BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)
Raspunsuri - Pagina 11
steff77 spune:
Buna, fetelor.
Felicitari pt. vestile bune si bafta in continuare.
Si eu sunt foarte multumita de discutia purtata, atat de medicii greci cat si de cei romani. La noi situatia e ceva mai complicata, ar cam tb sa-mi mut "materialele genetice" de la o clinica la alta. Ei sunt de parere sa folosim congelati, doar daca nu sunt ok sa facem o noua punctie, iar cu embrionasii mei de zapada sa vedem ce facem, oricum, sa ii folosim. Au zis sa ma gandesc, sa ma linistesc si sa ii caut cand sunt pregatita. Cel putin doamna dr Balea spunea ca ne-am cam chinuit destul intr-o perioada scurta. Am cam 3 luni si ceva de la ultimul fiv.
Va pup.
Dana_bebe spune:
Steff - iti primesc embrionii congelati?
ai idee cum au fost comgelati - sunt mai multe metode, medii...
steff77 spune:
Dana, ei asa au zis, ca ii primesc. Habar nu am insa cum au fost congelati. Parca si tu ai nu, la Gynera? Tu le-ai spus ca vrei sa ii muti?
mirela_70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
Nu am cerut-o eu pe domnisoara Laura dar era acolo cand am intrat si ea traducea.Mi-a placut tare mult ca nu i-a scapat nimic din ce am zis eu |
Ok am inteles,la mine nu a tradus ea de asta te intrebam...
Iti urez din suflet succes si sa dea DD sa ne vedem gravidute toate
[/quote]Pysypisi iti multumesc si iti doresc acelasi lucru !
miky007 spune:
Buna fetelor, ma bucur pt vestile bune!
Valeria ce ai facut? erai program pe 17 parca, da-ne o veste!
Mirela multumesc ca mi-ai raspun si pe PM si iti doresc din suflet sai ai rezultatul pe care il visezi!
Catalina, azi nu ne bagi in seama? Nu ne mai iubesti? nu vezi ca nu putem fara tine? Pe noi cine ne indruma sau incurajeaza, daca nu esti tu?
catalina2307 spune:
miky007 - cum sa nu va bag in seama ? Sunt aici pe pozitii, doar ce am ajuns acasa dupa ce am facut un tur al fortei, am fost la ai mei , tata este iar in spital asa ca am avut o zi mai greutza.
steff - nu, nu am avut cand sa ma intalnesc cu medicii,o sa vad cum fac. Poate data viitoare sau daca nu dam o fuga pana la ei.
coltul meu de rai
miky007 spune:
dragele mele, am nevoie de ajutorul vostru! scuzati-mi ignoranta! am facut analizele pt ziua 3 a CM si nu stiu sa le interpretez, mai bine zis nu stiu unde sa incadrez rezultatele, la care din faze! oare la faza foliculara???? Ma poate ajuta cineva? Sunt rez bune sau e de rau? Multumesc
ZIUA 3 a CM
Estradiol* REZULTAT 25,97 pg/ml
Interval referinta:Femei:Faza foliculara: 18-147
Varf preovulator: 93-575
Faza luteala: 43-214
FSH (Hormon foliculostimulant)* REZULTAT 9,43 mIU/ml
Femei:
-Virful ovulator:6.3-24.0
-Faza foliculara primara:3.9-12.0
-Faza foliculara secundara:2.9-9.0
-Faza luteala:1.5-7.0
LH (Hormon Luteinizant)* REZULTAT 3,99 mIU/ml
Femei:
-Faza foliculara primara:1.5-8.0;
Faza foliculara secundara:2.0-8.0
-Virf ovulator:9.6-80.0;
-Faza luteala:0.2-6.5;
Testosteron* REZULTAT 0,46 ng/ml
vAL.REFERINTA INTERVAL 0,10 - 0,90
miky007 spune:
Cata, imi pare rau ca esti necajita, scuze si ii urez tatalui tau insanatosire grabnica! Iar tie sa fii STRONG!
Cata, am postat si eu niste rez la analizele din ziua 3 a CM, imi poti da o parere e de bine sau e rau?
lalala13 spune:
eu zic ca sunt bune pt faza foliculara...(putin cam mare fsh-ul dar nu-s experta)
am fost si eu..ultima pe lista si cica sa incercam stimulare cu inseminare ca prcatic trebuia sa raman demult. Mi-au spus ca am sindromul ovarelor polichistice desi analizele specifce erau bune. o sa iau metmorfim si stimulare..prin decembrie ma asteapta la inseminare. nici nu stiu ce sa zic. sper sa fie cu noroc ca asa binedispusi erau de cazul nostru...si mi-au laudat atata spermograma sotului ca ziceau ca-s de donor..ca acum i-a intrat lu' asta in cap ca ce rost are inseminarea daca reusesc sa ovulez..ca el are de unde
voi fetele ce ati facut?
mie mi-au placut domnii doctori, foarte atenti la ce ziceam( am comunicat direct in englez cu mici complentari de la doctorul poiana). Erau putin socati ca ne-am dus la ei, cazul nostru din spusele lor nefiind asa grav...si totusi fara bebe de 1 an jumate..
catalina multumesc mult de tot pentru posibilitatea unei pareri avizat care parca ne-a dat aripi. cel putin sotul este tare optimist(pana acum nu era) sanatate multa!!!
ruxandrab ai fost? ne-am vazut? la ce ora ai intrat?
my somebody....