BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
miky - in primul rand multumesc frumos. In ceea ce priveste analizele tale nu ma pricep eu foarte bine, dar eu zic ca esti ok. Nu mai ai analize de fata mara da esti bine, pe pozitii.
lalala - ma bucur ca sunteti optimisti, ca intalnirea a facut bine si la "pisicu" barbatului....adevarul este ca si eu ma gandeam ....uite ca nu sunt singura mai e una care da 22 milioni pe o inseminare.
Sper la voi sa fie cu noroc, eu m-am aruncat ca musca la stim noi ce, a aparut si la mine un ou dupa 100 ani si am sarit direct pe masa de inseminari.
coltul meu de rai
miky007 spune:
Saru'mana lalala 13, mi-ai dat o veste suuuper buna, cu privire la analizele mele! Ma bucur pt voi si sunt sigura ca , in cazul vostru, dupa cum v-au spus doctorii inseamna ca o sa reusiti fara prea mari greutati. (mai ales ca tu esti OK si sotul tau , nu aveti mari probleme). Dar un lucru ma nelamureste cum ai ovare polichistice, n-au vazut la eco sau analize???
Mai am si eu cateva analize de facut si voi merge si eu la ei, cu dosarul, problema e ca nu stiu engleza la un nivel asa ridicat , mai ales in termeni medicali sunt TUFA! Ma poate ajuta cineva acolo?
miky007 spune:
Multumesc Cata, avand in vedere venerabila varsta a mea de 41 de ani cu analizele astea oi avea vreo sansa, poate macar la un FIV?
O fi prea mare FSH-ul meu? Am citit undeva ca tre sa ai FSH in ziua 3 a CM, mai < de 10 , daca e mai mare nu stiu ce se intampla.
cica de ovulat, ovulez f. bine natural, folicul dominant 20 mm la eco transvaginala. Mai astept si rezult.la antimulerieni, apoi mai am HSG si PAPS si gata
lalala13 spune:
da catalina mai e una care da banii pe inseminare..avem greutati finanicare dar pentru asa ceva dau fara sa cracnesc...
miki..eu nu-s chiar asa ok..dar ca sa iti raspund..da, s-a vazut la eco, la toate facute pana acum ..am supermulte chisturi mici mici si multe, dar analizele specifce sunt ok..e ciudat. nu te speria cu tradusul, si la noi a stat domnisoara laura, desi nu a avut ce traduce ca m-am inteles cumva cu doctorii. imi place ca ne-au facut "smiley faces"
my somebody....
catalina2307 spune:
Stiu lalala , cred ca toate suntem la fel....la noi fivurile sunt incluse in buget cand facem calcule.....banca, vacanta, lumina, gaze, x,y, bla bla FIV , rezerva pt urmatorul fiv in caz de ....si uite asa dispar alte prioritati. Asa m-am saturat...si intotdeauna ma gandesc asta este, unde se duce mia merge si suta.Dar macar de s-ar intampla ceva pozitiv.
miky - la 41 ani eu zic ca analizele sunt ok....acum nu ramane decat sa respiri adanc si sa te apuci de treaba.
coltul meu de rai
catalina2307 spune:
Am uitat sa adaug taxe si impozite care yuhuuuuuuuu, veste buna de la anul sa maresc cu min 15%.
coltul meu de rai
mirela_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky007 Multumesc Cata, avand in vedere venerabila varsta a mea de 41 de ani cu analizele astea oi avea vreo sansa, poate macar la un FIV? O fi prea mare FSH-ul meu? Am citit undeva ca tre sa ai FSH in ziua 3 a CM, mai < de 10 , daca e mai mare nu stiu ce se intampla. cica de ovulat, ovulez f. bine natural, folicul dominant 20 mm la eco transvaginala. Mai astept si rezult.la antimulerieni, apoi mai am HSG si PAPS si gata |
ruxandrab spune:
Salut!
Lalala13 am intrat pe la 14.45 cred.... Nu stiu daca tu erai sau nu...tu la cat ai intrat?
La noi a ramas fiv in decembrie... O sa ma sune dr. Balea pentru informatii saptamana care urmeaza.
Sper sa fie bine... Dl dr mi-a spus ca imi recomada fivul.... Si ca spera ca va fi ok, daca nu va reusi va fi o sursa f importanta de informatii... Oricum sper sa reuseasca, dr au zis ca sunt optimisti....
Ps desi eu m-am hotarat asa dintr-o data si pt fiv si pt clinica sa stiti ca sotul meu a spus ca vrea sa facem fiv cat de curand posibil. Am fost f placut surprinsa...
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png
catalina2307 spune:
ruxandrab - ce probleme aveti voi de esti putin pesimista? Daca doresti sa ne spui....
coltul meu de rai
noname spune:
Va pup fete dulci.
Ce faceti? Lalala si Roxy ma bucur tare mult pentru voi. Roxy o sa te sun.
Mie aproape ca mi-a trecut CM .......era si cazul ca sunt Z 6.
Catalina o mica intrebare. Mi-au ajuns analizele de Z 3 si au zis de la receptie ca le duc la medic .........dar nu m-a mai sunat nimeni inapoi. Cam ce crezi ca ar trebui sa fac ? Sa sun la clinica? Pup fata dulce
Va pup fetelor!!! Sa auzim numai de bine si sa fim toate la odisee la inceputul anului 2010. Yuuuuuyyuuuuuuuu ce bine ar fi.......
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png