si pot sa-ti spun ca i-ar placea un set de majoreta( costum si pampoane)...au atractie fata de muzica, dans...depinde si de copil, ea e atrasa inca de scris, citit, deci i-ar placea inca carioce, culori, carti. (cand o sa inceapa scoala o sa-i treaca probabil)
Cris mami de Alexia & Ana
ungaras spune:
uliiasi, zici sa pastrez lapticul la congelator. Noi nu mancam carne asa ca am congelatorul plin cu lapte dar acum ce sa fac sa imi mai iau si o vitrina frigorifica?
? am 60 de sticlute la congelator.
Eu i-am dat din august colostrul, pentru ca am avut cateva sticlute. Asta era cel mai important.Acum nu stiu, cum spuneam, l-as arunca sa pun altul mai proaspat acum cat am.
Citesc ca bebeii vostrii plang si sunt bolnaviori unii din ei, dragute zmeurici!! Sa va faceti bine!
Maria Catalina nu plange decat de plictiseala, iar noaptea si ea maraie un pic si hop tzitzi. Ce viata.. Azi i am cumparat si noi salteluta deaia cu jucarii agatate.Cred ca noi am fost mai fericiti decat ea. A fost frumos sa vedem cum se intinde sa se uite la noi. Nu ne mai vede din cauza zdranganelelor.
Maine vrem sa mergem la restaurant,nu prea departe de casa in caz de urgenta sa ajungem repede. Ma intreb daca o sa stea linistita. Sarbatorim si noi 2 lunite.![]()
Fetelor va mai amintiti?

, cum trece timpul....
badurox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRIXIA BADUROX, fii-mea are 6 ani si pot sa-ti spun ca i-ar placea un set de majoreta( costum si pampoane)...au atractie fata de muzica, dans...depinde si de copil, ea e atrasa inca de scris, citit, deci i-ar placea inca carioce, culori, carti. (cand o sa inceapa scoala o sa-i treaca probabil) Cris mami de Alexia & Ana |
Multumim pentru idee! Cum am timp, ma duc prin oras poate gasesc ceva asemanator!

fericita de
Iris Ana-Ioana
pony spune:
Giova ce antibiotic va recomandat dr? Cred ca si pe noi ne paste antibioticul pentru ca tusim mult.
fericita posesoare de
Raducu