BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Misa, multa sansa cu tot ce ai tu nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Fetelor, pe mine m-au sunat de la clinica sa imi spuna ca a intervenit o schimbare in programul domnului doctor si au mutat programarea vineri. Sper ca nu m-au mutat la alt doctor, v-au sunat si pe voi? Acum mi-am dat seama ca trebuia sa intreb inca o data de doctor, pe moment nu m-am gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ruxandra - inca nu stiu la ce ora voi fi la clinica.

Steff - de ce nu suni la clinica sa intrebi si sa fii sigura si linistita?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor si eu sunt programata vinerimi-au spus ca trebuie sa mai avem o discutie cu domnii doctori si apoi o sa primim shema tratamentuluiAbia astept sa ajung la clinica sa vad despre ce este vorba.Va pupik pe toate si mult succes fetelor programate si nu numai!!!

MISA imi pare sincer rau dar poate in ianuarie o sa fie totul ok

Mergi la inceput

Gata, m-am linistit, tot la dr. D sunt. Mi-era jena sa mai sun iar pentru ca initial mi-au spus o ora la care nu puteam sa ajung si m-au sunat mai tarziu ca sa imi spuna o alta ora. Va pup. Multa bafta tuturor, sa auzim numai de bine.
Misa, ma gandeam...nu poti sa faci macar punctia si sa congelezi embrionasii ca sa ii pui mai tarziu? Nu vreau sa mai rascolesc supararea ta dar imi pare rau de foliculasii obtinuti. Daca aveai vreo doi acum si inca ceva data viitoare...Oricum, tu stii cel mai bine, eu iti urez sa depasesti repede problemele. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Steff - cum sa iti fie jena?

Hai ma fetelor, va rog eu frumos, depasiti jena si teama de a deschide gura. V-am recomandat acest medic si aceasta clinica dintr-un singur motiv. Vorbiti cu un medic deosebit cu o atitudine total diferita de cea intalnita in spitalele romanesti. Spuneti ce vreti, ce ganditi, ce va doriti, ce temeri aveti fara nici o retinere. Daca aveti o nelamurire sunati de 1000 ori pana va lamuriti. Daca nu sunteti sigure de ceva sau vreti altceva , spuneti. Asa ar tb sa fie in orice spital , cu orice medic. Nu va face nimeni un favor.
Daca vreti sa fiti supravegheate de catre medicii romani , spuneti . Daca vreti sa fiti monitorizate de catre medicii greci fara implicarea celorlalti , din nou spuneti. Si cereti garantii ca asa se va intampla. Nu stati in stres, oare cine mi-a fixat doza, oare doctorul meu stie, oare daca sun se supara cineva.
Ok se supara, si??? Sa fie sanatosi si cei de se supara si voi.Aia de se supara sunt liberi sa se joace cu oo-le lor pana nu mai pot.Cu oo-le voastre se joaca doar cei care au permisiunea voastra.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Catalina ai mare dreptate
Sa stii ca eu data trecuta i-am spus acelei fete de la receptie ca vreau sa fiu sub observatia dr. D si mi-a spus ca asa o sa fie numai ca o sa fie si dr. roman pt ca ei sunt o echipa dar decizia o ia dr D,acum asa o fi sau nu o sa vedem.

Fetelor eu sunt programata vineri la 10,30 este cineva inaintea mea???

Mergi la inceput

pysy - las-o pe fata de la receptie, tu spune-i medicului ce ai de spus.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Catalina, ma gandeam eu ca asa o sa reactionezi cand auzi de jena pe banii si pe sanatatea noastra. Ai mare dreptate, dar eu nu ma pot abtine sa nu fiu cam fraierica, uneori.
Pysypisi, eu sunt programata mai tarziu, 10.30 era initial ora mea dar nu puteam ajunge.

Mergi la inceput

Bine Cata asa am sa fac
Fetelor va intreb care este inaintea mea pt ca vroiam sa va rog daca ma puteti ajuta cu traducerea,asa asi fi mult mai sigura ca se traduce totul.Eu sunt programata vineri la 10.30

Mergi la inceput