**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi!
Bebe doarme si am zis sa vad ce mai faceti! Am si eu o intrebare la voi : daca am lapte in congelator din august , mai bine spis de pe 24 august am inceput sa-l stochez la congelator, pot sa-i dau fara riscuri , intrucat ea nu mai suge , vrea doar laptele meu , dar cu biberonul si ma gandeam ca , probabil , daca ea nu mai suge nu o sa mai am mult timp lapte .
Voi le-ati mai dat la bebici lapte de la congelator ?
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Vroiam sa va spun ca pentru cojitele de pe cap noi am folosit uleiul de migdale dulci de la Aboca. Este bun si pentru mamici, intern, ajuta o digestie usoara, iar extern pt vergeturi.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Crixia apropo de ceea ce ziceai ca te-ai intoarce la servici...eu sunt de parere ca cea mai buna educatie o da mama...dar eu nu simt deloc lipsa srviciului..pot sa citesc,sa navighez pe internet sa ma plimb daca e cazul...mama mea sta cu fata de la 17 pana a doua zi dimineatza..plus ca oricand pot sa las bebitza la mami al,meu..sta ca in sanul lui avram...suntem un copil tare bun..gangurim,radem vlorbim singura....ne uitam lung la niste jucariide la bouncer...ne alintam.......e tare cuminte dar vrea atentie......
O sa plecam si noi de doua zile undeva....nu de alta dar am investit iar 80 milioane scurt in casa acum asa ca....
eu ma rog la dumnezeu sa fim sanatosi fata eu mama si sotul..si restul familiei sa putem da la minunica tt ce e mai bun..pentru ca ea e raza mea de soare si lumina mea..si a sotului meu si a bunicii... dar a mea...o iubesc de simt ca ma doare,nu altceva...numai cand ii vad ochisorii si falcutele...

Madalina de minunica Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

lorelay mie tot Cerazette mi`a prescris,dar sincer iti zic ca nu le`am cumparat macar,d`apoi sa le folosesc.sunt recomandate in timpul alaptarii si din cate am observat,mai multi medici lucreaza cu ele.scuze ca te intreb,dar ce carucior folosesti?
noce felicitari pt iesitul afara!te invidiez.eu n`am curaj pt ca ii curge nasucul si la ce vant e afara....oricum cand vine sotul trebuie sa mergem la shopping(zi de salariu=cheltuit la maxim,placerea mea),trebuie sa`i luam lui Denis cadou ca sambata face 3 luni .si eu ma intrebam cum vor arata parcurile,care alta data rasunau de rasete de copii,la iarna?!ma intristeaza ideea asta,ca de acum va fi totul mai mohorat...
eu am un copilas asa cuminte...nu`mi vine sa cred cu ce minune am fost binecuvantati....ma topesc dupa el!in lupta cu parturile ma simt asa neputincioasa,nu stiu ce sa`i mai dau,sa mai fac,tot ce`mi doresc e sa aiba macar un scaun pe zi,poate asa nu l`ar mai durea asa burtica...ma cheama datoria,il auziti?revin imediat

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana Giova....eu ma uit la foto de acum o luna si nu il mai recunosc....daca nu ar fi carn ca si mine as zice ca nu e el, asa se schimba. daaa, de la C&A.....multe luam de acolo, au multe ft dragute pt copii si accesibile ca si pret....ca dealtfel, nu imi da mana sa dau 30 euro pe un body care dupa o luna nu ii mai vine. nu stiam ca si in Rom e C&A....si daca e nu stiu ce marfa au, ca in general aceeasi firma nu prea are aceeasi marfa de la o tara la alta... aici au insa niste nebunii pt bebey de la Disney....mama...
va las acum....am de spalat...bebe a facut pipi in cutia lui cu hainute in timp de ii alegeam un body curat, dezbracat fiind si dupa, cand l-am pus pe masuta sa ii pun pampers...a facut si pe paturica....sa-mi fie invatatura de minte sa il pun pe salteluta
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna fetelor,

Ce ati mai scris azi, mi-a luat doua ore sa va citesc.Noi am fost cam bolnaviori in ultima perioada, a venit tatii cu o viroza si ne-a dat-o la toti.Acum mai tusim, speram sa ne facem bine, luam tratament.Daca nu reusim, pediatra a zis ca o sa ne dea antibiotice.Speram sa nu ajungem pana acolo.
Acu ca vremea s-a racit, voi mai faceti baita in fiecare seara?
Bebita al meu a luat un obicei prost, dupa ce doarme, cand se trezeste incepe sa planga si nu se linisteste decat daca il iau in brate si nu oricum, ci la verticala.O juma de ora trebuie sa ne plimbam asa prin toata casa ca sa ne linistim.
Am inceput sa prindem jucariile, ne place la tv dar nu ne place sa folosim batista bebelusului sau sa luam doctoriile cu lingurita.
Blanca si eu am fost stresata cu greutatea, acu vreo doua saptamani am tot stagnat la 5 400, asa incat tot cantarindu-l in fiecare seara si vazand ca nu mai lua in greutate am renuntat la cantar si am lasat-o pe pediatra sa mi-l cantareasca dupa o saptamana si am avut surpriza sa constat ca bebica a ajuns la 3 luni la 5 800.
Mai jos gasiti poze cu bebicahttp://s590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/poze%20bebe%203%20luni/

fericita posesoare de Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dupa o noua criza de urlat, am luat copilul si la ORL cu el (asa ne-a zis. dr. de ieri dim., daca tot plange sa mergem azi dupa-amiaza). Edi are inceput de otita. Banuiam eu, azi cum il atingeam la urechea stanga urla de numa. Acum stau cu antibioticul in fata si astept un raspuns de la dr. homeopata.

edit: luam antibioticul, nu e foarte puternic, dar la durerile pe care le are, nu mai stam. of...iubitul meu...sa-i treaca repede, ca mi-e prea mila de el.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

of,Giova,imi pare rau sa aud asta!insanatosire grabnica micutului Edi!!

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Saluatre dragi mamicute,

Intru foarte scurt doar sa raspund unui anumit aspect:

ALINUTZA - iti dau mare dreptate in ceea ce spui; swingul nu este daunator coloanei vertebrale; mi-am intrebat si pediatra si am citit si in cartea "Baby Book" a dr. Sears, care il recomanda sa-l folosesti.
Oricum, sunt sigura ca nu-l pui dimineata in swing si-l mai iei seara, ci este un instrument de a-l calma si eventual a dormi/ a atipi in el in timpul zilei si sunt sigura ca interactionezi cu Eric in timpul zilei pentru a-i stimula dezvoltarea;
Iti dau mai jos un link de la un forum de mamici de America care mai discuta de
"problemuta" asta.

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061121123809AAb5aR7

Cam atit;
Sunt pe fuga, mai revin io. :))))

Pupam dulce,

Clara
Mami lui Bryce Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Mamaaa, da'ce chef de tastatura ati avut azi!!! Am de o multime!
Bia are un ochisor care ii curge . Fetele care ati avut problema asta ce ati facut ca sa nu mai curga? Maine merg si la medic la controlul de 3 luni, sa vedem ce ne zice.
V-am si merg la

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput