BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)
Raspunsuri - Pagina 18
catalina2307 spune:
ruxandra - am completat listuta....:(.
honeys - te-am trecut si pe tine in listuta noastra. Doamne ajuta.
Cu HSG nu te pot ajuta, eu am facut-o la Municipal si nu a costat nimic. Oficial. Dar stiu ca se face si la Medsana, Euroclinic (cu anestezie generala la cerere). Preturi nu stiu dar le gasesti pe site-ul lor.
coltul meu de rai
mirela_70 spune:
Misa, sincere condoleante,sunt alaturi de tine si cred ca decizia de a intrerupe a fost f. inteleapta.
bytzi spune:
misa,condoleante! te imbratisez scumpa mea si-ti sint alaturi
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
pysypisi spune:
Salutare fetelor
Misa ,condoleante...imi pare sincer rau
Fetelor,astazi m-a sunat doamna dr Lucia si mi-a spus ca din data de 23 oct sa incep injectiile dipherline timp de 19 zile si mi-a spus ca prelevarea o sa aiba loc in data de 12 noiembrie
Sper din tot sufletul sa fie totul ok
Va pupik pe toate si va doresc un FIV norocos la toate
miky007 spune:
Misa, condoleante , sa va ajute Dumnezeu sa aveti putere sa treceti peste aceste momente grele si dupa ce va linistiti, sa o luati de la capat, in incercarea voastra de a va indeplini visul frumos!
Dana_bebe spune:
honeys - nu face HSG la medsan -cel putin nu cu Dr Zguri, eu cu el am facut si a fost crunt + dr. greci au spus ca nu e facuta bine nu se vede decat uterul plin de lichid si atat! stiu ca face Euroclinic, Academica nu stiu cat costa dar dr sunt super draguti ai aici un nr de telefon 0731580.280...Bafta!
luck spune:
misa
Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta !!!
O sa vezi ca de acolo , de sus , iti va purta noroc si iti va trimite ingerasul mult asteptat.
cami
sar'mana !!!