BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

cine ne povesteste cum a fost azi?
cine e programat maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Eu am fost azi la clinica. Am fost foarte multumita si sa nu va faceti griji ca nu va descurcati cu traducerea.A fost acolo domnisoara sau doamna Laura care a tradus intocmai de ce va spun pentru ca intelegeam ce spuneau dr. greci dar nu puteam sa ma exprim.
Despre medicii greci numai pareri bune,foarte amabili,atenti,au verificat tot dosarul cu analize.Si eu voi incepe cu anticonceptionale in noiembrie.Urmeaza sa ma sune dr.Balea sa imi spuna exact ce si cum. In decembrie va fi procedura,cel putin asa mi-au zis. Sanse sunt deoarece sotul are spermograma foarte buna si eu de asemeni profilul hormonal f. bun.Nu stiu daca ma vor pune sa mai fac HSG,eu cred ca nu pentru ca nu mai este timp.
Fetele de la receptie foarte cooperante si serviabile.Per ansamblu nota 10 pentru dr. Diakoumakos pentru clinica si chiar pentru dr. romani care mie mi s-au parut ok.

Mergi la inceput

Inca ceva: cine are posibilitate sa isi faca analizele inainte e ok,va spun deoarece eu le-am facut aproape pe toate si nu au comentat ca de ce le-am facut din contra daca nu le aveam nu cred ca incepeam asa repede,trebuia sa mai stept. Analizele sunt cele indicate de ei.Eu mi le-am facut pentru ca tot trebuia sa ma intepe si nu aveam chef sa ma intepe de nu stiu cate ori asa o data si bine.Tot ce a tinut de analizele de sange le-am facut intr-o zi.
Azi inainte sa merg la clinica am facut si analizele de secretie+Papanicolau.
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela_70

Eu am fost azi la clinica. Am fost foarte multumita si sa nu va faceti griji ca nu va descurcati cu traducerea.A fost acolo domnisoara sau doamna Laura care a tradus intocmai de ce va spun pentru ca intelegeam ce spuneau dr. greci dar nu puteam sa ma exprim.
Despre medicii greci numai pareri bune,foarte amabili,atenti,au verificat tot dosarul cu analize.Si eu voi incepe cu anticonceptionale in noiembrie.Urmeaza sa ma sune dr.Balea sa imi spuna exact ce si cum. In decembrie va fi procedura,cel putin asa mi-au zis. Sanse sunt deoarece sotul are spermograma foarte buna si eu de asemeni profilul hormonal f. bun.Nu stiu daca ma vor pune sa mai fac HSG,eu cred ca nu pentru ca nu mai este timp.
Fetele de la receptie foarte cooperante si serviabile.Per ansamblu nota 10 pentru dr. Diakoumakos pentru clinica si chiar pentru dr. romani care mie mi s-au parut ok.

Buna draga Mirela,ma bucur ca ti-ai facut o impresie buna.Si mie mi-au tradus de data asta si doamna dr Balea si dr roman.Dar tu ai cerut sa-ti traduca doamna Laura?
De data asta a fost ok si cu traducerea si cu explicatii cu tot.
Tie ti-a spus cat dureaza tratamentul hormonal?
Te intreb pt ca mie nu mi-au spus inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pysypisi , mirela - ma bucur dragelor, de fiecare data cand veniti de la medic am emotii ca ma injurati :)).
Dar tare ma bucur cand va vad multumite .Doamne ajuta sa va vad si mamici.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

pysypisi , mirela - ma bucur dragelor, de fiecare data cand veniti de la medic am emotii ca ma injurati :)).
Dar tare ma bucur cand va vad multumite .Doamne ajuta sa va vad si mamici.

Catalina

coltul meu de rai

Buna draga Catalina,eu ma bucur tare mult ca ne-ai indrumat catre acesti medici extraordinari si sunt sigura ca pana la urma o sa reusim toate sa devenim mamici.Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pisi - ce faci mama, ca raspund la un mesaj nu mai e mesaj, sterg mesaj , raspund la alt mesaj.....

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

pisi - ce faci mama, ca raspund la un mesaj nu mai e mesaj, sterg mesaj , raspund la alt mesaj.....

Catalina

coltul meu de rai

Oboseala este de vinain loc de INJURAT eu am inteles INCURAJAT si dupa ce l-am trimis am citit corect...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Citat:

Buna draga Mirela,ma bucur ca ti-ai facut o impresie buna.Si mie mi-au tradus de data asta si doamna dr Balea si dr roman.Dar tu ai cerut sa-ti traduca doamna Laura?
De data asta a fost ok si cu traducerea si cu explicatii cu tot.
Tie ti-a spus cat dureaza tratamentul hormonal?
Te intreb pt ca mie nu mi-au spus inca...
pysypisi,dr. Balea mi-a spus ca tratamentul va dura la fiecare in functie de raspunsul organismului si ca asta se va sti la monitorizare.
Nu am cerut-o eu pe domnisoara Laura dar era acolo cand am intrat si ea traducea.Mi-a placut tare mult ca nu i-a scapat nimic din ce am zis eu

Mergi la inceput

Citat:
pysypisi,dr. Balea mi-a spus ca tratamentul va dura la fiecare in functie de raspunsul organismului si ca asta se va sti la monitorizare.
Nu am cerut-o eu pe domnisoara Laura dar era acolo cand am intrat si ea traducea.Mi-a placut tare mult ca nu i-a scapat nimic din ce am zis eu

[/quote]
Ok am inteles,la mine nu a tradus ea de asta te intrebam...
Iti urez din suflet succes si sa dea DD sa ne vedem gravidute toate

Mergi la inceput