BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)
Raspunsuri - Pagina 19
misa_21 spune:
lala,mirela,bytzi,valeria,pysy,miky,luck,sarah,sper ca nu am uitat pe nimeni va multumesc si voua.
Faza cu opritul tratamentului ma macina rau de tot,insa sper cain ian sa fie mai bine.
honeys spune:
Misa, sincere condoleante pentru mama ta!
Si acum vreau sa va dau o umbra de speranta: cand am fost eu vineri acolo venise si o graviduta prin FIV. Era insarcinata in 3 luni cu gemeni: baiat si fetita. A zis ca a mai facut FIV-uri, dar in strainatate, dar nu a reusit si ca aici sunt sanse maxime de succes.
Multumesc pentru detaliile despre HSG.
De asemenea, stiti cumva de ce e preferata Medsana? Eu am langa mine un Centrul Medical Unirea si mi-ar fi mult mai comod sa fac analizele aici.
O zi superba
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Misa, sincere condoleante pentru mama ta! |
Sar' mina frumos!
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fireyes Misa, imi pare nespus de rau de toate necazurile prin care treci! |
Multumesc frumos!Sper ca aceasta perioada care a inceput in mai 2008 sa se termine o data si sa ma ajute DD sa imi mai fac timp si pt mine.
Dana_bebe spune:
honeys - la Medsana chiar fac analizele bine dar ai grija costa mai mult decat prin alte parti - si cand zic mai mult inceamna cu 20-30-40% mai mult.
steff77 spune:
Misa, imi pare tare rau, speram sa nu fie vorba de o incercare atat de grea. Sa iti aduca Dumnezeu momente de implinire, cat mai curand. Nu te mai framanta acum cu tratamentul, nu mai are rost, nu mai ai ce sa schimbi.
Sarrah, te pup si mult succes iti urez.
Catalina, multa sanatate tatalui si putere sa accepte situatia si sa fie "cuminte" si linistit. Si tatal meu a trecut prin asta si stiu cat de important e sa accepti si sa ai grija de tine.
Fetelor,.
aditzaC spune:
salutare tuturor
Fetelor am o rugaminte la voi, am facut analizele hormonale si am urm rez .V-as ruga sa imi spuneti daca sunt bune , nu stiu sa le interpretez .Multam ! Imi cer scuze ca dau '' buzna '' la voi dar stiu ca pt FIV faceti analize hormonale si cu siguranta cunoasteti si valorile. Este prima data cand fac analize hormonale .
TSH , Elisa: val obtinuta = 1.86 .............val referinta :0.3-6.2
FT4 - elisa : val obtinuta = 16.7 .............val ref : 10.3-28.3
FSH - elfa , mini vidas - val obtinuta : 15.01 ........val ref : faza ovulatorie : 7.0 -20.0 , faza foliculara (s 1) - 3.9- 12, faza foliculara (s 2): 2.9-9 , menopauza : 20-100
LH ( elisa )- val obtinuta :34.........val ref : faza foliculara :1.5 - 8, faza luteala : 0.2-6.5 , menopauza : 16.0-90.00
Estradiol ( elisa )- val obtinuta : 154 ...val ref : ovulatie foliculara timpurie :30-100 , ovulatie foliculara tarzie :100-400 , faza luteala : 60-154 , menopauza <18
Progesteron elisa : val obtinuta 2.01.......val de referinta : faza foliculara :0.1- 1.4 , faza luteala : 4.-25.00 , ovulatie : 0.25-6.22 , menopauza : 01.-1.4
Prolactina ( elisa) : val obtinuta :28.5........val ref 1.2 -19.5
Mentionez ca am avut trimitere de la med endocrinolog si mi-a spus sa le fac fie in ziua 14 , fie in ziua 21 si le-am facut pe toate in ziua 14 de cm .
Multumesc frumos fetelor , va pupik pe toate !
misa condoleante !!! Imi pare nespus de rau , am reusit sa citesc putin si am vazut ca ai trecut printr-o incercare groaznica. D-zeu sa te ajute !
catalina2307 spune:
aditza - nu trebuie sa iti ceri scuze, dar mi-e teama ca noi facem aceste analize in z2-3 nu in z14. Asa ca nu stiu daca sunt multe fete care iti pot raspunde.
Ne spui si care este unitatea de masura?
coltul meu de rai