BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

aditza, dupa umila mea parere, analizele tale par sa indice ovulatia. Cat ai cm de lung, 28-29 zile, nu? daca nu ma insel, ar urma sa ovulezi cam la o zi dupa analize (LH e mare, el atinge varful asta inainte de ovulatie). eu cred ca sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

catalina multumesc ...unitatea de masura este in functie de analiza ....ex: uIU/L , PMOL/L, mIU/ml, pg/ml, ng/ml ....cum ziceam fiecare analiza are o alta unitate de masura , progest si prolactina au ng/ml, estradiolul are = pg/ml , LH si FSH = mIU/ml , TSH -uIU/L si FT4 - PMOL/L
Ma gandeam oare laboratorul unde le-am facut eu o fi dat gres ? am inteles ca s-a mai intamplat sa iti greseasca analizele
Stiu ca ele se fac in ziua 3 ........medicul endocrinolog mi-a zis ca pot sa le fac si in ziua 14 sau 21.

stefy posibil sa ai dreptate , da am un cm de 28-30 zile . Eu am facut analizele pe 1 octombrie si eram in ziua 14 de cm . Am asteptat rez 10 zile lucratoare si am luat rez vineri sapt trecuta . Sambata a fost prima zi de CM la 30 zile .

va multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Va invit la un nou cap. aici

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Buna fetelor!
Cata sanatate si putere taticului tau si tie sa-l ajuti cu tot ce poti!
Misa, o sa fie bine, ai sa vezi ca in ianuarie o sa fie cu noroc si o sa ti se indeplineasca visul frumos!
Aditza, scuze ca ma bag si eu cu o parere! Analizele in ziua 14 sunt edificatoare asupra ovulatiei , se urmareste varful de LH ,
cele din ziua 2-3 sunt in special pt determinarea FSH,lh (rezerva ovariana) si eventual cand e o suspiciune de ovare polichistice in z 3 daca val lh e mai > decat fsh, atunci se pare ca ar sindrom PCOS
ziua 21,22 se urmareste nivelul de progesteron
Nu am inteles de ce au durat 10 zile rezultatele, la analize hormonale, sper sa nu ma insel dureaza 1 zi max 1.
Si la voi a durat asa mult sa va dea rez la hormonale? 10 zile?
Pupici, tuturor dragutzelor

Mergi la inceput