Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu, eu rumenesc bucatile de carne intr-o tigaie antiaderenta. separat calesc ceapa bine, apoi adaug orezul si il calesc si pe el. adaug apoi apa (3:1 fata de orez), pun si bucatile de carne, potrivesc de sare si pun direct in cuptorul incins la 180 de grade 40 de minute. iese bob cu bob indiferente de ce orez folosesti. nu mai amesteci deloc in cratita cat e la cuptor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`l fac tare altfel inseamna.
Fierb orezul al dente in apa cu sare. Imi place ala luuung.
Calesc o ceapa in ulei, pun apa, sare, carnita si rondele de morcovi.
Cand e gata, pun orezul, amestec bine si adaugh patrunjel verde maruntit, pun la cuptor inca 20-30 de minute. E important sa fie mult sos de la carnita.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Mmmmmm, vorbiti de papa, eu am facut aseara pilaf cu praz, ardei, dovlecel si ceapa, iese foarte bun. Matei il prefera pentru ca e mai dulce. Eu calesc legumele, le pun apa si le fierb 10 minute, adaug orezul si le bag la cuptor iar in loc de apa pun supa de pasare. Lui Matei nu ii place orezul bob cu bob, asa mai gatesc separat pentru noi, dara mai "legat" manaca foarte bine.

Eu am azi ultima zi de serviciu inainte de concediu, oricum voi mai lucra cate ceva si de acasa , important este sa nu apara vreo situatie in care sa fie nevoie sa vin cu copilul dupa mine...

V-am pupat, o zi buna, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, si eu sunt ultima zi inainte de conced.
Care de altfel e minunat dtpdv leftera, gripata

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,trec si io rapid la condicuta...azi si maine avem zilele universitatii..asa ca programul este full(am lucrat ieri toata ziua la pc de vedeam stele verzi...meii nu-mi place deloc sa lucrez pe calculator prefer sa scriu de mana)..maine si poimaine suntem fara tati ca are meci...si cica vine week-endul
Mitzu nu au luat nici o masura speciala...doar in caminul in care este cazata studenta...io astept sa ne inchida pentru vreo 2 saptamani macar...io cand ma grabesc si nu am timp sa-l bag la cuptor,cand orezul este aproape fiert il scurg de aproape toata apa..si-l mai tin vreo 5 minute la foc mic...sau il fac la steamer iese excelent,bob cu bob
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Multumesc de retetele de pilaf, o sa le incerc pe toate (steamer nu am si se pare ca nu aveam nici tehnica la facut orezul, da o sa incerc ca suna bine ce mi-ati zis voi).

va pup, merg spre treburile mele. O zi buna sa aveti.

Mergi la inceput

Daria, eu nu-s gripata dar ma doare un dinte de mor (e plombat de 10 ani si tocmai acum imi face fitze canmd trebuie sa plec ) iar daca iti spun cati bani am in portofel ne luam de mana si plecam pe Luna...

Mi-am adus aminte a propos de Luna, Matei e convins ca domnul profesor de la cerul "Micii exploratori" ii va duce pe toti cu racheta in spatiu si ca sucul din sticla o sa sara direct in paharele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Intru si eu putin, pe fuga, inainte de programarea la dentist… Si Stefan are azi la gradi petrecere de Halloween, l-am costumat de dimineata in serif si era tare mindru! Aseara am stat cu el si am cioplit ci un dovleac – ne-am distrat amindoi, dar cred ca mai mult eu ca déjà ma furase tare cioplitul la dovleac si se facuse ora de spalat copiii, Tudor se jelea pe linga mine ca vrea “baie, baie” iar eu tot imi faceam de lucru cu dovleacul…pina la urma a iesit tare frumos – l-am trimis si pe asta la gradi pentru concurs…
Pako – bucataria este de la Casa Roma – si cam atit a costat…e din lemn masiv de nuc – ne-am sucit, ne-am invirtit si am ajuns la concluzia ca pe asta nu o mai schimbam vreodata (nu e moderna, e modelul rustic Italian) si ca mai bine ne luam una care ne chiar ne place desi ne arde rau la buzunar…
Kim – statia de epurare are un sistem de drenaj – apa se scurge in sol (in gradina), printr-un system de tevi ingropate. Si-a mai revenit Luca dupa patania cu pisica? Eu m-am gindit – la primavara ne luam si ciine si pisica!
In alta ordine de idei ma ia groaza ca deja in doua zile e 1 noiembrie… am inceput sa ma gindesc si la cadourile de Craciun – lui Stefan i-am si comandat un sistem de microfon sing-a-long, am comandat si pentru nepoata-mea o mini-bucatarie, doar ariciului nu stiu ce sa-I iau – are atitea jucarii de la frate-su…dar cred ca o sa ii iau ceva simbolic pentru ca tocmai ce voi cheltui citeva milioane ca sa le amenajez in curte o cutie pentru nisip cu bancuta si acoperis asa ca de fapt asta va fi cadoul lor de Craciun…!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

...se vede ca ma indrept spre concediu, parca nicioadata nu am facut atat de multe greseli de scriere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

trick or treat:
http://apha.shutterfly.com/11537#11539

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput