BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

:)).
steff - lasa nu mai fi tu fraierica ca nu esti nici milionara si nici nemuritoare sa iti permiti 15 mii de fivuri si 15 mii de punctii si spune ce vrei. Iar daca tu nu poti pune-l pe sotul tau. Sunt sigura ca numai la gandul ca trebuie sa se mai punctioneze de n ori si ii pleaca toata jena. Pai ce inseamna asta....ca doar nu ai castigat la loto, nici nimeni nu ti-a dat de pomana, nici plopu cu euro nu creste in fata blocului si nici secretul tineretii si vietii vesnice nu este detinut de catre tine, mine sau oricare alta dintre noi.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor, poate o ajuta cineva pe pysy cu traducerea, conteaza tare mult sa fii sigura ca ti se spune tot .

Din pacate la ora aceea nu sunt in Bucuresti ca te-as fi ajutat cu tot dragul. Dar sunt sigura ca se gaseste o fata sufletista care sa iti poata fi alaturi . Nu-i asa?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Fetelor, poate o ajuta cineva pe pysy cu traducerea, conteaza tare mult sa fii sigura ca ti se spune tot .

Din pacate la ora aceea nu sunt in Bucuresti ca te-as fi ajutat cu tot dragul. Dar sunt sigura ca se gaseste o fata sufletista care sa iti poata fi alaturi . Nu-i asa?

Catalina

coltul meu de rai

Sper si eu din tot sufletul sa ma poata ajuta cineva cu traducerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Fetelor, eu sunt programata vineri la ora 13 si as avea nevoie de cineva care sa traduca pentru ca sa stau linistita ca s-a tradus intocmai.Bineinteles nu gratuit.Astept PM.
Pup toate fetele si pe Misa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Fetelor, pentru partea de transmis informatiile despre noi, eu mi-am pregatit un mic discurs, l-am scris ca sa fiu sigura ca nu uit ceva si am notat si cateva intrebari. Nici eu nu ajung acolo asa devreme si nici nu sunt as la engleza. Daca nu gasiti pe cineva sa va traduca poate reusiti sa mergeti cu o scrisorica sa fiti sigure ca intelege doctorul tot ce vreti voi sa spuneti. Oricum, si daca va traduce cineva care merge cu voi, cred ca e bine sa aveti cele mai importante informatii scrise ca sa nu uitati ceva. Mai nasol e cu receptarea informatiei complete de la doctor...poate totusi se gaseste un suflet bun si priceput. Va pup.
Cata, inca o data, ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Pysy, dar tu data trecuta cum te-ai descurcat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui steff77

Fetelor, pentru partea de transmis informatiile despre noi, eu mi-am pregatit un mic discurs, l-am scris ca sa fiu sigura ca nu uit ceva si am notat si cateva intrebari. Nici eu nu ajung acolo asa devreme si nici nu sunt as la engleza. Daca nu gasiti pe cineva sa va traduca poate reusiti sa mergeti cu o scrisorica sa fiti sigure ca intelege doctorul tot ce vreti voi sa spuneti. Oricum, si daca va traduce cineva care merge cu voi, cred ca e bine sa aveti cele mai importante informatii scrise ca sa nu uitati ceva. Mai nasol e cu receptarea informatiei complete de la doctor...poate totusi se gaseste un suflet bun si priceput. Va pup.
Cata, inca o data, ai dreptate.

Multumim draga Stef si asta este o idee sa-i spun macar ce vreau...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela_70

Fetelor, eu sunt programata vineri la ora 13 si as avea nevoie de cineva care sa traduca pentru ca sa stau linistita ca s-a tradus intocmai.Bineinteles nu gratuit.Astept PM.

Tie tot dr roman ti-a tradus data trecuta?
Ai fost multumita de traducere?
Eu nu am fost deloc multumita si din cauza asta asi vrea sa gasesc pe cineva care sa ma ajute.
Sa speram ca o sa rezolvam intr-u fel sau altul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui steff77

Pysy, dar tu data trecuta cum te-ai descurcat?

Mi-a tradus dr roman dar nu prea am fost multumita,trebuia sa-i amintesc eu sa-mi mai traduca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Citat:
citat din mesajul lui mirela_70

Tie tot dr roman ti-a tradus data trecuta?
Ai fost multumita de traducere?
Eu nu am fost deloc multumita si din cauza asta asi vrea sa gasesc pe cineva care sa ma ajute.
Sa speram ca o sa rezolvam intr-u fel sau altul...
Este prima consultatie nu am mai fost dar am auzit de la fetele care au mai fost ca nu au fost multumite de traducere.

Mergi la inceput