BIOGENESIS FERTILITY CENTER(4)
Raspunsuri - Pagina 9
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutza23 Buna fetelor, ma puteti ajuta si pe mine cu ceva?as vrea si eu sa-mi fac maine analizele hormonale de z3 pt o eventuala prima consultatie la biogenesis. si pt ca nu mi le-am mai facut nicodata vreau sa va intreb care se cer. am vazut ca bitza a facut: Estradiol FSH LH TSH Testosteron Prolactina(electrochemiluminiscenta) Prolactina oare sunt destule pt prima data?voi cat ati dat in buc pe ele?ca la mine in oras sunt cam 30 fiecare. va multumesc http://tt.lilypie.com/7aXep3.png |
Buna draga Andreutza
Eu am facut toate analizele si in afara de cele ginecologice si bacteriologice ale sotului am dat 1681 lei.
Acum daca te intereseaza doar cele de ziua a 3 a uite aici preturile:
-estradiol-57 lei
-FSH-52 lei
-LH-50 lei
-TSH-50 lei
-prolactina-54 lei
-testosteron-nu am gasit in lista mea poate este prescurtat si nu stiu eu...
Analizele sunt facute la laboratorul Medsana din Bucuresti.
Daca vrei si restul preturilor ti le dau cu mare drag.
Mult succes!!!
andreutza23 spune:
maama, pysy dar ai dat ceva pe toate. macar stii o treaba.
eu o sa le fac la mine in oras doar pe astea de z3 si is cam la fel preturile cum ai scris tu. restul mai vedem
multumesc inca odata
pysypisi spune:
citat din mesajul lui andreutza23 maama, pysy dar ai dat ceva pe toate. macar stii o treaba. eu o sa le fac la mine in oras doar pe astea de z3 si is cam la fel preturile cum ai scris tu. restul mai vedem multumesc inca odata http://tt.lilypie.com/7aXep3.png |
Cu placere
bitza20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
Buna draga Andreutza Eu am facut toate analizele si in afara de cele ginecologice si bacteriologice ale sotului am dat 1681 lei. Acum daca te intereseaza doar cele de ziua a 3 a uite aici preturile: -estradiol-57 lei -FSH-52 lei -LH-50 lei -TSH-50 lei -prolactina-54 lei -testosteron-nu am gasit in lista mea poate este prescurtat si nu stiu eu... Analizele sunt facute la laboratorul Medsana din Bucuresti. Daca vrei si restul preturilor ti le dau cu mare drag. Mult succes!!! |
Pysypisi, vreau eu pretul tuturor analizelor, daca poti sa-mi trimiti pe PM. La Synevo estradiolul e 35 ron, vad ca aici e putin mai scump, important e sa se faca analiza bine
Mona40 spune:
citat din mesajul lui andreutza23 Buna fetelor, ma puteti ajuta si pe mine cu ceva?as vrea si eu sa-mi fac maine analizele hormonale de z3 pt o eventuala prima consultatie la biogenesis. si pt ca nu mi le-am mai facut nicodata vreau sa va intreb care se cer. am vazut ca bitza a facut: Estradiol FSH LH TSH Testosteron Prolactina(electrochemiluminiscenta) Prolactina oare sunt destule pt prima data?voi cat ati dat in buc pe ele?ca la mine in oras sunt cam 30 fiecare. va multumesc http://tt.lilypie.com/7aXep3.png |
Andreiuta,
Progesteron
Atentie la prolactina, trebuie sa fii cu cel putin 3 ore inainte treaza ...e f imp, fiindca, prolactina creste incet, incet dupa ce corpul este in miscare..
Asta asa ca sa ai o analiza cat mai aproape de adevar.
In plus, o analiza PAP niciodata nu strica...
Bafta
Mona
:)
Mona40 spune:
Fete, eu cand am facut pentru prima data analize pt IA mi-au dat tot ce ati zis voi..
iar
estradiol
progesteron
in z3, Z14( se pres in z prmerg ovulatiei , Z21, dupa ovulatie
Mona
:)
catalina2307 spune:
O analiza PAP nu ca nu strica ci este obligatorie impreuna cu multe altele. Dar fa-o inainte de HSG si cat mai aproape de FIV pt a nu fi necesar sa o repeti. Pt inceput este bine ce ai tu in listuta.
coltul meu de rai
mirela_70 spune:
Catalina, dar analiza PAP nu este valabila 6 luni,de ce trebuie repetata inainte de FIV sau asa de mult dureaza din momentul in care mergi la prima consultatie pana te programeaza pentru procedura?
catalina2307 spune:
mirela - daca trebuie sa faci HSG , aceste analize nu sunt acceptate daca sunt mai vechi de 2 luni. Oricum , analizele de secretii,PAP este bine sa le faci cat mai aproape de Fiv sa fii sigura ca totul este in regula.
coltul meu de rai
pysypisi spune:
Buna fetelor,am ajuns si eu acasa obosita dar cu vesti bune
De data asta au fost foarte cooperanti dr romani in sensul ca au tradus si ne-au explicat despre ce este vorba.Astazi a fost prezenta si doamna dr Balea Lucia care este super ok.Acum sa va spun ca analizele sunt bune si mi-a dat sa iau de azi si pana pe 26 anticonceptionale yasmin si daca imi vine menstra pe 28 sau 29 atunci este prefect si o sa-mi dea scchema tratamentului in noiembrie daca nu in decembrie.Dr grec mi-a spus ca avem MARI SANSE DE REUSITA pt ca singura problema la noi este de cauza tubara.Acum cu Dumnezeu inainte
Restul fetelor programate,ce ati facut astazi,cum a fost????
Pupici la toate fetele