**Zmeurici de iulie-august 2009 (7)**
Raspunsuri - Pagina 15
Dienuta79 spune:
Neatza la mamicutze
Dupa o noapte agitata,acum mi-am revenit la normal,am facut dimineata testul de sarcina si a iesit negativ,multumesc lui Dumnezeu,ca altfel nu stiu ce ma faceam.Si mie imi cade rau parul,dar trecem noi si de perioada asta.La bebele meu ii place cand ii pun Baby Einstein si chiar se linisteste.Si eu il vad mai mereu ca se uita la tv,dar nu ptr mult timp,cateva secunde si apoi isi schimba privirea,e bine ca am tv sus pe perete si nu e chiar in vizorul lui.E frig rau afara ,dar trebuie sa iesim la aer,ne auzim mai tarziu 

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009
meleea spune:
uite am aici cateva poze noi si unele mai echi pt comparatie ![]()
http://picasaweb.google.ro/meleea9/NewFolder5?authkey=Gv1sRgCN-SvJuavab9jgE#
Giova spune:
Meleea mersi de site. Imediat il comand. Alex se joaca cu el?
si Edi se uita la tv, de multe ori ii prind privirea intr-acolo.
eu am centrul asta, cumparat pt. Marco:
http://w w w.era chicco.ro/large_picture.php?status=images/produse/711_1139394449.jpg&id=711_1139394449.jpg
(scoate voi spatiile)
Este o mare porcarie, nu-mi place defel, bani aruncati.
L-am pus si pe Edi acum prima data, ii place, dar tot mai incantat e de carusel si de centrul de la bouncer. e si muzica mai placuta.
S-a trezit la timp bb al meu, a papat, acum chiuie si e vesel. sper sa trecem peste problemute si sa se insanatoseasca.
Rallu sunteti mortali. bine ca ati reusit sa-i luati amprentele
, pana la urma.
Ma bcur ca-i place centrul de activitati. acusi il comand si eu.
Lorelay cum doamne ai 70 kg? eu am 63 si parca sunt cat o
pe langa tine. ce inaltime ai?
ma bucur ca e cumintica maya, bafta la vaccin, fii barbata ca trece rapid intepatura si ea nici nu stie.
Uliiasi vad ca david tot cu balonul se joaca, il incanta tare mult.
Motana e o dulce daria, ce ochisori mari are
, iar in rochita aia albastra...m-am topit toata.
Adela e super mare zmeurelul tau, acum am vazut pozele cu Stefan.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
am sunat, nici astia nu au centrul de la Fisher-price
.
Meleea seamana cu tine alex. este un dulce. si ce creola e nepotica...parca nu era asa. sau nu e ea in poze?
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
hera01 spune:
SiacobNoi avem QuinntBuzz si daca ar fi sa al mai cumpar odata nu as face-o ptr este foarte mare si mai ales lat,nu se potriveste in lift, masina doar pe o parte ca sa nu mai zic de magazine (tbe sa fac slalom printre rafturi).Daca ar fi sa o iau de la capat as alege Quinny Zapp, usor si de mici dimensiuni.
emanouela spune:
revenit....
merci Giova
, n-am gasit mare lucru pt ca am fost in imprejurimi....doar 2 pijamalute superbe de la Disney.
bebe are 5 kg in cap, la 7 sapt
...
eu una sunt ft multumita avand in vedere probl avute cu greutatea...sugea la san si nu lua...laptele meu nu era nici suficient si nici consistent cu toate vitaminele, fier etc luate...asta este, se intampla si la case mai mari....am reusit insa sa merg efectiv pe san 5 sapt jumate...acum suntem pe mixt si ne dezvoltam foarte bine...problema e ca tre sa car laptic de aici cand vin in tara pt sarbatori...dar ne descurcam noi
va pup....s-a plictisit bebe de joaca si ma "striga"
pun si eu foto, sa ne vedeti si pe noi![]()
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5375816154324041362
meleea spune:
Giova, alex e fascinat de centru se joaca mult timp in elsi eu am mai agatat si alte jucarii inafara de cele de la centru sa nu se plictiseasca
, ca am obs ca dupa un timp se plictiseste de o anumita jucarioara si asa ca i le mai schimb. centrul are 3 optiuni: 1. cantecele,2. sunete din jungla si 3.incepe sa cante atunci cand bebe loveste sau trage de jucarii, eu pe a 3-a il tin ca e fascinat ca poate sa produca zgomote, si-a dat seam destul de repede cum sta treaba si acum da disperat din picioare
cum il bag in centru. Cateodata mai rad de de el si dau drumu la muzica fara sa il bag in centru ,e cam dezorientat dar incepe sa dea din picioruse
s-a format reflexul ca la cainele lui pavlov ![]()
![]()
, acum am inceput sa intindem si manutele sa apucam(cam de 2 sapt) ce sa mai zic....creste randunica mea 

meleea spune:
ba da ,ea este
s-a mai si bronzat si ea e mai bruneta seamana cu cumnatul leita,bine ca nici maicasa nu e blonda
, noi suntem amandoi mai deschisi la ten, am sperat sa-l mosteneasca pe edi la ten ca el e un pic mai inchis ca mine dar.....e alb ca mine deocamdata
,si sensibi,tot ca mine,la ten
noce spune:
Uliiasi, foarte tare ca ai nascut cu Dna Marinca! Zi-mi si mie, te rog, cum e la nastere? Ti-a administrat perfuzii sau doar xilina pt anestezie locala?
Eu ma gandesc ca la a doua sarcina sa merg la dna Marinca. In noaptea in care am nascut eu a mai fost o graviduta cu mine in sala de travaliu si era pacienta dnei Marinca. Mi-a placut foarte mult cum a decurs nasterea ei si ma gandeam sa nu fi fost un caz singular. Dr mea mi-a pus perfuzie cu oxitocina, desi nu era necesara, iar eu i-am zis ca nu vreau. Asa ca nu mai nasc cu ea, dar as vrea sa merg tot la CFR2.
Fetelor am cautat pe net si am gasit ca uleiul de masline si cel de migdale ar fi bune contra caderii parului. Nu ma astept ca uleiurile sa bata hormonii, dar as incerca de cateva ori, poate macar reduc nr de fire cazute.
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
lorelay_28 spune:
Giova am 169cm, si culmea este ca mi se spune ca ce bine arat. Ieri mi-a zis o cunostinta ca acum arat si eu a femeie iar eu sunt ingrozita de cum arat.
Dienutza mi imi e frica sa incep cura de slabire acum dar m-am decis ca de azi sa las painea si dulciurile. Adevarul e4ste ca am mancat foarte multe dulciuri dupa ce am nascut. Daca in timpul sarcinii am avut probleme cu glicemia ca era mica si tb sa manac dulciuri si nu puteam, am recuperat dupa nastere. Pur si simplu nu ma puteam abtine, si acum imi e greu.
Flosideea ce anticonceptionale folosesti? Mie dr mi-a recomandat Cerazette dar nu le-am luiat inca. Mi-e teama sa nu ma ingrase si mai rau. Dupa nunta am luat un an Desorele si m-am simtit bine cu ele. Acum imi e putin teama cu acestea.
Si la noi este foarte frig si nu am indraznit sa o scot nici ieri afara si nici azi. Poate ca o sa iesim cand vine sotul ca tb sa mergem la cumparaturi.
mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya