**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Giova dar arati foarte bine. Unde vezi tu ca esti mare??? Chiar arati bine. 63 kg...ce as vrea si eu...
Va pun si eu aici poze cu Maya la 2 luni. Sambata au fost facute.

mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

MultumimGiova
Avem aproape 3 luni si are 6.300 kg si 63 cm . Cand sta in patut pare asa de mare si cand il vad la tasu in brate e asa de micut si firav .Nu a prea dormit azi noapte asa ca se trezi la 8 azi dimineata papa un pic si somn la greu pana la 12 cand am venit cu Luiza de la scoala ca nu l-am mai trezit sa -l iau cu mine . Asa am avut si eu timp sa mai fac niste pregatiri ca trece timpul asa de repede si singurei .... e cam greu cu toate .
Ieri l-am lasat in pat dupa ce a supt si era intors aproape intr-o dunga si pana m-am intors din bucatarie se intorsese singur pe burta ... mi se pare cam devreme ... Luiza s-a intors mult mai tarziu , dar el e un energic , nu are stare deloc ... il pun de-a lungul in pat si el se intoarce de-a doua impingandu se in calcaie .

Am o intrebare : cand v-ati casatorit parintii vostri au avut pretentii sa ramaneti cu numele de fata , adica sa nu luati numele sotului ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu am vrut sa-mi pastrez numele de fata.
Parintii n-au avut nici o treaba cu alegerea mea.
Problema la mine era ca aveam ffffff multe acte pe numele meu, inclusiv in numele firmei era numele meu si nu e SRL sa poata ramane asa.
Nu ma ajuta nici alaturarea numelor ca tot insemna schimbat fata de documente.
Sotul meu a inteles ca o sa-mi fie foarte greu sa schimb totul si a fost de acord sa-mi pastrez numele....asta pana inainte de a depune actele.
In momentul ala s-a iscat un scandal monstru si nu l-am mai putut convinge cu nimic. Chiar si soacra mea imi lua partea si incerca sa-l induplece dar n-a fost chip.
Argumentul lui era ca o sa avem un copil si nu accepta ca acest copil sa sufere cand il va intreba cineva de ce mama are alt nume.
In final am acceptat varianta lui pt. ca n-avea rost sa ne despartim pt. o tampenie ca asta.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am fost plecata de acasa in jur de o ora, am lasat fata dormind si pe mama sa aiba grija de ea. I-am zis ca daca se trezeste si cere mancare sa ii prepare 90 ml de lapte praf (i-am dat eu indicatiile si apa fiarta inainte) cu gandul sa o pacaleasca pana vin eu ca tot nu papa ea din biberon si sa nu mai stric un paharel din laptele de la congelator (ca mai eu pun putin acolo)...si surpriza cand am venit acasa fata mea tocmai termina biberonul de lapte praf...ce sa insemne asta?????????????????

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Blanca, i-o fi fost foame...Te-ai speriat ca ai vazut-o band laptic praf?

Noce, stiu ca la un moment dat mi s-a pus o perfuzie cu nu stiu ce....dar nu era oxitocina(oricum faza cu perfuzia a fost spre sfarsit, daca imi aduc aminte bine cred ca pentru hidratare, dar nu bag mana in foc ). Eu am parcurs tot travaliul singurica acolo, nu s-a legat nimeni de viata mea, cand a venit dna dr la 7 dimineata mi-au facut 2 injectii subcutanat pe burta, nu stiu exact ce erau. Oricum aveam dilatatie cel putin 7 atunci. La epiziotonomie mi-a facut la un mom dat injectie cu xilina, cand ma croseta. Oricum am fost foarte multumita de atitudinea ei, mai ales ca nu ma vazuse niciodata in viata ei. Si ea a fost multumita de mine, oricum in travaliu am fost foarte cuminte si la nastere am participat f bine, dar m-au ajutat mult de tot incurajarile ei.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ce inseamna asta Blanca!!!??? Eu zic ca inseamna "panica de bunica"!!

La fel am lasat-o si eu pe Ana, cu toate cele necesare: lapte praf, ceai, apa. Teoretic nu trebuia decat sa doarma, iar dupa ce reveneam eu urma masa. Cand am venit, bause un pic de ceai pe motiv ca sughitase, care sughit se declasase pe motiv ca se foia, cica nu dormea, dar nici nu plnsese....si mancase si laptele. Deci?

asa de repede se panicheaza bunicii, la orice miscare ei Hop!...ai in ritmul lor ar trebui sa stam langa bb la propiu, nici la baie sa mergem, nu mai zic sa mai faci una-alta prin casa!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu ma refeream la faptul ca a baut laptele praf din biberon..ea care nu bea din biberon deloc laptele meu...ufff....
Ma rog..nu cred ca face rau un bibic cu lapte praf la cateva zile daca nu sunt eu acasa cu tzitza....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Frig...si la noi, dar am iesit afara ieri. Fata cea mare vroia sa impinga ea carutul, dar i-a trecut rpd, caci ii inghetase mainile.

Va mai amintiti cand va numeam "Inspiratii"? Va citesc si stiti ca ma mananca si pe mine sa ma duc la servici? Chiar asa e mai usor la bb2? Am si eu impresia ca stagneaza memoria cu programul " d'ale casei".
Vorba Corneliei, cand le pun in balanta.....pe de o parte as sta cat mai mult, caci toamna viitoare incepe Alexia scoala...si tot asa!

Azi facem 2 luni, asteptam dr sa ne faca vaccinul, dar se pare c-a intarziat, e si maine o zi! Nu stiu sa va spun cum stam cu evolutia in cifre, diseara ne masuram, cantarim. Dupa haine...folosim de 3 luni!

pupicei!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LorelaY eu am 1,68. frumoase pozele de la botez.
Blanca a plans? sau de ce i-a dat? poate formula e buna din bibe, dar lapticul tau numai din tzitzi.
Rallu, adela si eu am vrut numele meu, dar n-a vrut sotul...atat am discutat pe tema asta, incat mi-a zis sa fac ce vreau.Cand am depus actele eu am completat, asa ca nu a stiut cu ce nume am ramas pana nu am semnat acolo in registru.
Danielle pe unde esti?
Emanouela e un scum Darius. vad ca avem caciulita la fel, cea alba, de la C&A? eu am luat pt. nou nascut, i-a fost mare si acum e mica...nu am folosit-o.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Am venit si noi din parc. E atat de trist, de pustiu... Am vazut 2 copii, unul de vreun an si altul de vreo 3-4 si in rest cativa mosuleti care jucau sah. Oare la iarna asa va fi? Mosuletii cred ca o sa ramana si ei in case.

Uliiasi, multumesc. Epiziotomia ti-a facut-o ok? Am vazut ca si fetei de langa mine i-a facut injectie in burtica inainte sa o cheme in sala de nasteri si am crezut ca aceea a fost xilina. Eu nu stiu daca mi s-a facut, dar la durerea de la oxitocina oricum nu mai simteam nimic altceva.

Blanca, eu cred ca ii era fomica si laptele praf poate e mai dulce, mai gustos. Poate s-a mai obisnuit si cu cauciucul suzetei, plus bunica ingrijorata si perseverenta ... si gata masa.

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput