Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Of Crsital, multi pupici junioarei. Sigur va trece buba cu Tobradex Multa sanatate la voi !

Aici ploua iar ...

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...si la noi este iarna,nu ninge da' bate-un vant
Cristalina pupacim galushtele...in special ochishorul Ioanei...iar tie iti tin pumnii sa ai bafta multa la seminar!!!
Vivia uauu ce ordonat este Uka...io bat recordul la viteza cu care strang prin casa dimineatza inainte de gradi...ca ne trebuie mai mult timp pentru facut coditzesi aranjat...cum se mai simte tatal tau?
Daria deci zici ca-i boierie cu programul de gradi dupa amiaza...saptamana viitoare ne vine si noua randul
Azi am dus-o si eu pe mandra la gradi(ca am tinut-o pana acum acasa sa se refaca si sa nu imparta virusi colegilor)..si a venit cu doua buline,una de la teacher....care a imbratisat-o ca a raspuns foarte bine(si care a intrebat-o de unde stie asa de bine si ea i-a raspuns ca face cu mama engleza acasa) si a doua de la educatoare ca a invatat cel mai rapid o poezie noua
hai sa avem o zi excelenta...sunt in zona ma dopez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Monica vad ca deja ai fost la dr...sper sa -i treaca repejor Ioanei ,ochiul. Tusea reziduala este dupa cit timp de la raceala?

io am pierdut dosarul dat de primarie la eliberarea autorizatiei de construire ..mai ramine sa-mi ratacesc capul...

cu zapada am rezolvat-o ..de Craciun vom fi in Kaprun,Austria... am achitat ca sa fim siguri ca nu ne razgindim

edit Ioana felicitari!! ..la noi exista buline :(. Tata?..apoi nu mai moare, s-a razgindit

Mergi la inceput

Vivia merci...meii io-s mandra tare ca le-a pescuit azi pentru ca nu a venit V. la gadi si io ma asteptam sa miorlaie toata ziua si sa faca greva mancarii si participarii la activitati...ma bucur ca tatal tau s-a razgandit...cateodata parintii pot fi mai dificili decat copii...si felicitari pentru actiunea cu Austria...dupa atata stres aveti nevoie si de relaxare!

Mergi la inceput

Kim, spor la gasirea actelor, felicitari pt vacanta organizata si sanatate tatalui tau ! Ma bucur ca s-a razgandit. Sunt sigura ca nu va e usor, dar mai bine asa
Ce mai "coace" Luca ?

Ioana, felicitari Mariei
Si la noi se impart stelute, buline, orice abtibilduri mici

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
iccch, vreme de toamna cu ploaie si frig si vant. oribilos!
Cristal, ce sa va fac tata daca steti familie de intelectuali? asa invata copchilu sa isi bage creionu in ochi . lasand gluma la o parte, bine ca a vazut-o doctorul. va fi ok!
Ioana hehe ce bine ca mandra a fost ok fara domnisorul Viorel... sa fie tot asa!
Oliv ai fost mortala cu "nu mai moare, s-a razgandit" . io am mai zis... ff bine faceti cu plecatul in austria!
vreau sa plec cu mandra la cumparaturi.. si sper totusi sa se mai opreasca ploaia asta ticaloasa.
pup tuturor, sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

La noi sunt 4 grade...brr.... vine iarna si eu nu vreau!

Monica, cum e ochisorul?
Nepotelului meu i-a aterizat ieri in ochi un avion din hartie, asta in timp ce se plimba cu cumnata mea in fata blocului.

Revin... ma cheama datoria!

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Azi ne-am trezit pe bezna bezna. N-avem nici la ora asta curent acasa. Cu Maria am rezolvat-o, daca i-a dat doftorul verde am expediat-o la gradinita...Dar cu Ioana e circ. Stau fomeile alea in fundul ei ca sa nu planga si ea miauna si se rasfatza.

Aseara a apucat-o jalea aia mare mare, a plans pana n-a mai putut din diverse motive, ca ii e somn , ca nu mai are apa "murta-murta" in canutza, ca nu sta Peter pan in picioare... Astea in timp ce o pregateam de somnic si incercam sa-i dau medicamentele.

Ochiul este tot rosu', cand o vad ca plange si se freaca la ochi ma ia cu leshin de la inima...

Olivia, bravo pentru Uka, s-a facut mare, face ordine. Acusica ii pui aspiratorul in brate si ai scapat de grija...:)
Tusea reziduala...hmmm ...Ar fi 5 zile de cand a facut febra...Inainte avusesera niste muci dar fara gat afectat sau febra. Dar au fost vinerea trecuta la teatru impreuna cu toti colegii de la gradinita si duminica dimineata aveau febra mare. S-au amestecat virusii...

Ioana, bravo! La noi nu exista buline.

Sa ma laud si eu, Mariuca stie sa cante la pian "melc, melc codobelc"

Roberta, Daria, si la noi ploua si e frig...vreti si de pe aici un pic?!

O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Buna dimineataaa ! E vineri
Daca pleaca sefii - toti - as dansa ... ma rog, as pleca acasa
Roberta, si cum e nepotelul ???
Rox, spor la treburi

Noi raportam o seara cu vizita, s-au jucat fi`mea cu Arian fara sa secerte ... s-au fardat si au dansat si s-au ascuns ca de Helouin au hartuit cainele care i-a hartuit inapoi

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Neatza
Io n-am gaz de aseara de la ora 19 asa ca-s cu nerfii intinsi la maxim,ca n-avem caldurica ....in rest traiasca electricitatea,cana electrica,microundele si steamerul
La scoala nu ne-au dat inca caldura asa ca-n laborator supravietuim cu caciula si manusi....traim bine domle
Haideti la un ceai fierbinte de fructe de padure

Mergi la inceput